ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trockisti iz RF-a napali molitelje

Go down

Trockisti iz RF-a napali molitelje Empty Trockisti iz RF-a napali molitelje

Post by Kermit 29/10/2016, 18:04

http://www.index.hr/vijesti/clanak/molitelji-opet-raspalili-drustvene-mreze-pametni-su-otisli-ostali-su-samo-balkanci-stoka-i-kler/928831.aspx
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Trockisti iz RF-a napali molitelje Empty Re: Trockisti iz RF-a napali molitelje

Post by RayMabus 29/10/2016, 18:05

Ja sam .....stoka.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 29/10/2016, 18:10

Jebeš molitelje,treba ih popišat.Zlo mi je od te odvratne,ljigave,dvolične katolčadi.Baš mi je drago da ih islamisti tamane ko stoku.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2016, 18:11

"Ostao je samo Balkan, ostal je samo kler, ostala je samo stoka", svoje viđenje situacije sažeo je jedan Indexov čitatelj."

nu, indexov čitatelj odrekao se Balkana  .. Ježuš i Marija    affraid  balkan, kler i stoka.. kako se nepismeni izdaju to je za ne povjerovati   lol!  
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 29/10/2016, 18:35

Balkan kler i stoka ...

Ne bih imala sto dodati. Dobar je popis i dobar redoslijed.
Samo  nas upozorava....
Ne bu islo lako kako si to zamisljate
Ne bu  Trockisti iz RF-a napali molitelje 1f606
Nikad ne znas s  Balkancima oce u sunu lijevo ili desno ..

2014-04-29

Back to top Go down

Post by provocator 29/10/2016, 23:08

Iknar je gay wrote:Jebeš molitelje,treba ih popišat.Zlo mi je od te odvratne,ljigave,dvolične katolčadi.Baš mi je drago da ih islamisti tamane ko stoku.
Da su dvolični to je točno a to dokazuju i naši forumaši.
Jerbo... Ako je Bog univerzalni Um, univerzalna "sila" i snaga onda to vrijedi za sve ljude ovog svijeta. No kad čitam neke naše forumaše stječem dojam kako isključivo pravo na Boga polažemo baš mi Hrvati a onda u malo širem smislu barem bijelci ali taj Bog ne vrijedi za crnce, latinose i "kozojebe" koji nam masovno pune Europu.
Dakle ekipe ispred bolnica mole za život i tu ih neki naši forumaši podržavaju a istovremeno seru po Papi koji demonstrira ono što Bog stvarno jest.
Nadalje, yebe se majka kozojebima i ovima tamnoputima koji se svako malo utope u moru na putu prema Lampeduzi. Govore kako se Afrikanci yebu sto na sat pa su zato gladni... A tko to govori? Ovi koji se mole i ovi koji te molitelje za život podržavaju. Za točno čiji život se mole? Što se ne mole za djecu koja svakodnevno umiru od gladi?

Više od 6 milijuna djece umire od bolesti povezanih s glađu i neishranjenošću svake godine, prema UN-ovu izviješću.
Koji smradovi licemjerni.

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by danni1 30/10/2016, 00:51

Pa jbga kad kozojebi sami kažu da naš bog ne vrijedi za njih. Ko ih jebe nek ih iz mora vadi njihov bog.
Mi se molimo svom bogu za svoju djecu,male bijele hrvate, mada pičke koje abortiraju su redom sotonski,antifa okot pa možda i nije loše da abortiraju, da te svoje trule gene ne šire dalje.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Eroo 30/10/2016, 01:02

provocator wrote:
Više od 6 milijuna djece umire od bolesti povezanih s glađu i neishranjenošću svake godine, prema UN-ovu izviješću.
jocolor

Koliko ćete samo lijepih objekata vidjeti, a nigdje žive duše...Sve je to izgrađeno za Velikog vođu... :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by prckov 30/10/2016, 01:32

provocator wrote:
Iknar je gay wrote:Jebeš molitelje,treba ih popišat.Zlo mi je od te odvratne,ljigave,dvolične katolčadi.Baš mi je drago da ih islamisti tamane ko stoku.
Da su dvolični to je točno a to dokazuju i naši forumaši.
Jerbo... Ako je Bog univerzalni Um, univerzalna "sila" i snaga onda to vrijedi za sve ljude ovog svijeta. No kad čitam neke naše forumaše stječem dojam kako isključivo pravo na Boga polažemo baš mi Hrvati a onda u malo širem smislu barem bijelci ali taj Bog ne vrijedi za crnce, latinose i "kozojebe" koji nam masovno pune Europu.
Dakle ekipe ispred bolnica mole za život i tu ih neki naši forumaši podržavaju a istovremeno seru po Papi koji demonstrira ono što Bog stvarno jest.
Nadalje, yebe se majka kozojebima i ovima tamnoputima koji se svako malo utope u moru na putu prema Lampeduzi. Govore kako se Afrikanci yebu sto na sat pa su zato gladni... A tko to govori? Ovi koji se mole i ovi koji te molitelje za život podržavaju. Za točno čiji život se mole? Što se ne mole za djecu koja svakodnevno umiru od gladi?

evo nam provo steko dojam :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics