Švecki stol (chat)
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Švecki stol (chat)
eeee,dobri geni..dijagram wrote:tvrda stina didova:)maggie13 wrote:Neće to na mene...žilava sam..dijagram wrote:seko brzo kuci, previse si vani , prehladit ces se
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ae, kaze mi danas blagajnica od cca 35 godina, ..izolite mladicu,hahahahamaggie13 wrote:eeee,dobri geni..dijagram wrote:tvrda stina didova:)maggie13 wrote:Neće to na mene...žilava sam..dijagram wrote:seko brzo kuci, previse si vani , prehladit ces se
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ae, kaze mi danas blagajnica od cca 35 godina, ..izolite mladicu,hahahahamaggie13 wrote:eeee,dobri geni..dijagram wrote:tvrda stina didova:)maggie13 wrote:Neće to na mene...žilava sam..dijagram wrote:seko brzo kuci, previse si vani , prehladit ces se
i ja sam još uvijek često gospodična..i to ne samo kod muškaraca, da ne bi bilo zabune
Last edited by Noor on 28/10/2016, 13:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ja umačem kruh u onu mast u tavi gdje su se pekle kobasice.
crvenkasti-
2014-04-17
ok, shvatili smo da ste mladolikiNoor wrote:dijagram wrote:ae, kaze mi danas blagajnica od cca 35 godina, ..izolite mladicu,hahahahamaggie13 wrote:eeee,dobri geni..dijagram wrote:tvrda stina didova:)maggie13 wrote:
Neće to na mene...žilava sam..
i ja sam još uvijek često gospodična..i to ne samo kod muškaraca, da ne bi bilo zabune
2014-04-12
Nemoj se za prst ugristi u pohlepi.crvenkasti wrote:Ja umačem kruh u onu mast u tavi gdje su se pekle kobasice.
2014-04-12
maggie13 wrote:ok, shvatili smo da ste mladolikiNoor wrote:dijagram wrote:ae, kaze mi danas blagajnica od cca 35 godina, ..izolite mladicu,hahahahamaggie13 wrote:eeee,dobri geni..dijagram wrote:
tvrda stina didova:)
a možda ljudi ne žele nositi naočale
Guest- Guest
nećemo sad kvarit..pohvalili ste se i gotovo..Noor wrote:maggie13 wrote:ok, shvatili smo da ste mladolikiNoor wrote:dijagram wrote:ae, kaze mi danas blagajnica od cca 35 godina, ..izolite mladicu,hahahahamaggie13 wrote:
eeee,dobri geni..
2014-04-12
Ljudi su nepazljiviNoor wrote:dijagram wrote:ae, kaze mi danas blagajnica od cca 35 godina, ..izolite mladicu,hahahahamaggie13 wrote:eeee,dobri geni..dijagram wrote:tvrda stina didova:)maggie13 wrote:
Neće to na mene...žilava sam..
Da malo bolje promotre shvatili bi da smo, kako regoc kaze, jednom nogom u grobu :)
dijagram-
2015-08-09
maggie13 wrote:nećemo sad kvarit..pohvalili ste se i gotovo..Noor wrote:maggie13 wrote:ok, shvatili smo da ste mladolikiNoor wrote:dijagram wrote:
ae, kaze mi danas blagajnica od cca 35 godina, ..izolite mladicu,hahahaha
al, ja uvijek prasnem u smijeh
no, nije da ne godi
Guest- Guest
dijagram wrote:Ljudi su nepazljiviNoor wrote:dijagram wrote:ae, kaze mi danas blagajnica od cca 35 godina, ..izolite mladicu,hahahahamaggie13 wrote:eeee,dobri geni..dijagram wrote:
tvrda stina didova:)
Da malo bolje promotre shvatili bi da smo, kako regoc kaze, jednom nogom u grobu :)
pa, kažem ja :P
Guest- Guest
dijagram wrote:ima kakav decko koji zna to spremit,valjda ima, nek se javi:)M wrote:necu pravit :durica:
ja bi samo jela, onako na gotovo
eto, zna covjek :)
a ne ova megi, cuj kupljeni kolaci ... :rolleyes
pa to bi bio kriminal ! :D
betty.boop-
2015-01-23
megi je opasna sopingholicarkaM wrote:dijagram wrote:ima kakav decko koji zna to spremit,valjda ima, nek se javi:)M wrote:necu pravit :durica:
ja bi samo jela, onako na gotovo
eto, zna covjek :)
a ne ova megi, cuj kupljeni kolaci ... :rolleyes
pa to bi bio kriminal ! :D
dijagram-
2015-08-09
dakle, o hrani se prica,
kaze meni moj deda,
e moj sinek , kako ces znati da si ostario
?kako
e kad budes vise mislio o hrani i picu nego o onoj zenskoj stvari znaj da staris, a kad budes samo mislio na hranu onda znaj da si ostario
jel ti to deda iz iskustva a
jasta, evo vid kako mi baba pocela fino kuvat u zadnje vrijeme, izgleda da i ona pocela starit
sto jest jest, moj deda legenda uziva u specijalitetima svaki dan a nekad ga uvati nostalgija za vremenom kad mu hrana nije bila na prvom mjestu :D
kaze meni moj deda,
e moj sinek , kako ces znati da si ostario
?kako
e kad budes vise mislio o hrani i picu nego o onoj zenskoj stvari znaj da staris, a kad budes samo mislio na hranu onda znaj da si ostario
jel ti to deda iz iskustva a
jasta, evo vid kako mi baba pocela fino kuvat u zadnje vrijeme, izgleda da i ona pocela starit
sto jest jest, moj deda legenda uziva u specijalitetima svaki dan a nekad ga uvati nostalgija za vremenom kad mu hrana nije bila na prvom mjestu :D
» Vučić i ekipa šute o tome!Da li je priznanje Kosova stiglo na stol?
» U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
» Zlowenija : 'Europska unija treba udariti šakom u stol i riješiti taj nepotrebni rat'
» ''Kolinda je lupila šakom o stol i sada se internet masovno sprda s njom''
» Vučić i ekipa šute o tome!Da li je priznanje Kosova stiglo na stol?
» U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
» Zlowenija : 'Europska unija treba udariti šakom u stol i riješiti taj nepotrebni rat'
» ''Kolinda je lupila šakom o stol i sada se internet masovno sprda s njom''
Page 29 of 50