Sex i njegove blagodati
Page 7 of 38
Page 7 of 38 • 1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 38
Re: Sex i njegove blagodati
veber_1 wrote:grupnu terapijuMativka wrote:veber_1 wrote:treba kritična masa :D
a i dobra terapija
Što preporučuješ?!
Treba vodič za takvo što, što misliš tko bi bila najpogodnija osoba za kontrolu ovaca?! I kako bi seanse bile tematizirane?
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Ja mogu biti moderatorMativka wrote:Treba vodič za takvo što, što misliš tko bi bila najpogodnija osoba za kontrolu ovaca?! I kako bi seanse bile tematizirane?
veber-
2014-12-30
kic wrote:ma kome si omiljena? :^^ zezam, a dobro je, forum je meni easy-chat, ali natrag na filozofiju, bolje je imati pitanja i proučavati nego iz cipela misliti da imaš odgovor na sve, ja sam danas na poslu čitao na wikipediji, i kako tamo to već ide s članka na članak niz tabova pootvaraš, pa sam otkrio da klitoris etimološki znači na grčkom - ključ :O :^^
Zbilja???? A, baš sam o tome razmišljala neki dan, nakon odgledanog filma Human Centipede. U jednoj sceni luđak si je naručio iz Afrike svježe klitorise jer kao jedenje njih potiče snagu, kako umnu tako i fizičku. U tom trenutku sam shvatila tu scenu kao kritički osvrt na ono što se tamo radi. Iako sam popljuvana zbog mog razmišljanja, ovo tvoje mi daje poticaj da malo to pobliže proučim...
Guest- Guest
neka korist od foruma i teme :Dkic wrote:everything makes sense now :O
veber-
2014-12-30
kic wrote:nisam očekivao sat filozofije ovdje ay lmao :^^
..tema dušu dala za filozofiranje!
Guest- Guest
a bogami sam počeo od članka roman-persian wars i završio na tome--veber_1 wrote:neka korist od foruma i teme :Dkic wrote:everything makes sense now :O
eto na.Mativka wrote:kic wrote:ma kome si omiljena? :^^ zezam, a dobro je, forum je meni easy-chat, ali natrag na filozofiju, bolje je imati pitanja i proučavati nego iz cipela misliti da imaš odgovor na sve, ja sam danas na poslu čitao na wikipediji, i kako tamo to već ide s članka na članak niz tabova pootvaraš, pa sam otkrio da klitoris etimološki znači na grčkom - ključ :O :^^
Zbilja???? A, baš sam o tome razmišljala neki dan, nakon odgledanog filma Human Centipede. U jednoj sceni luđak si je naručio iz Afrike svježe klitorise jer kao jedenje njih potiče snagu, kako umnu tako i fizičku. U tom trenutku sam shvatila tu scenu kao kritički osvrt na ono što se tamo radi. Iako sam popljuvana zbog mog razmišljanja, ovo tvoje mi daje poticaj da malo to pobliže proučim...
:^^
dzepna_venera wrote:kic wrote:nisam očekivao sat filozofije ovdje ay lmao :^^
A i uvijek nove stvari na istu temu iskrsnu!!!
Guest- Guest
veber_1 wrote:Ja mogu biti moderatorMativka wrote:Treba vodič za takvo što, što misliš tko bi bila najpogodnija osoba za kontrolu ovaca?! I kako bi seanse bile tematizirane?
Ma što će ti to?! Samo pod opterećenjem. Bolje ovce prolaze
Guest- Guest
gospodična! tam negdje ste se pohvalili svojim altruizmom, znate, kak da velim. trebal bi terapiju. moram primat barem dvije, no imam samo jednu.dzepna_venera wrote:
biste li bili tak dobri pa mi pomogli oko druge terapije?
2014-12-30
pa netko treba uputiti ovce, pokazati im kaj treba delatMativka wrote:Ma što će ti to?! Samo pod opterećenjem. Bolje ovce prolaze
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:pa netko treba uputiti ovce, pokazati im kaj treba delat
Jok!! Taj posao je rezerviran za strpljivost. Zamisli sebe i zvuk meketanja ovaca. I tako danima. Bi li mogao?!
Guest- Guest
veber_1 wrote:gospodična! tam negdje ste se pohvalili svojim altruizmom, znate, kak da velim. trebal bi terapiju. moram primat barem dvije, no imam samo jednu.dzepna_venera wrote:
biste li bili tak dobri pa mi pomogli oko druge terapije?
Nije bil altruizam nego čista sebičnost. Da bi se moja želja ispunila trebala sam drugima prepoznati i ispuniti njihove želje i osjetiti sreću. Kaj se dotikavle tvoje terapije, je, ja ti tu nemrem pomoč.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
pa daj se bar malo potrudite, plizz. mativka mi prepisala duplu dozu.dzepna_venera wrote: Kaj se dotikavle tvoje terapije, je, ja ti tu nemrem pomoč.
smilujte se
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:pa daj se bar malo potrudite, plizz. mativka mi prepisala duplu dozu.dzepna_venera wrote: Kaj se dotikavle tvoje terapije, je, ja ti tu nemrem pomoč.
smilujte se
Pa nije ti bezze prepisala duplu dozu Daj razmisli, žene ti nikad ne idu direktno
Mat
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Page 7 of 38 • 1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 38
Similar topics
» Spisak blagodati koje je Bosni i Hercegovini ostavio njezin prvi predsjednik
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?