bundes
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 44
Page 31 of 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Re: bundes
Navodno je povratak "švaba" u elitu proslavilo 200 000 ljudi na ulicama ^^jalnirajko wrote:sutra kvale za 3.ligu, Waldhof Mannheim - SV Meppen, do sada prodano 24.186 karata
Cestitke Andreju Kramaricu na po izboru navijaca Hoffenheima najboljeg igraca u ovoj sezoni!
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Cestitke Andreju Kramaricu na po izboru navijaca Hoffenheima najboljeg igraca u ovoj sezoni!
šta oni znaju, nek pitaju mamića i rajka ko je najbolji...
Guest- Guest
Prava nepravda za ovakvog all round igraca da nije izabran u momcad prvenstva, morao je tamo bit sule jer ga je drzavni projekt usibicario
nowitzki-
2014-04-27
Krama je top klasa...
U idućoj LP ce zabit vide golova nego Mandzo u svim svojim dosadašnjim utakmicama u LP...
<3
U idućoj LP ce zabit vide golova nego Mandzo u svim svojim dosadašnjim utakmicama u LP...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Krama je top klasa...
<3
Guest- Guest
znači da će Krama postati najbolji hrvatski strijelac u povijest lp!?fridrih_niche wrote:Krama je top klasa...
<3
Listra hrvatskih strijelaca u Ligi prvaka:
13 - Mario Mandžukić (Bayern, Atletico, Juventus)
11 - Alen Bokšić (Marseille, Juventus, Lazio)
10 - Ivica Olić (CSKA Moskva, Bayern)
13 - Mario Mandžukić (Bayern, Atletico, Juventus)
11 - Alen Bokšić (Marseille, Juventus, Lazio)
10 - Ivica Olić (CSKA Moskva, Bayern)
cmayern popusio sa sanchezom. kada se setim kako su bolesnik iz CR-a i mali iva slavili to kao ogromnu pobedu na unitedom, ispada da ih je benfica opeljesila za 36 miliona, obzirom da je mali flop...
Guest- Guest
brend je najvažniji, Benfica, Porto i Lyon to imaju, tako npr sad da je Futacs nosio Dinamov dres, vjerojatno bi bio trenutno 10 puta vrijedniji i traženiji.. samo zbog toga..
Sanches je odličan mladi igrač i to je pokazao na Euru. Druga je stvar što ovdje jednog člana peru frustracije jer je prije par dana isti taj mladi Sanches opet odbio Uniteda.
A treća je stvar što su Uli i Rolex se pogubili u kadrovskoj i transfer politici i što misle kako će sve moći funkcionirati kao prije 10-15 godina što se ipak neće moći dogoditi.
Tolisso je dobar igrač, još jedan mladi igrač koji ima prostora za razvoj. Problem Bayerna je što je odlučio mlade igrače prepustiti treneru kojemu mladi igrači smetaju. Ancelotti je bio pogrešan izbor nakon Guardiole jer ovaj nije mogao Kimmicha, Sanchesa, Comana i co. razvijati. Tu isto sad dolazi i Süle, a evo i Tolisso.
Nije isključeno da još neki igrač pređe u Bayern(prvenstveno krilo jer Costa bi trebao preći u Juventus) i gdje bi i te novopridošlice isto mogle biti ispod 25 godina starosti, a to nije uopće područje u kojem Ancelotti je sposoban.
Činjenica je da Bayern uopće nema jasnu viziju što hoće kao što je znao tamo 2009. kad su van Gaala doveli. Nema jasne filozofije i strategije. Period lutanja je krenuo od starta 2016/2017.
A treća je stvar što su Uli i Rolex se pogubili u kadrovskoj i transfer politici i što misle kako će sve moći funkcionirati kao prije 10-15 godina što se ipak neće moći dogoditi.
Tolisso je dobar igrač, još jedan mladi igrač koji ima prostora za razvoj. Problem Bayerna je što je odlučio mlade igrače prepustiti treneru kojemu mladi igrači smetaju. Ancelotti je bio pogrešan izbor nakon Guardiole jer ovaj nije mogao Kimmicha, Sanchesa, Comana i co. razvijati. Tu isto sad dolazi i Süle, a evo i Tolisso.
Nije isključeno da još neki igrač pređe u Bayern(prvenstveno krilo jer Costa bi trebao preći u Juventus) i gdje bi i te novopridošlice isto mogle biti ispod 25 godina starosti, a to nije uopće područje u kojem Ancelotti je sposoban.
Činjenica je da Bayern uopće nema jasnu viziju što hoće kao što je znao tamo 2009. kad su van Gaala doveli. Nema jasne filozofije i strategije. Period lutanja je krenuo od starta 2016/2017.
Guest- Guest
Ancelotti radi za svoj CV, boli ga kita, ne gradi dinastiju već mu je cilj uzeti samo LP, ako ne uspije, već će ga uposliti neki Arap negdje..
lutanje je počelo kad su uzeli guardiolu tu su pokazali da nema vizije svejedno gospodin ancelotti je dobra opcija za pokušaj da se nešto ubode i nije sramota ispast od onako jakog reala revolucionar bi dobio 20 golova od njih. sa boljim ždrijebom bayern ima šanse u lp samo trebaju malo pomladit momčad imaju već dosta krtina
Megalomanija, ne kupuje se proporcionalno nego su toliki grabezljivci da od ljubomore nemogu izdrzat da ne pokupuju sve njemacke talente i onda neznaju sta ce sa njima
nowitzki-
2014-04-27
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Page 31 of 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 44