idealna zena je nepismena
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: idealna zena je nepismena
Lik hoce reci da se onda zena fokusira na dom i obitelj,jer nije ucena da mudruje i filozofira...pa i nije tako lose..
Guest- Guest
vazno je znati pretvoriti nesavrsenu u onu po mjeri:)Leviathan2 wrote:hm, za vas je idealna zena metilda sora ili lujza :D
dijagram-
2015-08-09
na 16:50 kaže da sjedi u izvršnom odboru za Planet zemlju
to treba respektirat, znači da ga vani poštuju kad je primljen na tako visoku poziciju
to treba respektirat, znači da ga vani poštuju kad je primljen na tako visoku poziciju
Guest- Guest
e tu se slazem s tobom, mada za ove navedene tri bi bilo dosta i tri ure k..em po cheludijagram wrote:vazno je znati pretvoriti nesavrsenu u onu po mjeri:)Leviathan2 wrote:hm, za vas je idealna zena metilda sora ili lujza :D
"nepismene2 zene su one starije generacije,vas matoraca,odrasle samo uz osnovnu skolu,dakle,ono osnovno,posto su zavrsile osnovnu,pomagale su doma,dok nije doslo vrijeme udaja..e tada su nastavile posvecenje obitelji,djeci u mjuzu,a brakovi su cesto dozivjeli zlatne pirove...
A tudej??'..evo..samo treba vidjeti kako su se zene powampirile..
A tudej??'..evo..samo treba vidjeti kako su se zene powampirile..
Guest- Guest
marcellus wrote:debotoijusto wrote:Pavuna je na kraju govorio i o idealnoj, takozvanoj kompletnoj ženi. Tako ispada da je idealna žena po Pavuni - nepismena.
"Svi znaju što su kompletne žene, Tesla je pričao o kompletnoj ženi. To je bila njegova majka. Bila je nepismena, a znala je Bibliju napamet i citirala je poeziju na sedam jezika. To su žene koje nama opet trebaju", rekao je Pavuna.
i koji jebeni retard je iz toga zaključio da je ideal nepismena žena?
da je to rekao neki leftard, ti bi zaključio da je njemu ideal žena koja citira poeziju na sedam jezika i zna tisuće stranica nečeg napamet...
nepismena citira poeziju na 7 jezika , lijepo
meni favorit
zna bibliju napamet
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pismenost je precienjena, svakodnevno to vidimo po Sori.
Ovome se uopće ne treba čuditi obzirom u kojem vemenu se nalazimo...Ovo je tama ljudske vrste i ne može biti bolje.
red wolf-
2016-02-10
Pa dobro, rečeno je kompletna..nepismena i citira poeziju na sedam jezika, Bibliju zna napamet...marcellus wrote:debotoijusto wrote:Pavuna je na kraju govorio i o idealnoj, takozvanoj kompletnoj ženi. Tako ispada da je idealna žena po Pavuni - nepismena.
"Svi znaju što su kompletne žene, Tesla je pričao o kompletnoj ženi. To je bila njegova majka. Bila je nepismena, a znala je Bibliju napamet i citirala je poeziju na sedam jezika. To su žene koje nama opet trebaju", rekao je Pavuna.
i koji jebeni retard je iz toga zaključio da je ideal nepismena žena?
da je to rekao neki leftard, ti bi zaključio da je njemu ideal žena koja citira poeziju na sedam jezika i zna tisuće stranica nečeg napamet...
Trinity-
2014-04-17
Ma daj, otkako znam za sebe slušam o svršetku svijeta, sad će pa sad će...red wolf wrote:Ovome se uopće ne treba čuditi obzirom u kojem vemenu se nalazimo...Ovo je tama ljudske vrste i ne može biti bolje.
Trinity-
2014-04-17
Nisam pisao o svršetku svijeta, nego o vremenu u kojem se ljudska vrsta nalazi, a to je jedno tamno vrijeme i ovo je tek početak...Triny wrote:Ma daj, otkako znam za sebe slušam o svršetku svijeta, sad će pa sad će...red wolf wrote:Ovome se uopće ne treba čuditi obzirom u kojem vemenu se nalazimo...Ovo je tama ljudske vrste i ne može biti bolje.
red wolf-
2016-02-10
Znanstveno je dokazano da veći stupanj nepismenosti korespondira s oblijim guzovima A niti jedan muškarac ne želi da mu žena nema oble guzovedebotoijusto wrote:KONTROVERZNI fizičar Davor Pavuna u HRT-ovoj emisiji Pozitivno pola sata iznosio je svoje stavove o društvu. Pavuna je od ranije poznat po svojim u najmanju ruku kontroverznim stavovima, a jučer je to pred gledateljima javnog servisa to dodatno potvrdio.
Pavuna je, među ostalim, govorio o komunistima, umjetnoj oplodnji, liberalizmu i sličnim strahovima hrvatskih konzervativaca.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/idealna-zena-je-nepismena-pavuna-na-hrtu-mahao-biblijom-i-pola-sata-valjao-besmislice/927768.aspx
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Kao da tamnih vremena nije bilo i do sada, kad je uopće bilo svijetlo?red wolf wrote:Nisam pisao o svršetku svijeta, nego o vremenu u kojem se ljudska vrsta nalazi, a to je jedno tamno vrijeme i ovo je tek početak...Triny wrote:Ma daj, otkako znam za sebe slušam o svršetku svijeta, sad će pa sad će...red wolf wrote:Ovome se uopće ne treba čuditi obzirom u kojem vemenu se nalazimo...Ovo je tama ljudske vrste i ne može biti bolje.
Trinity-
2014-04-17
E ovo će biti tamno...S jako malo svjetla...Triny wrote:Kao da tamnih vremena nije bilo i do sada, kad je uopće bilo svijetlo?red wolf wrote:Nisam pisao o svršetku svijeta, nego o vremenu u kojem se ljudska vrsta nalazi, a to je jedno tamno vrijeme i ovo je tek početak...Triny wrote:Ma daj, otkako znam za sebe slušam o svršetku svijeta, sad će pa sad će...red wolf wrote:Ovome se uopće ne treba čuditi obzirom u kojem vemenu se nalazimo...Ovo je tama ljudske vrste i ne može biti bolje.
red wolf-
2016-02-10
ako priznajem komu da zna,onda Melk zna....melkior wrote:Znanstveno je dokazano da veći stupanj nepismenosti korespondira s oblijim guzovima A niti jedan muškarac ne želi da mu žena nema oble guzovedebotoijusto wrote:KONTROVERZNI fizičar Davor Pavuna u HRT-ovoj emisiji Pozitivno pola sata iznosio je svoje stavove o društvu. Pavuna je od ranije poznat po svojim u najmanju ruku kontroverznim stavovima, a jučer je to pred gledateljima javnog servisa to dodatno potvrdio.
Pavuna je, među ostalim, govorio o komunistima, umjetnoj oplodnji, liberalizmu i sličnim strahovima hrvatskih konzervativaca.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/idealna-zena-je-nepismena-pavuna-na-hrtu-mahao-biblijom-i-pola-sata-valjao-besmislice/927768.aspx
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Guzlovi zenski su oltari zenske ljepote...
kom nije jasno,nek pogleda bezguzu zenu...
Guest- Guest
Kakva je to?...bogomdani wrote:Guzlovi zenski su oltari zenske ljepote...
red wolf-
2016-02-10
Kaj je Tito odo zemljom. Potvrdila Sora.Triny wrote:Kao da tamnih vremena nije bilo i do sada, kad je uopće bilo svijetlo?red wolf wrote:Nisam pisao o svršetku svijeta, nego o vremenu u kojem se ljudska vrsta nalazi, a to je jedno tamno vrijeme i ovo je tek početak...Triny wrote:Ma daj, otkako znam za sebe slušam o svršetku svijeta, sad će pa sad će...red wolf wrote:Ovome se uopće ne treba čuditi obzirom u kojem vemenu se nalazimo...Ovo je tama ljudske vrste i ne može biti bolje.
dašcara,ravnulja,Bezguza,nerazvijenih guznih misica..jos?red wolf wrote:Kakva je to?...bogomdani wrote:Guzlovi zenski su oltari zenske ljepote...
Guest- Guest
Pazi ovo, on se otvorio Isusu Kristu..."Ali, ja imam jednu nevjerojatnu prednost. A to je da je moj unutrašnji svijet, prije nego sam se otvorio Isusu Kristu, je točno kao što ovi sad suvremeni nevjernici, recimo ovi koje smo nedavno imali na vlasti, ja znam kako su oni zmrdani, šizofrenici iznutra. A znam razliku kad ste vjernik, reć ću vam odmah, život je milost, a vjera je dar Božji", o vjerovanju i nevjerovanju govorio je Pavuna dodavši da on svoju vjeru svjedoči, ali ne urla "kao antifa".
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Idealna autohtona lista za spas hrvatske
» Slovenka iz Zagreba: Za prvo seljenje je Hrvatska idealna
» Putin želi zadati protuudarac EU, a Balkan je idealna prilika
» ILEGALNA PRODAJA DIVLJIH ŽIVOTINJA U HRVATSKOJ I OKOLICI Mlada lisica, idealna za trening lovačkih pasa, cijena povoljna - 200 kuna
» 100 žena 200 sisa
» Slovenka iz Zagreba: Za prvo seljenje je Hrvatska idealna
» Putin želi zadati protuudarac EU, a Balkan je idealna prilika
» ILEGALNA PRODAJA DIVLJIH ŽIVOTINJA U HRVATSKOJ I OKOLICI Mlada lisica, idealna za trening lovačkih pasa, cijena povoljna - 200 kuna
» 100 žena 200 sisa
Page 2 of 12