Brojke su jasne, bez povećanja državne potrošnje čeka nas propast
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Brojke su jasne, bez povećanja državne potrošnje čeka nas propast
Gnječ wrote:deda sindikalac wrote:nezastarjevanju ratnog profiterstva, a ne privatizacijske pljačke, opet su vas HDZ i SDP nasanjkaliGnječ wrote:
Kakva zastara kad postoji zakon o nezastarijevanju privatizacijske pljačke? Koji ti browser koristiš jebemu..
A šta je to neka igra riječi? Nije govno nego se pas posro. Privatizacijska pljačka je de iure i de facto ratnoprofiterstvo jer se dešavala u vrijeme rata.
točno, igra rječi, da te zbuni, uostalom do sada samo je Sanader tužen i osuđen po tom zakonu
Guest- Guest
deda sindikalac wrote:Gnječ wrote:deda sindikalac wrote:nezastarjevanju ratnog profiterstva, a ne privatizacijske pljačke, opet su vas HDZ i SDP nasanjkaliGnječ wrote:
Kakva zastara kad postoji zakon o nezastarijevanju privatizacijske pljačke? Koji ti browser koristiš jebemu..
A šta je to neka igra riječi? Nije govno nego se pas posro. Privatizacijska pljačka je de iure i de facto ratnoprofiterstvo jer se dešavala u vrijeme rata.
točno, igra rječi, da te zbuni, uostalom do sada samo je Sanader tužen i osuđen po tom zakonu
Igra riječi nemože poništiti kronologiju tj. vrijeme događanja privatizacijske pljačke sve je zabilježeno. Očekujem kurbetinu Kolindu da se očituje otome ako ima Google.
Guest- Guest
Gnječ wrote:
Igra riječi nemože poništiti kronologiju tj. vrijeme događanja privatizacijske pljačke sve je zabilježeno. Očekujem kurbetinu Kolindu da se očituje otome ako ima Google.
moraš naći nešto što ti daje smisla u životu, nekog čija filozofija tvom životu daje smisao
npr. - https://www.youtube.com/watch?v=70VWPNb60rg
Guest- Guest
Trinity-
2014-04-17
svi imamo nekog tko nam je nadahnuće u životu, nekog anđela
https://www.youtube.com/watch?v=VKWOlVlQo3E
https://www.youtube.com/watch?v=VKWOlVlQo3E
Guest- Guest
deda sindikalac wrote:Gnječ wrote:
moraš naći nešto što ti daje smisla u životu, nekog čija filozofija tvom životu daje smisao
npr. - https://www.youtube.com/watch?v=70VWPNb60rg
Boluješ li ti od nekog ozbiljnijeg mentalnog poremećaja?
Guest- Guest
imam samo srčanih problema, navodno je na krivom mjestuGnječ wrote:
Guest- Guest
deda sindikalac wrote:imam samo srčanih problema, navodno je na krivom mjestuGnječ wrote:
Ne vjerujem sa tvojim je srcem sve u redu nažalost ali sa tvojim mozgom nije isto na žalost. Dečko, ti imaš žešćih mentalnih problema koji na žalost tebi ne uništavaju kvalitetu života liječi se majketi inače će se morati liječiti svi oko tebe.
Guest- Guest
progresivac, naprednjak, a ruga se nečijem stanju, bolesti, hendikepu...
Guest- Guest
deda sindikalac wrote:progresivac, naprednjak, a ruga se nečijem stanju, bolesti, hendikepu...
Ne rugam se nego sam ti samo postavio jedno pitanje na koje ti a ni Google nemate pojma kako odgovoriti, slijedom prepiske došlo je do nižih levela komunikacije koje su eto rezultirale dijagnozama i evo neću te više nikad ništa pitati ipak mi je važnije tvoje psiho fizičko zdravlje. Jebeš odgovor a i ja koji postavljam glupa pitanja kao da mi to treba u životu.
Guest- Guest
ja svoju dijagnozu skrivam da me ne bi osuđivali, jer kad bi ju znali nitko me ne bi shvaćao ozbiljno
Guest- Guest
e jest te izvozo,Gnječ wrote:deda sindikalac wrote:imam samo srčanih problema, navodno je na krivom mjestuGnječ wrote:
Ne vjerujem sa tvojim je srcem sve u redu nažalost ali sa tvojim mozgom nije isto na žalost. Dečko, ti imaš žešćih mentalnih problema koji na žalost tebi ne uništavaju kvalitetu života liječi se majketi inače će se morati liječiti svi oko tebe.
ajd sta te briga bar je bilo besplatno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Trump pokreće masovno kresanje državne potrošnje(osim na vojsku hhh)
» Dobar primjer državne potrošnje koju treba povećati(opaska autora teme :D)
» Argentina: Povećanja poreza i pristojbi te kozmetičke reforme vode državu u propast
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» Obrat na HRT-u: HDZ-e podržao povećanja pristojbe
» Dobar primjer državne potrošnje koju treba povećati(opaska autora teme :D)
» Argentina: Povećanja poreza i pristojbi te kozmetičke reforme vode državu u propast
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» Obrat na HRT-u: HDZ-e podržao povećanja pristojbe
Page 4 of 4