idealna zena je nepismena
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: idealna zena je nepismena
RayMabus wrote:Jebat će vam Nostradamus swima malter emaničipiranu.
Cipovi u pickama ?
To je bed
Ha ha
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Mene nitko nikad nije zaheba a da nije platija strašnu cijenu za to.Sora wrote:RayMabus wrote:Jebat će vam Nostradamus swima malter emaničipiranu.
Cipovi u pickama ?
To je bed
Ha ha
Trpaj.
PA ČEMO ONDA DA PRIČAMO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Prvo je išao odheb pa je išao pad nataliteta pa je došlo trpanje da ne krahira ekonomija pa su došli ISILowci pa islam pa če sad doč otpor.
Neprijatelja dobro proanaliziram.
2/3 žena ču izgazit kopitima po glawi.
DOSLOWNO.
Neprijatelja dobro proanaliziram.
2/3 žena ču izgazit kopitima po glawi.
DOSLOWNO.
2014-04-11
Pa wi filozofirajte dalje swoje skupa s onim dijelom muških koji wam je dao krila .....samouwjerenijih glupača koje misle da su u prawu a swe okolo se kontinuirano i swe wiše i wiše raspada odawno newidjeh.
Bit čete uništene.
TAKO NAM BOG POMOGAO.
TRPAJ.
Bit čete uništene.
TAKO NAM BOG POMOGAO.
TRPAJ.
2014-04-11
Bahate i prepotentne samouwjerene glupače.
NIšta wiše brajo od toga.
NIšta wiše brajo od toga.
2014-04-11
Urušit čete se nečete znat kako se zowete.
Ta waša prepotentna bahatost izbija iz swih waših postowa na forumu i u real lifeu ....čast iznimkama al ono to je manjina.
Ima brajo da gowna jedete uskoro.
Ta waša prepotentna bahatost izbija iz swih waših postowa na forumu i u real lifeu ....čast iznimkama al ono to je manjina.
Ima brajo da gowna jedete uskoro.
2014-04-11
'U slučaju migrantskog vala, morat ćemo provoditi krajnje oštar režim na granici s Hrvatskom'
"Mogućnost da se migrantski tokovi povećaju, posebno ako se dogovor EU i Turske ne bude primjenjivao, realna je i spremni smo na takav scenarij", kazao je Cerar u Beogradu
http://www.vecernji.hr/svijet/miro-cerar-najavio-zaostravanje-granicne-kontrole-prema-hrvatskoj-u-slucaju-migrantskog-vala-1123530
Tako je. Utrpaj ih Sori u kuču. Pošteno.
"Mogućnost da se migrantski tokovi povećaju, posebno ako se dogovor EU i Turske ne bude primjenjivao, realna je i spremni smo na takav scenarij", kazao je Cerar u Beogradu
http://www.vecernji.hr/svijet/miro-cerar-najavio-zaostravanje-granicne-kontrole-prema-hrvatskoj-u-slucaju-migrantskog-vala-1123530
Tako je. Utrpaj ih Sori u kuču. Pošteno.
2014-04-11
sta je longi, nisi jos otisao s foruma zauvijek ?
betty.boop-
2015-01-23
Imam nowu poštapaliču : Jebat če wam swima Nostradamus malter emaničipranu.
2014-04-11
Pa wi lijepo analizirajte šta to znači jer kad netko plesne birokrata koji je muško onda nikom ništa a kad plesne ženu birokrata onda ajme kako je mogao owo onoRayMabus wrote:Imam nowu poštapaliču : Jebat če wam swima Nostradamus malter emaničipranu.
Ma pušite kuraz ličemjernu.
2014-04-11
Samo mi otkriwate da nije problem u emaničipiranim ženama nego i u ogromnom dijelu muške populačije koji podržawa nerawnoprawnost spolowa jer ono kad je muški negdje zapsolen pa neka stranka se buni i dođe do fizičkog sukoba onda ono ako se potuče il izwuče gun onda je to ok a owoj kenji nesije nitko ništa a radila bi taj posao
MA ZAMISLI
MA ZAMISLI
2014-04-11
ko jos pise W umjesto V, a da ima preko 8 godina ?
betty.boop-
2015-01-23
to je ona ista logika kao kad je mir onda eto njih a kad se zarati e onda nek muški ratuju jer su muški
A NEŠ KURWO.
A NEŠ KURWO.
2014-04-11
muški radni neki posao npr nogometni sudač i sad tu ga netko može napast i kad se to desi društwo to prihwača kao pod normalno a onda dođe žena pa to radi pa joj netko izbije zube e onda je osuda
JEL TO DWOSTRUKI KRITERIJ MOŽDA ?
Majku wam.
Majku wam.
2014-04-11
Owo je još jedan wid diskriinačije u matrijahalnoj imperiji a glasi : na istom radnom mjestu muški može dobit batina i to je ok i šta se nije branio a ona je swta krawa koju nitko nesmije taknit i smije radit šta god oče.RayMabus wrote:muški radni neki posao npr nogometni sudač i sad tu ga netko može napast i kad se to desi društwo to prihwača kao pod normalno a onda dođe žena pa to radi pa joj netko izbije zube e onda je osuda
Majku wam.
MA NEMOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
MA MOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ !!
betty.boop-
2015-01-23
Wi ste swete krawe a muški su nitko i ništa ...potrošna roba.
Još žalosnije je šta pun kuraz muških owo nekuži.
Al oswijestit čemo ih i kad shwate da sam u prawu ....
WI bi radili muške poslowe a ti poslowi uključuju i sukobe ponekad a onda wam je taktika : ja sam žensko
I onda te pajdo lipo odalami i aj ti moja seri neko drugome.
WI bi radili muške poslowe a ti poslowi uključuju i sukobe ponekad a onda wam je taktika : ja sam žensko
2014-04-11
Komandiru, šta ima? Jel čula danas ćaršija u šes' ujutro kako odbijaš razgovor na mobitelu kad je mater tila pitat, da šta ima?RayMabus wrote:Wi ste swete krawe a muški su nikto i ništa ...potrošna roba.
ma ima branje maslina ..owo pijem kawu i jeben wa alter enaičipiranu prije nego šta odem brat
Bere masline owih dana
Weč naprawio 50 litara ulja .....u subotu ...ima još
Bere masline owih dana
Weč naprawio 50 litara ulja .....u subotu ...ima još
2014-04-11
I onda ja otworim temu i namjerno zarotiram swe i šta se desi ?RayMabus wrote:Wi ste swete krawe a muški su nitko i ništa ...potrošna roba.
A to nije lijepo ?
A lijepo je kad muški na isto radno mjesto dobije batine i to je društweno ok a ona je sweta krawa jel ?
2014-04-11
Taj pojam swetih krawa wam je opšte raširen. Ima sam ja to u kuči meni nitko ništa ne može ja sam žensko ............kad mi je puka film šakom sam kroz staklo od wrata probija i uletija za njom unutra ..aj ti na hitnu i mrš iz kuče
Sweta krawetino umišljena.
Sweta krawetino umišljena.
2014-04-11
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Idealna autohtona lista za spas hrvatske
» Slovenka iz Zagreba: Za prvo seljenje je Hrvatska idealna
» Putin želi zadati protuudarac EU, a Balkan je idealna prilika
» ILEGALNA PRODAJA DIVLJIH ŽIVOTINJA U HRVATSKOJ I OKOLICI Mlada lisica, idealna za trening lovačkih pasa, cijena povoljna - 200 kuna
» 100 žena 200 sisa
» Slovenka iz Zagreba: Za prvo seljenje je Hrvatska idealna
» Putin želi zadati protuudarac EU, a Balkan je idealna prilika
» ILEGALNA PRODAJA DIVLJIH ŽIVOTINJA U HRVATSKOJ I OKOLICI Mlada lisica, idealna za trening lovačkih pasa, cijena povoljna - 200 kuna
» 100 žena 200 sisa
Page 7 of 12