idealna zena je nepismena
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: idealna zena je nepismena
Regoč wrote:Nama koje si zanemarila radi kolačah.Noor wrote:kome je smrklo?
imam ja foto arhivu
Guest- Guest
Kreativnost kod djeteta se razvija kroz igru i rjesavanje problema na tim nivoima..Tu ne treba majka biti studijskoh nivoa obrazovanja,stavise,te su majke(studentskog obrazovanja) usko usmjerene svojim studijima,i gube na sirini i vizuri kreativnog pristupa..Ove sto prodaju elokventno mooda pod bubrege,trpajuci masivne besmislene tekstove,to su samo populistkinje...zali boze matere..vrhunski domet im je da kći odgoje kao Princezu i po turski je sto bolje prodaju...
Guest- Guest
Svemirska posla.M wrote:RayMabus wrote:Čuj kad owdje izbije ww3 onda ide jedna nowa tema a glasi : Jesam li naredio da se pobiju swi koji hrane male greys otmičare swojom genetikom ?
Jesam jesam jesam naredio sam.
A šta sam rekao da ču naprawiti ako to ne izwršite ?
Rekao sam da ako mi nedonesete njihowe glawe DA ČU JA UZETI WAŠE.
cek, a ko ovo pita ?
ko s kim sad tu prica ?
ja nista ne razumijem
a nije da se ne trudim ...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nemam wolje za detalje.
Birate između teškog prorijeđiwanja i eliminačije ljudi koji služe kao genetski resurs gresys otmičarima.
Wi nečete postat njihow resurs a postoji način da to postanete ako owe nepobijete i eliminirate ( na kraju krajewa waši su , dio waše rase ).
Taj način je uzimanje waših žiwota u zamjenu za neposluh.
2014-04-11
Da skratim ; birate između :
- sami čete pobit i eliminirat oko 10% ljudske wrste čija je genetika ok za križanje s greys otičar genetikom
a ako ne
- GF če pobiti WAS i prorijediti was kao rasu
- sami čete pobit i eliminirat oko 10% ljudske wrste čija je genetika ok za križanje s greys otičar genetikom
a ako ne
2014-04-11
RayMabus wrote:Da skratim ; birate između :
a ako ne
Slobodna wolja.
Uwijek je poštujem ......to šta su izbori nikakwi nije moj probljem.
2014-04-11
Waša planete je napadnuta razno raznim negatwnim rasama ... jedna od njih zowe se greysi otmičari ...oni su neprijatelji GF ......njihow dnka je star i uzimaju waš da bi ga pomladili ...to funkčionira ko wapiri ......stalno im treba swježa krw ...........
Wi nečete postat njihow resurs a 10% ljudske genetike je pogodno za njih.
Imate samo dwa izbora i ni u jednom od tih wi nepostajete njihow resurs.
2014-04-11
debotoijusto wrote:KONTROVERZNI fizičar Davor Pavuna u HRT-ovoj emisiji Pozitivno pola sata iznosio je svoje stavove o društvu. Pavuna je od ranije poznat po svojim u najmanju ruku kontroverznim stavovima, a jučer je to pred gledateljima javnog servisa to dodatno potvrdio.
Pavuna je, među ostalim, govorio o komunistima, umjetnoj oplodnji, liberalizmu i sličnim strahovima hrvatskih konzervativaca.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/idealna-zena-je-nepismena-pavuna-na-hrtu-mahao-biblijom-i-pola-sata-valjao-besmislice/927768.aspx
deboto i jusro.. pa tko si ti da s mjeriš s Pavunom
Guest- Guest
Kratko i jasno.RayMabus wrote:Waša planete je napadnuta razno raznim negatwnim rasama ... jedna od njih zowe se greysi otmičari ...oni su neprijatelji GF ......njihow dnka je star i uzimaju waš da bi ga pomladili ...to funkčionira ko wapiri ......stalno im treba swježa krw ...........
Kakwe weze ima sa time emaničipačija ?
NIkakwe .....na prwi pogled.
Tri stawke koje GF traži su :
- zaštita okoliša planete , priroda i žiwotinje
- eliminačija nuklearnog naoružanja
protjeriwanje negatienih wanzemaljača
Widite li gdje da traže ukidanje emaničipačije ?
Ja ne.
Stoklomski sindrom.
Ljudske ženke se otimaju a iste poslije twrde da su otičari ok.
Da ne žiwite u matrijahu nego u patrijahu za owakwe izjawe owakwe bi bile pretučene.
Zato je prwi korak uništawanje matrijahlane imperije.
2014-04-11
Sad znate swe.RayMabus wrote:Kratko i jasno.RayMabus wrote:Waša planete je napadnuta razno raznim negatwnim rasama ... jedna od njih zowe se greysi otmičari ...oni su neprijatelji GF ......njihow dnka je star i uzimaju waš da bi ga pomladili ...to funkčionira ko wapiri ......stalno im treba swježa krw ...........
Kakwe weze ima sa time emaničipačija ?
NIkakwe .....na prwi pogled.
Tri stawke koje GF traži su :
- zaštita okoliša planete , priroda i žiwotinje
- eliminačija nuklearnog naoružanja
protjeriwanje negatienih wanzemaljača
Widite li gdje da traže ukidanje emaničipačije ?
Ja ne.
Stoklomski sindrom.
Ljudske ženke se otimaju a iste poslije twrde da su otičari ok.
Da ne žiwite u matrijahu nego u patrijahu za owakwe izjawe owakwe bi bile pretučene.
Zato je prwi korak uništawanje matrijahlane imperije.
Nekidiše GF na emaničipačiju jer ih boli kuraz šta wi radite na swojoj planeti ako nisu one tri stawke nego zato šta jedna od tih stawki podržawa otmičare.
Swe čete ih eliminirat.
Kako ?
Hebe me se.
ONI / E ...........MORAJU BITI ELIMINIRANE.
2014-04-11
U središtu mnogih sadašnjih društvenih previranja je neuspjeh prepoznavanja važne uloge žene kao žene i razdvajanja područja muškaraca i žena. Svijet današnjice, njegova aktivnost i struktura, briga je muškarca.U ženinoj je nadležnosti briga za osobnost ljudskog bića i njegovu djecu. Kao gotovo jedini čuvar sutrašnjih naraštaja, ona je zaslužila mnogo više poštovanja od onoga iz prošlosti kada je smatrana pokretnom imovinom. Nije, dakle, luda utopijska misao da žena može zauzeti viši položaj od onoga koji je do sada imala. To se mora dogoditi ako djetinjstvo sutrašnjeg naraštaja želi dostići bilo koji viši standard, ako čovjek želi mirne i neuznemiravane domove i ako društvo želi napredovati.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t10640-zene-i-njihov-polozaj-u-drustvu
2014-04-11
owo odudara od onoga šta ja piše.RayMabus wrote:U središtu mnogih sadašnjih društvenih previranja je neuspjeh prepoznavanja važne uloge žene kao žene i razdvajanja područja muškaraca i žena. Svijet današnjice, njegova aktivnost i struktura, briga je muškarca.U ženinoj je nadležnosti briga za osobnost ljudskog bića i njegovu djecu. Kao gotovo jedini čuvar sutrašnjih naraštaja, ona je zaslužila mnogo više poštovanja od onoga iz prošlosti kada je smatrana pokretnom imovinom. Nije, dakle, luda utopijska misao da žena može zauzeti viši položaj od onoga koji je do sada imala. To se mora dogoditi ako djetinjstvo sutrašnjeg naraštaja želi dostići bilo koji viši standard, ako čovjek želi mirne i neuznemiravane domove i ako društvo želi napredovati.
Postupno čete otkriti da mene za emaničipačiju boli kuraz a da je to sao potreban korak kako bi se eliminirale žene ljudske otete od greysa koje twrde da su greysi otmičari ok.
Zašto bi mene uopče bolio kuraz za tu wašu emaičipačiju ?
Pa jebe me se.
Al me se nehebe kad imam rašireni štoklomski sindrom koji twrdi da su negatiwni wanzemaljči ok.
ZATO SE MI I WI NEIGRAMO I SWE ŠTA JE REČENO NIJE ŠALA.
2014-04-11
Bit čete istrijebljeni skoro do nestanka al nečete nestat.
To je čijena podržawanja stokloskog sindorma kod otetih ljudskih ženki od strane neke treče opčije koja nije ok.
Takwi mentalni obrazač bi bio nemoguč u patrijahu jer bi patrijah reagirao a ne prošao pored takwih kuja,
Wi samo birate između : ubiti ili biti ubijeni ......skupa s onima koje ste trebali ubiti.
Owa planeta neče postati hranilište za greys otmičare.
LIjep pozzz
To je čijena podržawanja stokloskog sindorma kod otetih ljudskih ženki od strane neke treče opčije koja nije ok.
Takwi mentalni obrazač bi bio nemoguč u patrijahu jer bi patrijah reagirao a ne prošao pored takwih kuja,
Wi samo birate između : ubiti ili biti ubijeni ......skupa s onima koje ste trebali ubiti.
Owa planeta neče postati hranilište za greys otmičare.
LIjep pozzz
2014-04-11
To reči galaktičkom wiječu a ne meni.bogomdani wrote:ajd zdravo..
Samo sam prenio odluku.
2014-04-11
Ja i onako berem masline i igram imperia on line.
Jebe se mene.
Jebe se mene.
2014-04-11
Poruka je wažnija od poštara.
Swe owo se može i lijepše prenijeti al swaki poštar ima swoj osebujan stil.
Owo je moj.
Jebat če wam Nostradamus malter emaničipiranu.
Swe owo se može i lijepše prenijeti al swaki poštar ima swoj osebujan stil.
Owo je moj.
Jebat če wam Nostradamus malter emaničipiranu.
2014-04-11
S nestrpljenjem iščekujemo galeriju da nam se barem oči najedu.Noor wrote:Regoč wrote:Nama koje si zanemarila radi kolačah.Noor wrote:kome je smrklo?
imam ja foto arhivu
Primjeriče neki drugi poštar umjesto ubiti 10% ljudi šta wi morate izwršiti može reči eliminirati i ponuditi riješenje a to je podweziwanje jajnika da se ta genetika nenastawi.
NO to je neki drugi poštar ....ja znam da was uzrujawa to da morate ubijati.
To mi je funny.
NO to je neki drugi poštar ....ja znam da was uzrujawa to da morate ubijati.
To mi je funny.
2014-04-11
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Idealna autohtona lista za spas hrvatske
» Slovenka iz Zagreba: Za prvo seljenje je Hrvatska idealna
» Putin želi zadati protuudarac EU, a Balkan je idealna prilika
» ILEGALNA PRODAJA DIVLJIH ŽIVOTINJA U HRVATSKOJ I OKOLICI Mlada lisica, idealna za trening lovačkih pasa, cijena povoljna - 200 kuna
» 100 žena 200 sisa
» Slovenka iz Zagreba: Za prvo seljenje je Hrvatska idealna
» Putin želi zadati protuudarac EU, a Balkan je idealna prilika
» ILEGALNA PRODAJA DIVLJIH ŽIVOTINJA U HRVATSKOJ I OKOLICI Mlada lisica, idealna za trening lovačkih pasa, cijena povoljna - 200 kuna
» 100 žena 200 sisa
Page 11 of 12