pitanje za hipokrita ničea
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: pitanje za hipokrita ničea
ko škorpija za jezikeRad'iša Trajković wrote:niceh strucnjak...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
mozda u igranju, ali ovako se razumes u fudbal ko marica u kriv kurac...
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:mozda u igranju, ali ovako se razumes u fudbal ko marica u kriv kurac...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
E on da igra nogomet bolje od mene, ja u životu više loptu ne bi šutnuo
Za bit dobar igrač, moraš posjedovat inteligenciju...scorpion wrote:E on da igra nogomet bolje od mene, ja u životu više loptu ne bi šutnuo
Ne moran ti napominjat da si poprilično zakinut na tom polju...
;)
Guest- Guest
kakvu kurčevu inteligenciju pa vidi šukera i messija ker te jebo?
koje gluposti ti pričaš zadnjih dana, na messijevom svakom potezu se vidi ga je genijalan u svakom pogledu i smislu te riječi, njegove poteze je teško predvidjeti i shvatiti pred ekranom i onda još pogledaš sto puta i opet ti nije jasno.
i da ti napomenem još jednom, njemu su 3 milijuna ko tebi 3 kune.
i da ti napomenem još jednom, njemu su 3 milijuna ko tebi 3 kune.
End- Posts : 21177
2015-08-25
baš isijava inteligencijom...de pogle na što liči u zadnje vrijeme i toliko je inteligentan da je dozvolio da radi 3kn bude osuđen kao neki kriminalac
Inteligentno se uhljebija u HNS...
:D
A Messi ima Aspergera sigurno, zakinut je za dosta stvari, a u jednoj je genijalan...
Imaš dosta takvih genijalaca...
;)
A Messi ima Aspergera sigurno, zakinut je za dosta stvari, a u jednoj je genijalan...
;)
Guest- Guest
za tebe su pojam inteligencije mandžukić najveći cigan koji je nosio naš dres i modrić koji ne zna dvije rečenice sastaviti samo bleji ko tele
End- Posts : 21177
2015-08-25
ni za jednoga nisam rekao da su inteligentni,ali jedno znam a to je da nisu osuđeni kriminalci za razliku od messija koji je obrukao radi 3kn
ćaća, autizam, jalni madrid svi su krivi osim malog lea osim kad zabije gol ili osvoji nešto onda nema nikog sve je sam napravio
fridrih_niche wrote:Inteligentno se uhljebija u HNS...
;)
Slažem se da je Messi nogometni genijalac, kao čovjek je poluretardiran. Autisti obično imaju jedno polje u kojem su natprosječni, a nesposobni za sve ostalo. Kod Šukera mislim da je više stvar neobrazovanosti. Nije on glup. Kad pogledaš njega ko igrača to je čudo. Desna noga mu je bila samo za hodanje, nije bio pretjerano brz, igra glavom prosječna, a napravio je jebenu karijeru, najbolji naš napadač, samo radi te urođene nogometne inteligencije.
Mandžo je u svemu suprotan.
Guest- Guest
polako sustiže kranjčara:
Evo, Tominjo objasnija...Tommy Ramone wrote:fridrih_niche wrote:Inteligentno se uhljebija u HNS...
;)
Slažem se da je Messi nogometni genijalac, kao čovjek je poluretardiran. Autisti obično imaju jedno polje u kojem su natprosječni, a nesposobni za sve ostalo. Kod Šukera mislim da je više stvar neobrazovanosti. Nije on glup. Kad pogledaš njega ko igrača to je čudo. Desna noga mu je bila samo za hodanje, nije bio pretjerano brz, igra glavom prosječna, a napravio je jebenu karijeru, najbolji naš napadač, samo radi te urođene nogometne inteligencije.
Mandžo je u svemu suprotan.
(Y)
Guest- Guest
niko je sad u formi točno se vidi koliko si izvan filma
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 6