Trockisti iz RF-a napali molitelje
Page 1 of 1
Trockisti iz RF-a napali molitelje
http://www.index.hr/vijesti/clanak/molitelji-opet-raspalili-drustvene-mreze-pametni-su-otisli-ostali-su-samo-balkanci-stoka-i-kler/928831.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Trockisti iz RF-a napali molitelje
Jebeš molitelje,treba ih popišat.Zlo mi je od te odvratne,ljigave,dvolične katolčadi.Baš mi je drago da ih islamisti tamane ko stoku.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
"Ostao je samo Balkan, ostal je samo kler, ostala je samo stoka", svoje viđenje situacije sažeo je jedan Indexov čitatelj."
nu, indexov čitatelj odrekao se Balkana .. Ježuš i Marija balkan, kler i stoka.. kako se nepismeni izdaju to je za ne povjerovati
nu, indexov čitatelj odrekao se Balkana .. Ježuš i Marija balkan, kler i stoka.. kako se nepismeni izdaju to je za ne povjerovati
Guest- Guest
Balkan kler i stoka ...
Ne bih imala sto dodati. Dobar je popis i dobar redoslijed.
Samo nas upozorava....
Ne bu islo lako kako si to zamisljate
Ne bu
Nikad ne znas s Balkancima oce u sunu lijevo ili desno ..
Ne bih imala sto dodati. Dobar je popis i dobar redoslijed.
Samo nas upozorava....
Ne bu islo lako kako si to zamisljate
Ne bu
Nikad ne znas s Balkancima oce u sunu lijevo ili desno ..
Da su dvolični to je točno a to dokazuju i naši forumaši.Iknar je gay wrote:Jebeš molitelje,treba ih popišat.Zlo mi je od te odvratne,ljigave,dvolične katolčadi.Baš mi je drago da ih islamisti tamane ko stoku.
Jerbo... Ako je Bog univerzalni Um, univerzalna "sila" i snaga onda to vrijedi za sve ljude ovog svijeta. No kad čitam neke naše forumaše stječem dojam kako isključivo pravo na Boga polažemo baš mi Hrvati a onda u malo širem smislu barem bijelci ali taj Bog ne vrijedi za crnce, latinose i "kozojebe" koji nam masovno pune Europu.
Dakle ekipe ispred bolnica mole za život i tu ih neki naši forumaši podržavaju a istovremeno seru po Papi koji demonstrira ono što Bog stvarno jest.
Nadalje, yebe se majka kozojebima i ovima tamnoputima koji se svako malo utope u moru na putu prema Lampeduzi. Govore kako se Afrikanci yebu sto na sat pa su zato gladni... A tko to govori? Ovi koji se mole i ovi koji te molitelje za život podržavaju. Za točno čiji život se mole? Što se ne mole za djecu koja svakodnevno umiru od gladi?
Više od 6 milijuna djece umire od bolesti povezanih s glađu i neishranjenošću svake godine, prema UN-ovu izviješću.
Koji smradovi licemjerni.
Pa jbga kad kozojebi sami kažu da naš bog ne vrijedi za njih. Ko ih jebe nek ih iz mora vadi njihov bog.
Mi se molimo svom bogu za svoju djecu,male bijele hrvate, mada pičke koje abortiraju su redom sotonski,antifa okot pa možda i nije loše da abortiraju, da te svoje trule gene ne šire dalje.
Mi se molimo svom bogu za svoju djecu,male bijele hrvate, mada pičke koje abortiraju su redom sotonski,antifa okot pa možda i nije loše da abortiraju, da te svoje trule gene ne šire dalje.
provocator wrote:
Više od 6 milijuna djece umire od bolesti povezanih s glađu i neishranjenošću svake godine, prema UN-ovu izviješću.
Koliko ćete samo lijepih objekata vidjeti, a nigdje žive duše...Sve je to izgrađeno za Velikog vođu...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
evo nam provo steko dojamprovocator wrote:Da su dvolični to je točno a to dokazuju i naši forumaši.Iknar je gay wrote:Jebeš molitelje,treba ih popišat.Zlo mi je od te odvratne,ljigave,dvolične katolčadi.Baš mi je drago da ih islamisti tamane ko stoku.
Jerbo... Ako je Bog univerzalni Um, univerzalna "sila" i snaga onda to vrijedi za sve ljude ovog svijeta. No kad čitam neke naše forumaše stječem dojam kako isključivo pravo na Boga polažemo baš mi Hrvati a onda u malo širem smislu barem bijelci ali taj Bog ne vrijedi za crnce, latinose i "kozojebe" koji nam masovno pune Europu.
Dakle ekipe ispred bolnica mole za život i tu ih neki naši forumaši podržavaju a istovremeno seru po Papi koji demonstrira ono što Bog stvarno jest.
Nadalje, yebe se majka kozojebima i ovima tamnoputima koji se svako malo utope u moru na putu prema Lampeduzi. Govore kako se Afrikanci yebu sto na sat pa su zato gladni... A tko to govori? Ovi koji se mole i ovi koji te molitelje za život podržavaju. Za točno čiji život se mole? Što se ne mole za djecu koja svakodnevno umiru od gladi?
2014-04-19
Similar topics
» radikalni ljevičari, maoisti, anarhisti, lenjinisti, trockisti bore se za kurdsku državu...
» Napali su me jer sam Srbin
» Napali ih i Britanci
» Vehabije napali antifašistu
» Jedni napali druge
» Napali su me jer sam Srbin
» Napali ih i Britanci
» Vehabije napali antifašistu
» Jedni napali druge
Page 1 of 1