Pravoslavlje
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Pravoslavlje
tekst je copy pastan sa sajta Prijatelj boziji gdje nema latinice a da ima kopirao bi i nju,ovako ispada da tjeram neki inat ali kad pogledas zar je bitno na kom jeziku je rijec bozija,moze biti i na north koreanskom ili arapskom i dalje je to rijec bozija,da ni meni pisanje bas neide najbolje nisam brz toliko na cirilici.
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Meni ne smeta ćirilica. Ja sam zato da djeca u školi uče ćirilicu.
Trinity-
2014-04-17
Poruka mira
Ne zgrćite sebi blago na zemlji, gdje ga moljac i rđa nagrizaju i gdje ga kradljivci potkapaju i kradu.
Zgrćite sebi blago na nebu, gdje ga ni moljac ni rđa ne nagrizaju i gdje kradljivci ne potkapaju niti kradu.
Doista, gdje ti je blago, ondje će ti biti i srce
Ne zgrćite sebi blago na zemlji, gdje ga moljac i rđa nagrizaju i gdje ga kradljivci potkapaju i kradu.
Zgrćite sebi blago na nebu, gdje ga ni moljac ni rđa ne nagrizaju i gdje kradljivci ne potkapaju niti kradu.
Doista, gdje ti je blago, ondje će ti biti i srce
2017-04-17
My Brother Billo wrote:tekst je copy pastan sa sajta Prijatelj boziji gdje nema latinice a da ima kopirao bi i nju,ovako ispada da tjeram neki inat ali kad pogledas zar je bitno na kom jeziku je rijec bozija,moze biti i na north koreanskom ili arapskom i dalje je to rijec bozija,da ni meni pisanje bas neide najbolje nisam brz toliko na cirilici.
ma sve pet ..... iako sam Metki znala dignuti tlak na milijn šaleći se, ali i kritizirajući RKC, poštujem svaku vjeru, kulturu i sve pripadajuće svakog čovjeka.....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
-milijun- nemoj sad ti picajzlirati zato kaj je meni pobjeglo jedno slovoMy Brother Billo wrote:na milijin?
2017-06-06
My Brother Billo wrote:me nisam provalio
...ma nemoj
Kao dijete bila sam nekoliko puta u pravoslavnoj crkvi. Teta mi je bila časna sestra, pa kad je došla k nama na GO obavezno je jednom otišla i na pravoslavnu liturgiju. Najviše od svega ostao mi u sjećanju težak miris tamjana ...cijelo vrijeme, ili skoro cijelo vrijeme bogosluženja pop je kadio sa kanticom tamjana
2017-06-06
My Brother Billo wrote:Teta? jel to neka rodbina?
Teta je sestra od mame ili tate .... kako ti nazivaš takav rod ?
2017-06-06
Neka slobodno uče širom Jugoslavije, a može i kod svoje kuće npr u Hrvatskoj :-DTriny wrote:Meni ne smeta ćirilica. Ja sam zato da djeca u školi uče ćirilicu.
immortal-
2014-04-16
Triny wrote:Meni ne smeta ćirilica. Ja sam zato da djeca u školi uče ćirilicu.
Mdaa...eto,meni je to znatno olaksalo ucenje ruskog jezika..
Guest- Guest
Mda..po men ije znanje bilo kakvo kojeg covjek ima,samo plus..sto fali ćirilici...
puno pomaze u ucenju ruskog..
Guest- Guest
da,mislim da je Srpska ćirilica vise licila Ruskom prije Vuka,Vuku je bio cilj opismeniti sto vise naroda a za to je trebalo pojednostaviti tj malo promjeniti jezik i pismo,to kod Rusa npr nije bilo
2017-04-17
Ništa joj ne fali, i samo je plus onom tko je zna.pismejker wrote:Mda..po men ije znanje bilo kakvo kojeg covjek ima,samo plus..sto fali ćirilici...
Da nisam znala ćirilicu nikad ne bih lunjala po ruskim stranicama i tako počela raditi s Rusima.
Trinity-
2014-04-17
znas sta mi je fora.ona Ruska Matarushka ili je Babushka kao neka figurica manja u vecoj i ta veca u jos vecoj i tako ko zna koliko figurica haha,vidjeh to u nekoj Ruskoj radnji
2017-04-17
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Pravoslavlje!
» Henok prešao na pravoslavlje
» Gérard Depardieu prešao u pravoslavlje
» Korona se opasno nameračila na pravoslavlje
» Je li pravoslavlje najveća opasnost za zapadnu civilizaciju?
» Henok prešao na pravoslavlje
» Gérard Depardieu prešao u pravoslavlje
» Korona se opasno nameračila na pravoslavlje
» Je li pravoslavlje najveća opasnost za zapadnu civilizaciju?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 5 of 13