Caffe Venus :P
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Caffe Venus :P
ehhh,ehhh.vidimo koje su dame kucanice,a koje flundraju subotom uvece u bespucima hedonizma..
Guest- Guest
Razmisli ponovno..cure koje i imaju neku obavezu,primjer obitelj,kuckaju tu laganini..respect..
Guest- Guest
meni bas pase danas i sutra nikud ne ici,jerbo sam gadno prehladjen..topla soba,caj ili kofi,antibiotik i uzivaj...malo serija,malo filmova,malo cura sa foruma..
Guest- Guest
hahahahaha..javio se pravi ...kic wrote:a i ti stigneš između masturbiranja ostaviti koji post, respect :^
Guest- Guest
Kic,tebi samo ako se neka iz sazaljena smiluje,mos vidjeti macicu...nikako drugacije..
Guest- Guest
ja se suzdržavam često, ali u meni čuči mali mici to znam.. :^^Zagy wrote:Ti si se kic pozločestio. ...jel to do treninga? :D
trening, maybe!!
ako ti kažeš, nemam volje poklapat te dalje iskreno hahabogomdani wrote:Kic,tebi samo ako se neka iz sazaljena smiluje,mos vidjeti macicu...nikako drugacije..
bogomdani wrote:hahahahaha..javio se pravi ...kic wrote:a i ti stigneš između masturbiranja ostaviti koji post, respect :^
vi's, dobro ste me podsjetili ...
betty.boop-
2015-01-23
u poklopio si me do daske...kic wrote:ako ti kažeš, nemam volje poklapat te dalje iskreno hahabogomdani wrote:Kic,tebi samo ako se neka iz sazaljena smiluje,mos vidjeti macicu...nikako drugacije..
no evo,vidimo i izvor tvojih ljubavi prema japanskim kartoncicima..
Guest- Guest
kisa je....a i ti si sva vragolasta :)Zagy wrote:Ti si se kic pozločestio. ...jel to do treninga? :D
2014-12-30
lolbetty.boop wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..javio se pravi ...kic wrote:a i ti stigneš između masturbiranja ostaviti koji post, respect :^
vi's, dobro ste me podsjetili ...
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Page 47 of 50