bundes
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 44
Page 33 of 44 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44
Re: bundes
do jučer je to bio inter, sad kad se milan prodao jačim i bogatijim vlasnicima postali su najveći
vracala fanboy
vracala fanboy
Guest- Guest
Nogometne pripreme van Europe su postale tragikomedija i obični cirkus. Svatko svakoga pobjeđuje, deklasira i onda svi lijepo odu svojim kućama nakon uspješno odrađenog posla samopromoviranja Azijatima i Angloamerikancima s isključivim ciljem pumpanja profita.
Guest- Guest
operw wrote:
SIEG HEIL
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Uglavnom ti se lozi mater. Ali i ti to najbolje znas mada di pedercina nebi se cudio da patis od Edipova kompleksa.Braća wrote:Jahahah, koje loženje minhenskih klošara
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
I keva mi je sigurnija sa tobom nego sa lokalnim svecenikom
2015-09-13
2015-09-13
Desert_fox wrote:I keva mi je sigurnija sa tobom nego sa lokalnim svecenikom
Pa normalno, ne jebem grabulje...
Guest- Guest
E sad sra jebes... jeli one iz solarija ili te vise pale prirodni latino macori.
2015-09-13
Bayern & Germany @iMiaSanMia 17m17 minutes ago
Leon Goretzka will join Bayern in the summer on a free transfer. Both Barcelona and Real Madrid enquired about the player but found out that Bayern secured his signing [Marca]
Muchas gracias Marca por buenisimas noticias.
Treba to sada zgotoviti i u siječnju 2018. objaviti i eto igračine u Bayernu.
http://www.marca.com/futbol/bundesliga/2017/12/31/5a47995e468aeb0a178b456f.html
Guest- Guest
Bayern opet pokra pola Bundeslige...
:D
Al ne krivin njih sta su uništili ligu nego Goretzku i slične kretene...
Traži te Barca i Real i ti odeš u ‘mrskog rivala’...
Napalm triba bacit na takve izdajice i olos...
;)
:D
Al ne krivin njih sta su uništili ligu nego Goretzku i slične kretene...
Traži te Barca i Real i ti odeš u ‘mrskog rivala’...
Napalm triba bacit na takve izdajice i olos...
;)
Guest- Guest
Ni blizu ko Borussia Dortmund zadnjih godina. Glupi stereotipi, a nijedan klub ne može Nijemca i zvijezdu zadržati u domaćoj ligi, pa čak ni Bayern zadnjih godina kad nije zadržao Sanéa i De Bruynea.
Guest- Guest
Nationalspieler Leon Goretzka (22) wechselt nach Informationen von Marca und SPORT BILD kommenden Sommer von Schalke 04 zum FC Bayern.
Seit Goretzka seinen kommenden Sommer auslaufenden Vertrag auf Schalke nicht verlängert hatte, stand er bei Europas Topklubs ganz oben auf dem Wunschzettel. U.a. auch bei Real Madrid und dem FC Barcelona.
Laut Marca haben beide Vereine auch konkret wegen eines Wechsels vorgefühlt. Barca bekam dann signalisiert, dass sich Goretzka mit Bayern bereits einig sei.
Guest- Guest
Idući je Max Meyer na listi za odlaske iz Schalkea. Šteta, rasipa im se bazen dobrih igrača, ali oni jednostavno ne mogu trpiti te brutalne oscilacije toplo-hladno iz sezone u sezonu. Oni tako zadnjih 16 godina funkcioniraju. Čudo je kad vežu dvije sezone zaredom na mjestima za LP, a titulu ne mogu i neće vidjeti.
Simpatičan klub, ali otkako je Bundeslige od 1963., oni niti jedan jedini naslov prvaka nisu osvojili, a imali su 2 šanse. Prvu im je Bayern oduzeo 2001., a puno bolju šansu su sami sebi oduzeli 2007. kad ih je Stuttgart u finišu prešišao.
Inače mi je žao što Max Meyer je nestao zadnje 2-2 i pol godine, jer lik je tako obećavao svojim talentom, driblingom i vještinama da to nije normalno. Inače je Meyer kao klinac bio na probi u Bayernu, ali ga Bayern odbio zbog slabog tjelesnog razvoja ili nešto slično.
Odlična škola nogometa je kod Schalkea, no rezultata i velikog financijskog rasta baš i nema.
Simpatičan klub, ali otkako je Bundeslige od 1963., oni niti jedan jedini naslov prvaka nisu osvojili, a imali su 2 šanse. Prvu im je Bayern oduzeo 2001., a puno bolju šansu su sami sebi oduzeli 2007. kad ih je Stuttgart u finišu prešišao.
Inače mi je žao što Max Meyer je nestao zadnje 2-2 i pol godine, jer lik je tako obećavao svojim talentom, driblingom i vještinama da to nije normalno. Inače je Meyer kao klinac bio na probi u Bayernu, ali ga Bayern odbio zbog slabog tjelesnog razvoja ili nešto slično.
Odlična škola nogometa je kod Schalkea, no rezultata i velikog financijskog rasta baš i nema.
Guest- Guest
Page 33 of 44 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 44