idealna zena je nepismena
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: idealna zena je nepismena
tako je..inteligencija nema veze sa pismenoscu..a domacica odnosno majka full posvecena djetetu,razvija njegovu kreaticvnost i zainteresiranost za rjesavanje problema..melkior wrote:Ukratko, inteligencija i obli guzovi se slažu i potiču evoluciju, jedino se u jednadžbu nikako ne uklapa pismenost. Pismenost se protivi evoluciji, odnosno evolucija odbacuje pismenost:melkior wrote:melkior wrote:Znanost čak dokazuje da su žene s oblijim guzovima i inteligentnije, odnosno da inteligenciju čuvaju u guzovima te da su djeca majki oblijih guzova inteligentnijaRegoč wrote:A guzatije su žene zdravije, kaže danas net.hr.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zene-s-vecim-straznjicama-radjaju-inteligentnu-djecu--kaze-znanost/875864.aspx
UZMITE OVO za ozbiljno ili kao zeku peku, ali ovim su se pitanjem pozabavili pravi znanstvenici! Naime, tim s Pitsburškog sveučilišta uspio je pronaći vezu i dokazati da razvoj mozga ploda poprilično ovisi o količini masnoća s majčine stražnjice i bedara te samim time utječe na inteligenciju djeteta!
Jedan od suradnika na ovoj studiji bio je i doktor medicine William D. Lassek, ujedno i autor knjige "Why Women Need Fat" , a koji je za Sunday Times izjavio kako masne zalihe u našem organizmu sadrže, među ostalima, i kemijsku supstancu znanu kao DHA- odnosno Dokosaheksaenoičnu kiselinu koja je primarna gradivna komponenta kore ljudskog mozga, sperme, testisa i rožnice. Ona spada pod grupaciju omega 3 masnih kiselina koje su izuzetno važne za razvoj dječjeg mozga odnosno kompletnog neurološkog sustava i očiju, posebno u prvih šest mjeseci njihovog života. Tragovi dokosaheksaenoičnu kiseline nalaze se i u majčinom mlijeku.
Zanimljivo je da je ova studija pokazala kako masne zalihe u gornjem dijelu tijela imaju prilično negativne učinke, dok masne zalihe s donjeg dijela tijela imaju pregršt pozitivnih učinaka na opskrbu dugolančanih polinezasićenih masnih kiselina koje su neophodne za razvoj kompletnog živčanog sustava. "Zato je taj omjer majčinih bokova od izuzetne važnosti te se po njemu čak može predvidjeti kakva će biti inteligencija njenog budućeg djeteta, kao i narednih generacija.
Jako je važna ta sposobnost da majka tijekom trudnoće uspijeva održati potrebnu količinu masnog tkiva i akumulirati je sve do poroda" naglasio je doktor Lassek te takvu situaciju usporedio s medvjedima u doba hibernacije i kitova koji žive u hladnim arktičkim morima. Oni jako dobro znaju koliku su im važne te masne zalihe, a mi bismo samo mogle reći, pa to uopće nije problem!
U studiji se također navodi da nam ta, nama ženama poznata taloženja masnih naslaga na bokovima i bedrima, što čak i mršave žene primjećuju s godinama, zapravo daju mogućnost da postanemo majke. Da je to čak stvar prirodne selekcije s obzirom da su te naslage važne za našu majčinsku funkciju, odnosno mogućnost da beba koja raste u maternici dobije te važne kiseline za razvoj mozga i živčanog sustava. A to nas također razlikuje od primata koji u trudnoći ne dobivaju naslage nigdje drugdje osim u trbuhu.
Zato ako ste u trudnoći dobili oblu stražnjicu znajte da to nije jer niste disciplinirane - to je jednostavno stvar evolucije i vaše mogućnosti da rodite zdravo i pametno dijete.
A vi sustavne mršavice, priznajte da ste se u trudnoći barem malo proširile jer vjerojatno jeste, to vam je evolucija omogućila. A ako pomislite da sa svojom guzom možda niste bile u mogućnosti stvoriti super pametno dijete, referirajte se na tezu da je najvažnije da se masnoće dobivene u trudnoći akumuliraju sve do poroda te da vaša tjelesna masa i konture nemaju toliko veze s veličinom guze koju bi trebale imati, već veličinom koja će biti adekvatna vašoj tjelesnoj građi.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/i-nove-studije-potvrdile--djeca-inteligenciju-nasljedjuju-od-majke-/920013.aspx
Ukratko, nepismenija majka ima više vremena za djecu, a domaćica najviše.
ja sam uvijek brinuo kako cu popaliti susjedi tresnje prefine,da me ne skuzi i kaze staroj,e tada bi gorjela guzica moja...u tim i takvim okolnostima,djete razmislja i razvija inteligenciju,da sebea zastiti od pogibelji..sposobnost sto brzeg rjesavanja nekog problema oznacava inteligenciju..
Guest- Guest
Dakle Reg,ovo je najvise blizu onim mjerama kojim si popljuvahao Effu..
Guest- Guest
Jedno istraživanje pokazalo da su sisate žene u prosjeku imale 10 bodova više na testu inteligencije od onih s manjim sisama:Regoč wrote:Zaključujem da je idealna žena nepismena, guzata i bez sisah.
http://www.index.hr/rouge/clanak/zene-s-velikim-grudima-su-inteligentnije--i-jos-nekoliko-sasavih-teorija-o-nasem-tijelu/824925.aspx
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Kaže Eva da je jako pametna.melkior wrote:Žene da su pametne, same bi odbijale raditi i gledale bi kako da se bogato udaju.
effa jako dobro zivi a ne lomi kicmu..Reci jel pametna ili nije?Regoč wrote:Kaže Eva da je jako pametna.melkior wrote:Žene da su pametne, same bi odbijale raditi i gledale bi kako da se bogato udaju.
Guest- Guest
Ako to usporedimo s tvojim podatcima, ispada da je za ženu dobro imati poveće sise, ali ne i za njeno diete.melkior wrote:Jedno istraživanje pokazalo da su sisate žene u prosjeku imale 10 bodova više na testu inteligencije od onih s manjim sisama:Regoč wrote:Zaključujem da je idealna žena nepismena, guzata i bez sisah.
http://www.index.hr/rouge/clanak/zene-s-velikim-grudima-su-inteligentnije--i-jos-nekoliko-sasavih-teorija-o-nasem-tijelu/824925.aspx
Uostalom, veće sise - više mlijeka:melkior wrote:Jedno istraživanje pokazalo da su sisate žene u prosjeku imale 10 bodova više na testu inteligencije od onih s manjim sisama:Regoč wrote:Zaključujem da je idealna žena nepismena, guzata i bez sisah.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dokazano-dojena-djeca-su-inteligentnija-i-prosjecno-bolje-zaradjuju/808068.aspx
Ako hoćete inteligentniju djecu, nabavite domaćicu s većim guzovima i sisama. Ukratko
2015-08-09
Ma, Eva je ista Daniela Trbović pa ti vidi. I stasom, i karakterom.bogomdani wrote:Dakle Reg,ovo je najvise blizu onim mjerama kojim si popljuvahao Effu..
Ja sam siso do 3će godine...SJECAM se kad su mi pokusavali utrapiti flasicu sa nekim crvenim ruznim sokom...oćete qrc.Meana veleumnog preebati...melkior wrote:Uostalom, veće sise - više mlijeka:melkior wrote:Jedno istraživanje pokazalo da su sisate žene u prosjeku imale 10 bodova više na testu inteligencije od onih s manjim sisama:Regoč wrote:Zaključujem da je idealna žena nepismena, guzata i bez sisah.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dokazano-dojena-djeca-su-inteligentnija-i-prosjecno-bolje-zaradjuju/808068.aspx
Ako hoćete inteligentniju djecu, nabavite domaćicu s većim guzovima i sisama. Ukratko
Guest- Guest
Ne, žene s većim sisama imaju obično i veće guzove pa bolje rješavaju testove inteligencije, a i veća je vjerojatnost da će dulje dojiti svoje bebe, što će pozitivno utjecati na inteligenciju djeteta, ako su domaćice, naravno.Regoč wrote:Ako to usporedimo s tvojim podatcima, ispada da je za ženu dobro imati poveće sise, ali ne i za njeno diete.melkior wrote:Jedno istraživanje pokazalo da su sisate žene u prosjeku imale 10 bodova više na testu inteligencije od onih s manjim sisama:Regoč wrote:Zaključujem da je idealna žena nepismena, guzata i bez sisah.
2015-08-09
tu Danijelu nikad nisam bas mirisao..Regoč wrote:Ma, Eva je ista Daniela Trbović pa ti vidi. I stasom, i karakterom.bogomdani wrote:Dakle Reg,ovo je najvise blizu onim mjerama kojim si popljuvahao Effu..
Guest- Guest
Ček malo pa pisao si da masnoće iz gornjega diela tiela škode, kako je odjednom sisatost dobra? Mislim, za diete, ne za tatu, da Bogi ne bude u nedoumici.melkior wrote:Uostalom, veće sise - više mlijeka:melkior wrote:Jedno istraživanje pokazalo da su sisate žene u prosjeku imale 10 bodova više na testu inteligencije od onih s manjim sisama:Regoč wrote:Zaključujem da je idealna žena nepismena, guzata i bez sisah.
E, to ti je Eva pa je ti simpatiziraj i dalje.bogomdani wrote:tu Danijelu nikad nisam bas mirisao..Regoč wrote:Ma, Eva je ista Daniela Trbović pa ti vidi. I stasom, i karakterom.bogomdani wrote:Dakle Reg,ovo je najvise blizu onim mjerama kojim si popljuvahao Effu..
debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:Pavuna je na kraju govorio i o idealnoj, takozvanoj kompletnoj ženi. Tako ispada da je idealna žena po Pavuni - nepismena.
"Svi znaju što su kompletne žene, Tesla je pričao o kompletnoj ženi. To je bila njegova majka. Bila je nepismena, a znala je Bibliju napamet i citirala je poeziju na sedam jezika. To su žene koje nama opet trebaju", rekao je Pavuna.
i koji jebeni retard je iz toga zaključio da je ideal nepismena žena?
da je to rekao neki leftard, ti bi zaključio da je njemu ideal žena koja citira poeziju na sedam jezika i zna tisuće stranica nečeg napamet...
nepismena citira poeziju na 7 jezika , lijepo
meni favorit
zna bibliju napamet
ti ne znaš ni katekizam pederluka napamet a ni ajete o pobačaju svetom a kao pismen si
cuj,simpa ste vi meni svi,samo ako se pristojno diskutira,moze nam biti bogovski...ja vise radi politike nikog necu uvrijediti...i bas mi je to oke..Regoč wrote:E, to ti je Eva pa je ti simpatiziraj i dalje.bogomdani wrote:tu Danijelu nikad nisam bas mirisao..Regoč wrote:Ma, Eva je ista Daniela Trbović pa ti vidi. I stasom, i karakterom.bogomdani wrote:Dakle Reg,ovo je najvise blizu onim mjerama kojim si popljuvahao Effu..
Guest- Guest
Na pristojnosti inzistiraj kod Eve, ja sam duša od čovjeka.
Na pristojnosti inzistiraj kod Eve, ja sam duša od čovjeka.
Zene ko zene.emotivke i to najcesce pretacu u lajanje...tu nema pomoci
Guest- Guest
Za lajanje ima muža, na forumu nema spolnih povlasticah.bogomdani wrote:Zene ko zene.emotivke i to najcesce pretacu u lajanje...tu nema pomoci
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Idealna autohtona lista za spas hrvatske
» Slovenka iz Zagreba: Za prvo seljenje je Hrvatska idealna
» Putin želi zadati protuudarac EU, a Balkan je idealna prilika
» ILEGALNA PRODAJA DIVLJIH ŽIVOTINJA U HRVATSKOJ I OKOLICI Mlada lisica, idealna za trening lovačkih pasa, cijena povoljna - 200 kuna
» 100 žena 200 sisa
» Slovenka iz Zagreba: Za prvo seljenje je Hrvatska idealna
» Putin želi zadati protuudarac EU, a Balkan je idealna prilika
» ILEGALNA PRODAJA DIVLJIH ŽIVOTINJA U HRVATSKOJ I OKOLICI Mlada lisica, idealna za trening lovačkih pasa, cijena povoljna - 200 kuna
» 100 žena 200 sisa
Page 4 of 12