Sex i njegove blagodati
Page 6 of 38
Page 6 of 38 • 1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38
Re: Sex i njegove blagodati
Mogu, ostar noz i eto vragaMativka wrote:
Zatim, postavlja se pitanje: mogu li stvari biti odvojene od osobe?!
dijagram- Posts : 18933
2015-08-09
dijagram wrote:Mogu, ostar noz i eto vragaMativka wrote:
Ne samo nož U fizičkom smislu, lako se odvojiti od stvari. No, ono što nas veže za stvari su emocije. Postavila bih pitanje: da li s godinama emocionalno odvajanje od svari je podnošljivij e?!
Guest- Guest
mislis vako: je li emocionalno odvajanje od stvari podnosljivije s godinama?Mativka wrote:dijagram wrote:Mogu, ostar noz i eto vragaMativka wrote:
Ne samo nož U fizičkom smislu, lako se odvojiti od stvari. No, ono što nas veže za stvari su emocije. Postavila bih pitanje: da li s godinama emocionalno odvajanje od svari je podnošljivij e?!
Mislim da su ljudi razliciti pa je takav i odgovor na tvoje pitanje.
Kod nekih se ponesto mijenja, kod drugih bas i ne.
No drzim da imas konkretnije pitanje,mani se filozofiranja,sam pitaj ako sto imas,odgovorim na sve
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:
No drzim da imas konkretnije pitanje,mani se filozofiranja,sam pitaj ako sto imas,odgovorim na sve
Što ću jadna kad od svega napravim filozofiju. Evo konkretno pitanje: misliš li da ljudi glumataju kada govore da je svima potrebna ljubav za sex?
Misliš li da ljudi više prakticiraju sex iz ljubavi ili strasti?
Zašto to pitam?!
Jer u većini veza s godinama strast nestaje. I, tako to..
Guest- Guest
Naravno, za seks nije potrebna ljubav, to bi i djeca trebala znati. Shodno tome ima seksa sa i bez ljubavi, a bogami i sa i bez strasti. Imas slucajeve gdje ljubav postoji ali strasti bas nesto i nema ili je skromna ,a takodjer i opcija s puno strasti i malo ili nikakve ljubavi. Idealno je sve, jedno i drugo ali uopce nije neophodno za dobar seks.Mativka wrote:dijagram wrote:
Što ću jadna kad od svega napravim filozofiju. Evo konkretno pitanje: misliš li da ljudi glumataju kada govore da je svima potrebna ljubav za sex?
Misliš li da ljudi više prakticiraju sex iz ljubavi ili strasti?
Zašto to pitam?!
Jer u većini veza s godinama strast nestaje. I, tako to..
Ne znam za druge, kod mene strasti i ljubavi ima jos uvijek kao u tvojim godinama,nikakve promjene na tom planu.
dijagram-
2015-08-09
Zašto svi misle da sam ja jako mlada, a nikada se nisam izjasnila Žene obično, jer vjerujem da je posljedica odgoja, društvenog okruženja, misle, ako govore o sexu da si na neki način ruše "cijenu". To je kod nas još uvijek neprimjereno, nepoželjno i nedolično za žensku osobu. Zbog takvih stvari se događaju ovakve situacije poput jadne bosanke.
Vezano uz ovu tvoju zadnju rečenicu, imam pitanje: strast i ljubav je vezana za samo jednu ženu?!
Vezano uz ovu tvoju zadnju rečenicu, imam pitanje: strast i ljubav je vezana za samo jednu ženu?!
Guest- Guest
Ma kakvi, mene voli nekoliko zena:) Pomalo su to razlicite ljubavi, pa i strast je ponesto razlicita, ne u smislu nekog levela nego drugih boja, u tom i jest valjda kvaka nas koji volimo i uzivamo u promjenama i nalazimo nove uzbudljive stvari kod novih zena, a one vrijedne zadrzimo godimama,da ne kazem trajno:) Ovo nije navodjenje na promiskuitetno ponasanje. Takav je moj slucaj, kod drugih je drukcije, ima nas svakakvih.Mativka wrote:Zašto svi misle da sam ja jako mlada, a nikada se nisam izjasnila Žene obično, jer vjerujem da je posljedica odgoja, društvenog okruženja, misle, ako govore o sexu da si na neki način ruše "cijenu". To je kod nas još uvijek neprimjereno, nepoželjno i nedolično za žensku osobu. Zbog takvih stvari se događaju ovakve situacije poput jadne bosanke.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ma kakvi, mene voli nekoliko zena:) Pomalo su to razlicite ljubavi, pa i strast je ponesto razlicita, ne u smislu nekog levela nego drugih boja, u tom i jest valjda kvaka nas koji volimo i uzivamo u promjenama i nalazimo nove uzbudljive stvari kod novih zena, a one vrijedne zadrzimo godimama,da ne kazem trajno:) Ovo nije navodjenje na promiskuitetno ponasanje. Takav je moj slucaj, kod drugih je drukcije, ima nas svakakvih.
Vjerujem ti da je tako, jer djeluješ kao izuzetno šarmantan gospodin, s razvijenom sposobnošću razlučivanja. Na neki način vjerujem da si dosljedan u svojoj biti. Rekla bih da razmišljaš na način: ja sam zaštitnik, osvajač, ljubavnik, prijatelj. U svakoj situaciji nastojiš biti fer i korektan. Opet pitanje: može li se u takvim situacijama čovjek izgubiti?
Izgubiti na način da počesto pomisliš da samo ploviš životom....
Guest- Guest
Moze, naravno, masa ljudi izgubi kontrolu cim im mahnes pred nosom novcanicom od 1000 kuna na primjer. Valja znati svoje dosege. Zato su to najcesce osjetljive teme.Mativka wrote:Izgubiti na način da počesto pomisliš da samo ploviš životom....Opet pitanje: može li se u takvim situacijama čovjek izgubiti?
dijagram-
2015-08-09
Ja obožavam novac. Što sam starija više sam svjesnija te činjenice. Na neki način te novčanice ti daju određenu slobodu o kojoj svi filozofiraju, a u biti je vrlo jednostavno jer apsolutna sloboda ne postoji. Treba opet razlučiti pojam slobode. Fizička, emocionalna, ili pak društvena. Ono što je ključno je činjenica da smo u jednom od tih segmenata ipak zarobljeni. Ono što je najbitnije je i najžalosnije. Uzmeš si novčanicu od 1000 kn, hladiš se njome, i za tebe ima vrijednost poput lepeze kupljene za 15 kn. Što želim reći?!
Vrijednost je relativna....
Guest- Guest
obozava novac, ja ga ne obozavam, cak ni boga ne obozavam, nema bozanstva koje cu obozavati. Novac je bitan, ali nikako presudan za srecu u zivotu. To najbolje znaju oni koji ga imaju ali im je zivot goli kurac:) uvijek imaj na umu da ono sto vrijedi za tebe za mnoge druge ne vrijedi jednako. prejednostavno bi valjda bilo da smo svi isti. idem sad, moram van...nocMativka wrote:Ja obožavam novac. Što sam starija više sam svjesnija te činjenice. Na neki način te novčanice ti daju određenu slobodu o kojoj svi filozofiraju, a u biti je vrlo jednostavno jer apsolutna sloboda ne postoji. Treba opet razlučiti pojam slobode. Fizička, emocionalna, ili pak društvena. Ono što je ključno je činjenica da smo u jednom od tih segmenata ipak zarobljeni. Ono što je najbitnije je i najžalosnije. Uzmeš si novčanicu od 1000 kn, hladiš se njome, i za tebe ima vrijednost poput lepeze kupljene za 15 kn. Što želim reći?!
dijagram-
2015-08-09
O tome se i radi u mom citiranom postu. Al budući da ideš van i sav si treperljiv, razumijem Upravo sam željela reći sve ovo što si napisao. Uživaj večeras, šarmeru stari.
Guest- Guest
kic wrote:nisam očekivao sat filozofije ovdje ay lmao :^^
Zato sam i otvorila ovakvu temu. U znak protesta licemjerju! Svi se vole praviti pametni, a kada je riječ o osnovnim, priprostim stvarima, svima znanim, podsjeti me na onu staru: iz opanaka u cipele
Zar nije znakovita činjenica da niti jedna tema u više od godine nije bila vezana uz sex?!
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
forum je bio prazan.. i kako misliš iz opanka u cipele sad?Mativka wrote:kic wrote:nisam očekivao sat filozofije ovdje ay lmao :^^
Zato sam i otvorila ovakvu temu. U znak protesta licemjerju! Svi se vole praviti pametni, a kada je riječ o osnovnim, priprostim stvarima, svima znanim, podsjeti me na onu staru: iz opanaka u cipele
Zar nije znakovita činjenica da niti jedna tema u više od godine nije bila vezana uz sex?!
veber_1 wrote:treba kritična masa :D
a i dobra terapija
Što preporučuješ?!
Guest- Guest
kic wrote:forum je bio prazan.. i kako misliš iz opanka u cipele sad?
Inače volim dvosmisleno pisati pa ponekad djelujem nerazumljiva. To bi značilo (vezano uz forum), praviti se pametnijim nego što jesi Izbjegavati činjenice postanka, i tako to.... Uglavnom, ne smijem više jer neću biti "omiljena" furmašica
Guest- Guest
grupnu terapijuMativka wrote:veber_1 wrote:treba kritična masa :D
a i dobra terapija
Što preporučuješ?!
veber-
2014-12-30
ma kome si omiljena? :^^ zezam, a dobro je, forum je meni easy-chat, ali natrag na filozofiju, bolje je imati pitanja i proučavati nego iz cipela misliti da imaš odgovor na sve, ja sam danas na poslu čitao na wikipediji, i kako tamo to već ide s članka na članak niz tabova pootvaraš, pa sam otkrio da klitoris etimološki znači na grčkom - ključ :O :^^Mativka wrote:kic wrote:forum je bio prazan.. i kako misliš iz opanka u cipele sad?
Inače volim dvosmisleno pisati pa ponekad djelujem nerazumljiva. To bi značilo (vezano uz forum), praviti se pametnijim nego što jesi Izbjegavati činjenice postanka, i tako to.... Uglavnom, ne smijem više jer neću biti "omiljena" furmašica
veber_1 wrote:grupnu terapijuMativka wrote:veber_1 wrote:treba kritična masa :D
a i dobra terapija
Što preporučuješ?!
Treba vodič za takvo što, što misliš tko bi bila najpogodnija osoba za kontrolu ovaca?! I kako bi seanse bile tematizirane?
Guest- Guest
Page 6 of 38 • 1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38
Similar topics
» Spisak blagodati koje je Bosni i Hercegovini ostavio njezin prvi predsjednik
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi