Srbija u panici zbog mogučeg zatvaranja granice od strane Hrvatske i Slovenije
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Srbija u panici zbog mogučeg zatvaranja granice od strane Hrvatske i Slovenije
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije odmah je reagiralo na mogucnost da Hrvatska i srbija potpuno zatvore svoje granice a narocito ako to ucini Republika Hrvatska na svojim istocnim granicama:'Takvu mogucnost uzimamo ozbiljno i sa zabrinutoscu.Srbija ce onda morat reagirati jer ne zelimo da postanemo sabirni centar za izbeglice i migrante.Razmatrat cemo u tom slucaju alternativne pravce a i neke druge solucije da zastitimo svoje granice.Da li se pod tim podrazumeva nekakva blokada granica ili ne to javnosti za sada nismo u mogucnosti prezentirati'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Srbija u panici zbog mogučeg zatvaranja granice od strane Hrvatske i Slovenije
issa ti dragog totalni kaos...necu ja ajte vi
2015-09-08
Re: Srbija u panici zbog mogučeg zatvaranja granice od strane Hrvatske i Slovenije
bravo antifasšisti, dobro ste pokazali fašistima
Guest- Guest
Vi ste izgubljeni, kao i prije 500-tinjak godina. The end!
Guest- Guest
Sad će izbjeglice u Srpsku pa preko Save u Slavonski brod ili na Plitvice pa izbit prema Sloveniji...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A čim su oni dojezdili do Grecije, daljše je sve lahko. (kad može Stribor, mogu i ja)
Guest- Guest
PSUJU NAS I GURAJU U BLATO Izbeglice očajne: Prešli smo pola sveta, ali u Hrvatskoj je NAJGORE Blic TV
G. Avalić | 20. 10. 2015. - 08:59h | Foto: D. Milenković | Komentara: 16
Pod šatorima na blatu i ćebadima iz kojih se cedi voda sede roditelji koji u krilima drže decu. Većina migranata je na otvorenom, mokra i blatnjava.
Jedan od prizora na granici sa Hrvatskom
Ovako je juče izgledala srpsko-hrvatska granica gde su hiljade migranata čekale da nastave put ka zapadnoj Evropi.
- Ne znam zašto nas ne puštaju. Zar ne vide koliko ovde ima žena i dece? Ta deca su noćila na nogama. Nema gde da se sedne, a kamoli legne. Prešli smo pola sveta, ali ovo je najgore. Policija nas je tukla, gurala, psovali su nas, terali da sednemo u duboko blato - objašnjava Ali Ramid iz Avganistana.
G. Avalić | 20. 10. 2015. - 08:59h | Foto: D. Milenković | Komentara: 16
Pod šatorima na blatu i ćebadima iz kojih se cedi voda sede roditelji koji u krilima drže decu. Većina migranata je na otvorenom, mokra i blatnjava.
Jedan od prizora na granici sa Hrvatskom
Ovako je juče izgledala srpsko-hrvatska granica gde su hiljade migranata čekale da nastave put ka zapadnoj Evropi.
- Ne znam zašto nas ne puštaju. Zar ne vide koliko ovde ima žena i dece? Ta deca su noćila na nogama. Nema gde da se sedne, a kamoli legne. Prešli smo pola sveta, ali ovo je najgore. Policija nas je tukla, gurala, psovali su nas, terali da sednemo u duboko blato - objašnjava Ali Ramid iz Avganistana.
Guest- Guest
kroz nekoliko dana postace gradjani zapadne evrope.
u izvesnom smislu, zapad ih ceka, integracija,
zaposlenje i zivot na nivou koji nisu mogli da
pretpostave iz perspektive azije ili b.istoka.
u izvesnom smislu, zapad ih ceka, integracija,
zaposlenje i zivot na nivou koji nisu mogli da
pretpostave iz perspektive azije ili b.istoka.
Guest- Guest
A kam se zaputil iz Afganistana bez papira? Nek proba u USA tak ući, pa bu dobil metak u čelenku. Najmanji poroblem bil bu mu blato ili pijesak. Sere mi se od te patetike.
Guest- Guest
sad, na zapad kroz blato, a sutra,
putovace avionima ili novim pasatima na istok.
Guest- Guest
Da, na račun poreznih obveznika zapada, koji šljakaju 12 h dnevno da bi se ovi množili kao štakori i hladili jaja. Arapi nisu radnici.pizzon wrote:sad, na zapad kroz blato, a sutra,
Guest- Guest
dobiju neke papire kad udju u srbiju. eu.policia je sa našom
policijom na granici prema makedoniji. šta znam, oni to
verovatno bacaju ili vaze samo na teriotrije srbije.
policijom na granici prema makedoniji. šta znam, oni to
verovatno bacaju ili vaze samo na teriotrije srbije.
Guest- Guest
Arapi su bagra neradnička i paraziti. To sam gleda di se može uvalit da niš ne radi a dobro živi.
Guest- Guest
..a ka'k te nece psovat konjino kad hoces na silu uc bez papira..ja bi te jos dobrano natamburao..sto kaze evva budi sretan da ne dobijes metak u celenku ka'k bi napravili ameri i rusi da pokusas ilegalno prijeci granicu
2015-09-08
mora da se ubacim u migrante, bez papira, i pravac beč ili minhen.
i ja znam gde je bolje. dok je kiša i ovaj haos.
i ja znam gde je bolje. dok je kiša i ovaj haos.
Last edited by pizzon on 20/10/2015, 09:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
Eva wrote:Arapi su bagra neradnička i paraziti. To sam gleda di se može uvalit da niš ne radi a dobro živi.
Onda smo i ja i marcelus ko Arapi.
crvenkasti-
2014-04-17
HR je trusno područje, mnoge vojske su prolazile.crvenkasti wrote:Eva wrote:Arapi su bagra neradnička i paraziti. To sam gleda di se može uvalit da niš ne radi a dobro živi.
Onda smo i ja i marcelus ko Arapi.
Guest- Guest
Ja kad osjetim u sebi strane gene, popijem 2 konjaka, pa sam opet normalan.
crvenkasti-
2014-04-17
Obamanjuješ se namjerno ili slučajno?
Guest- Guest
Ne obmanjujem se ja ništa, gusko, ja sam stvarno Hrvat!
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Srbija će se obratiti EU zbog ponašanja Hrvatske"
» Dva ili tri dana do zatvaranja slovenske i austrijske granice
» Slovenija protiv austrijskog zatvaranja granice
» Nemci u panici zbog nestašica: Zbog zejtina letele uvrede, pretnje, umalo i oklagija
» Srbija će se obratiti EU zbog ponašanja Hrvatske"
» Dva ili tri dana do zatvaranja slovenske i austrijske granice
» Slovenija protiv austrijskog zatvaranja granice
» Nemci u panici zbog nestašica: Zbog zejtina letele uvrede, pretnje, umalo i oklagija
Page 1 of 3