Švecki stol (chat)
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Švecki stol (chat)
sigurno neka jubilarna brojkafrakcija wrote:sad sam prerasla godine koje odgovaraju univerzalnom odgovoru na smisao postojanja i tajne univerzuma.dijagram wrote:sretan rodjendan djevojcice
znaci vrsnjaci,50 ko i ja:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Ja sam na cappuccinu :P
2014-04-12
Savrseno suncano..zato sam i izasla, steta ne iskoristit ;-)
2014-04-12
jel zahladnilo tamo kod vas megimaggie13 wrote:Savrseno suncano..zato sam i izasla, steta ne iskoristit ;-)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
maggie13 wrote:Savrseno suncano..zato sam i izasla, steta ne iskoristit ;-)
Gdje je taj cappuccin?
crvenkasti-
2014-04-17
ma neeee..bablje ljeto..bit ce se frakci kupa :Dprckov wrote:jel zahladnilo tamo kod vas megimaggie13 wrote:Savrseno suncano..zato sam i izasla, steta ne iskoristit ;-)
2014-04-12
u dzungli ;Pcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Savrseno suncano..zato sam i izasla, steta ne iskoristit ;-)
Gdje je taj cappuccin?
Cappuccino na terasi 8-)
2014-04-12
nije valjda da se moze i kupatmaggie13 wrote:ma neeee..bablje ljeto..bit ce se frakci kupaprckov wrote:jel zahladnilo tamo kod vas megimaggie13 wrote:Savrseno suncano..zato sam i izasla, steta ne iskoristit ;-)
2014-04-19
moze,moze..:Dprckov wrote:nije valjda da se moze i kupatmaggie13 wrote:ma neeee..bablje ljeto..bit ce se frakci kupaprckov wrote:jel zahladnilo tamo kod vas megimaggie13 wrote:Savrseno suncano..zato sam i izasla, steta ne iskoristit ;-)
2014-04-12
jesi sama?maggie13 wrote:u dzungli ;Pcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Savrseno suncano..zato sam i izasla, steta ne iskoristit ;-)
Gdje je taj cappuccin?
Cappuccino na terasi 8-)
2014-04-19
sad ce frakci naletit :0)prckov wrote:jesi sama?maggie13 wrote:u dzungli ;Pcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Savrseno suncano..zato sam i izasla, steta ne iskoristit ;-)
Gdje je taj cappuccin?
Cappuccino na terasi 8-)
2014-04-12
a nista, naruci neki kolac eto I menemaggie13 wrote:sad ce frakci naletit :0)prckov wrote:jesi sama?maggie13 wrote:u dzungli ;Pcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Savrseno suncano..zato sam i izasla, steta ne iskoristit ;-)
Gdje je taj cappuccin?
Cappuccino na terasi 8-)
2014-04-19
neki vocni cu ti..samo se ti uputi :Dprckov wrote:a nista, naruci neki kolac eto I menemaggie13 wrote:sad ce frakci naletit :0)prckov wrote:jesi sama?maggie13 wrote:u dzungli ;Pcrvenkasti wrote:
Gdje je taj cappuccin?
Cappuccino na terasi 8-)
2014-04-12
eto me, ne mora vocni moze I od orahamaggie13 wrote:neki vocni cu ti..samo se ti uputi :Dprckov wrote:a nista, naruci neki kolac eto I menemaggie13 wrote:sad ce frakci naletit :0)prckov wrote:jesi sama?maggie13 wrote:
u dzungli ;P
Cappuccino na terasi 8-)
2014-04-19
napravit ce ti ona domacu orahnjacu @_@ :Pprckov wrote:eto me, ne mora vocni moze I od orahamaggie13 wrote:neki vocni cu ti..samo se ti uputi :Dprckov wrote:a nista, naruci neki kolac eto I menemaggie13 wrote:sad ce frakci naletit :0)prckov wrote:
jesi sama?
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
S obzirom da je rekla da je između Raspudića i Severine, ne bih rekao.dijagram wrote:sigurno neka jubilarna brojkafrakcija wrote:sad sam prerasla godine koje odgovaraju univerzalnom odgovoru na smisao postojanja i tajne univerzuma.dijagram wrote:sretan rodjendan djevojcice
znaci vrsnjaci,50 ko i ja:)
jube ja sam kod omisa, u biti krila jesenice
vecerao sam, nekaj laganini
vecerao sam, nekaj laganini
2014-12-30
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Švecki premijer frustriran što terorist nije bio bijeli desničarski extremist
» Vučić i ekipa šute o tome!Da li je priznanje Kosova stiglo na stol?
» U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
» Zlowenija : 'Europska unija treba udariti šakom u stol i riješiti taj nepotrebni rat'
» ''Kolinda je lupila šakom o stol i sada se internet masovno sprda s njom''
» Vučić i ekipa šute o tome!Da li je priznanje Kosova stiglo na stol?
» U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
» Zlowenija : 'Europska unija treba udariti šakom u stol i riješiti taj nepotrebni rat'
» ''Kolinda je lupila šakom o stol i sada se internet masovno sprda s njom''
Page 10 of 50