Sve više trzavica u HDZ-u!Nezadovoljstvo izašlo na vidjelo zbog Dalićke...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sve više trzavica u HDZ-u!Nezadovoljstvo izašlo na vidjelo zbog Dalićke...
Ti bi Hasi zavrnul vrati? Ja nekak nemam srca, ipak sam ja pacifisitica.
Guest- Guest
Pacifistica kao Ma Baker.Eva wrote:Ti bi Hasi zavrnul vrati? Ja nekak nemam srca, ipak sam ja pacifisitica.
Meni se čini da Blenki ne pliva baš tako dobro u našim vodama - izgleda da mu je fotelja vani bila previše udobna pa je zahrđao i ovdje se baš nešto ne snalazi, djeluje mi podosta smušeno u određenim trenutcima - sve više mi liči na Karamarka !
Nažalost " BRISELSKI " dečki - svatko na svoj način ( jedan je već otpisan - za ovoga novog još ima da vidimo - no, čisto sumnjam - koliko će nas on koštati ? ) nas nateže - hoćemo li i iduće 4 godine potpuno izgubiti ?
Nažalost " BRISELSKI " dečki - svatko na svoj način ( jedan je već otpisan - za ovoga novog još ima da vidimo - no, čisto sumnjam - koliko će nas on koštati ? ) nas nateže - hoćemo li i iduće 4 godine potpuno izgubiti ?
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Plenković se sve više oslanja na MOST?Je li mu uopće HDZ više važan?Vrije nezadovoljstvo u HDZ-u na nivou županija,MOST im vrbuje ljude a Plenkovića to puno ne tangira
» Zbog HEP-a,Most-a i Dalićke kraj vlasti HDZ-a i MOST-a?
» HDZ-e ide u otkup INA-e zbog Dalićke te da ju ponovno potkrada
» U Srbiji nezadovoljstvo zbog šutnje što Mađarska će graditi nuklearku uz njihovu granicu
» '' GLOBALNI STRAH ZBOG KRAHA NA BURZAMA U nekoliko sati 'izbrisano' više stotina milijardi dolara, panična rasprodaja zbog Kine ''
» Zbog HEP-a,Most-a i Dalićke kraj vlasti HDZ-a i MOST-a?
» HDZ-e ide u otkup INA-e zbog Dalićke te da ju ponovno potkrada
» U Srbiji nezadovoljstvo zbog šutnje što Mađarska će graditi nuklearku uz njihovu granicu
» '' GLOBALNI STRAH ZBOG KRAHA NA BURZAMA U nekoliko sati 'izbrisano' više stotina milijardi dolara, panična rasprodaja zbog Kine ''
Page 3 of 3