ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sex i njegove blagodati

Page 6 of 38 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38  Next

Go down

Sex i njegove blagodati  - Page 6 Empty Re: Sex i njegove blagodati

Post by dijagram 13/8/2015, 20:00

Mativka wrote:
Zatim, postavlja se pitanje: mogu li stvari biti odvojene od osobe?! :roll :D ;)
Mogu, ostar noz i eto vraga :)

dijagram

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 13/8/2015, 20:09

dijagram wrote:
Mativka wrote:
Zatim, postavlja se pitanje: mogu li stvari biti odvojene od osobe?! :roll :D ;)

Ne samo nož :D U fizičkom smislu, lako se odvojiti od stvari. No, ono što nas veže za stvari su emocije. Postavila bih pitanje: da li s godinama emocionalno odvajanje od svari je podnošljivij :roll e?!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 13/8/2015, 20:18

Mativka wrote:
dijagram wrote:
Mativka wrote:

Ne samo nož :D U fizičkom smislu, lako se odvojiti od stvari. No, ono što nas veže za stvari su emocije. Postavila bih pitanje: da li s godinama emocionalno odvajanje od svari je podnošljivij :roll e?!
mislis vako: je li emocionalno odvajanje od stvari podnosljivije s godinama? :D
Mislim da su ljudi razliciti pa je takav i odgovor na tvoje pitanje.
Kod nekih se ponesto mijenja, kod drugih bas i ne.
No drzim da imas konkretnije pitanje,mani se filozofiranja,sam pitaj ako sto imas,odgovorim na sve ;)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 13/8/2015, 20:36

dijagram wrote:
No drzim da imas konkretnije pitanje,mani se filozofiranja,sam pitaj ako sto imas,odgovorim na sve ;)

Što ću jadna kad od svega napravim filozofiju. ;) Evo konkretno pitanje: misliš li da ljudi glumataju kada govore da je svima potrebna ljubav za sex?
Misliš li da ljudi više prakticiraju sex iz ljubavi ili strasti?
Zašto to pitam?!
Jer u većini veza s godinama strast nestaje. I, tako to.. :shy
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 13/8/2015, 20:45

Mativka wrote:
dijagram wrote:

Što ću jadna kad od svega napravim filozofiju. ;) Evo konkretno pitanje: misliš li da ljudi glumataju kada govore da je svima potrebna ljubav za sex?
Misliš li da ljudi više prakticiraju sex iz ljubavi ili strasti?
Zašto to pitam?!
Jer u većini veza s godinama strast nestaje. I, tako to.. :shy
Naravno, za seks nije potrebna ljubav, to bi i djeca trebala znati. Shodno tome ima seksa sa i bez ljubavi, a bogami i sa i bez strasti. Imas slucajeve gdje ljubav postoji ali strasti bas nesto i nema ili je skromna ,a takodjer i opcija s puno strasti i malo ili nikakve ljubavi. Idealno je sve, jedno i drugo ali uopce nije neophodno za dobar seks.
Ne znam za druge, kod mene strasti i ljubavi ima jos uvijek kao u tvojim godinama,nikakve promjene na tom planu.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 13/8/2015, 20:59

Zašto svi misle da sam ja jako mlada, a nikada se nisam izjasnila :roll  Žene obično, jer vjerujem da je posljedica odgoja, društvenog okruženja, misle, ako govore o sexu da si na neki način ruše "cijenu". To je kod nas još uvijek neprimjereno, nepoželjno i nedolično za žensku osobu. Zbog takvih stvari se događaju ovakve situacije poput jadne bosanke.
Vezano uz ovu tvoju zadnju rečenicu, imam pitanje: strast i ljubav je vezana za samo jednu ženu?! B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 13/8/2015, 21:05

Mativka wrote:Zašto svi misle da sam ja jako mlada, a nikada se nisam izjasnila :roll  Žene obično, jer vjerujem da je posljedica odgoja, društvenog okruženja, misle, ako govore o sexu da si na neki način ruše "cijenu". To je kod nas još uvijek neprimjereno, nepoželjno i nedolično za žensku osobu. Zbog takvih stvari se događaju ovakve situacije poput jadne bosanke.
Vezano uz ovu tvoju zadnju rečenicu, imam pitanje: strast i ljubav je vezana za samo jednu ženu?! B-)
Ma kakvi, mene voli nekoliko zena:) Pomalo su to razlicite ljubavi, pa i strast je ponesto razlicita, ne u smislu nekog levela nego drugih boja, u tom i jest valjda kvaka nas koji volimo i uzivamo u promjenama i nalazimo nove uzbudljive stvari kod novih zena, a one vrijedne zadrzimo godimama,da ne kazem trajno:) Ovo nije navodjenje na promiskuitetno ponasanje. Takav je moj slucaj, kod drugih je drukcije, ima nas svakakvih.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 13/8/2015, 21:50

dijagram wrote:Ma kakvi, mene voli nekoliko zena:) Pomalo su to razlicite ljubavi, pa i strast je ponesto razlicita, ne u smislu nekog levela nego drugih boja, u tom i jest valjda kvaka nas koji volimo i uzivamo u promjenama i nalazimo nove uzbudljive stvari kod novih zena, a one vrijedne zadrzimo godimama,da ne kazem trajno:) Ovo nije navodjenje na promiskuitetno ponasanje. Takav je moj slucaj, kod drugih je drukcije, ima nas svakakvih.

Vjerujem ti da je tako, jer djeluješ kao izuzetno šarmantan gospodin, s razvijenom sposobnošću razlučivanja. Na neki način vjerujem da si dosljedan u svojoj biti.  Rekla bih da razmišljaš na način: ja sam zaštitnik, osvajač, ljubavnik, prijatelj. U svakoj situaciji nastojiš biti fer i korektan. Opet pitanje: može li se u takvim situacijama čovjek izgubiti?
Izgubiti na način da počesto pomisliš da samo ploviš životom....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 13/8/2015, 21:56

Mativka wrote:
 Opet pitanje: može li se u takvim situacijama čovjek izgubiti?
Izgubiti na način da počesto pomisliš da samo ploviš životom....
Moze, naravno, masa ljudi izgubi kontrolu cim im mahnes pred nosom novcanicom od 1000 kuna na primjer. Valja znati svoje dosege. Zato su to najcesce osjetljive teme.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 13/8/2015, 22:07

Ja obožavam novac. Što sam starija više sam svjesnija te činjenice. Na neki način te novčanice ti daju određenu slobodu o kojoj svi filozofiraju, a u biti je vrlo jednostavno jer apsolutna sloboda ne postoji. Treba opet razlučiti pojam slobode. Fizička, emocionalna, ili pak društvena. Ono što je ključno je činjenica da smo u jednom od tih segmenata ipak zarobljeni. Ono što je najbitnije je i najžalosnije. Uzmeš si novčanicu od 1000 kn, hladiš se njome, i za tebe ima vrijednost poput lepeze kupljene za 15 kn. Što želim reći?!
Vrijednost je relativna....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 13/8/2015, 22:14

Mativka wrote:Ja obožavam novac. Što sam starija više sam svjesnija te činjenice. Na neki način te novčanice ti daju određenu slobodu o kojoj svi filozofiraju, a u biti je vrlo jednostavno jer apsolutna sloboda ne postoji. Treba opet razlučiti pojam slobode. Fizička, emocionalna, ili pak društvena. Ono što je ključno je činjenica da smo u jednom od tih segmenata ipak zarobljeni. Ono što je najbitnije je i najžalosnije. Uzmeš si novčanicu od 1000 kn, hladiš se njome, i za tebe ima vrijednost poput lepeze kupljene za 15 kn. Što želim reći?!
Vrijednost je relativna....
:D obozava novac, ja ga ne obozavam, cak ni boga ne obozavam, nema bozanstva koje cu obozavati. Novac je bitan, ali nikako presudan za srecu u zivotu. To najbolje znaju oni koji ga imaju ali im je zivot goli kurac:) uvijek imaj na umu da ono sto vrijedi za tebe za mnoge druge ne vrijedi jednako. prejednostavno bi valjda bilo da smo svi isti. idem sad, moram van...noc ;)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 13/8/2015, 22:20

O tome se i radi u mom citiranom postu. Al budući da ideš van i sav si treperljiv, razumijem ;) Upravo sam željela reći sve ovo što si napisao. Uživaj večeras, šarmeru stari. handshake
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 13/8/2015, 22:27

nisam očekivao sat filozofije ovdje ay lmao :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 13/8/2015, 22:37

kic wrote:nisam očekivao sat filozofije ovdje ay lmao :^^

Zato sam i otvorila ovakvu temu. U znak protesta licemjerju! x-| Svi se vole praviti pametni, a kada je riječ o osnovnim, priprostim stvarima, svima znanim, podsjeti me na onu staru: iz opanaka u cipele ;) :x
Zar nije znakovita činjenica da niti jedna tema u više od godine nije bila vezana uz sex?!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 13/8/2015, 22:41

treba kritična masa :D
a i dobra terapija

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kic 13/8/2015, 22:44

Mativka wrote:
kic wrote:nisam očekivao sat filozofije ovdje ay lmao :^^

Zato sam i otvorila ovakvu temu. U znak protesta licemjerju! x-| Svi se vole praviti pametni, a kada je riječ o osnovnim, priprostim stvarima, svima znanim, podsjeti me na onu staru: iz opanaka u cipele ;) :x
Zar nije znakovita činjenica da niti jedna tema u više od godine nije bila vezana uz sex?!
forum je bio prazan..  i kako misliš iz opanka u cipele sad? :yoyo
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 13/8/2015, 22:45

veber_1 wrote:treba kritična masa :D
a i dobra terapija

Što preporučuješ?! :D ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/8/2015, 22:50

kic wrote:forum je bio prazan..  i kako misliš iz opanka u cipele sad? :yoyo

Inače volim dvosmisleno pisati pa ponekad djelujem nerazumljiva. To bi značilo (vezano uz forum), praviti se pametnijim nego što jesi :roll  Izbjegavati činjenice postanka, i tako to.... :D  Uglavnom, ne smijem više jer neću biti "omiljena" furmašica :_| :D ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 13/8/2015, 22:51

Mativka wrote:
a i dobra terapija

grupnu terapiju :x
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kic 13/8/2015, 22:56

Mativka wrote:
kic wrote:forum je bio prazan..  i kako misliš iz opanka u cipele sad? :yoyo

Inače volim dvosmisleno pisati pa ponekad djelujem nerazumljiva. To bi značilo (vezano uz forum), praviti se pametnijim nego što jesi :roll  Izbjegavati činjenice postanka, i tako to.... :D  Uglavnom, ne smijem više jer neću biti "omiljena" furmašica :_| :D ;)
ma kome si omiljena? :^^ zezam, a dobro je, forum je meni easy-chat, ali natrag na filozofiju, bolje je imati pitanja i proučavati nego iz cipela misliti da imaš odgovor na sve, ja sam danas na poslu čitao na wikipediji, i kako tamo to već ide s članka na članak niz tabova pootvaraš, pa sam otkrio da klitoris etimološki znači na grčkom - ključ :O :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 13/8/2015, 22:57

veber_1 wrote:
Mativka wrote:
a i dobra terapija

grupnu terapiju :x

Treba vodič za takvo što, što misliš tko bi bila najpogodnija osoba za kontrolu ovaca?! :D ;)  I kako bi seanse bile tematizirane? :roll :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Page 6 of 38 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38  Next

Back to top

- Similar topics