Sve više trzavica u HDZ-u!Nezadovoljstvo izašlo na vidjelo zbog Dalićke...
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Sve više trzavica u HDZ-u!Nezadovoljstvo izašlo na vidjelo zbog Dalićke...
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/trzavice-u-hdz-u-zavladalo-nezadovoljstvo-zbog-povratnika-u-stranku-otisli-su-kad-je-bilo-tesko-a-vratili-se-kao-ministri.-to-nije-korektno/5159336/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sve više trzavica u HDZ-u!Nezadovoljstvo izašlo na vidjelo zbog Dalićke...
ovi bu se raspali prije neg je crnoja dao ostavku...
2015-09-08
Psi laju a Plenki ide dalje.
Guest- Guest
...pa se vi rjesite haseta..jos bu te vi plakali za njim..nece ni pijevac zakukuriknuti a vec ce biti..'hase vrati se i spasi nas..'
2015-09-08
a kak bu isel?..bez stranke...a petrov i most vec turpijaju kanđe..barisic,dalicka..Eva wrote:Psi laju a Plenki ide dalje.
2015-09-08
91 glas - HDZ
45 glasova - komunisti i jalnuški diletanti
45 glasova - komunisti i jalnuški diletanti
....ne bu proslo ni dva mjeseca ma jedan mjesec a vec bu pol ministara out iz kvote hdz-a....
2015-09-08
Nu me, mam se vratim u Saborvuksadinare wrote:a kak bu isel?..bez stranke...a petrov i most vec turpijaju kanđe..barisic,dalicka..Eva wrote:Psi laju a Plenki ide dalje.
Guest- Guest
onda bu plenki ko i karamarko nakon par mjeseci..'meni ej toga dosta nece mene niko ucjenjivat..idemo na nove izbore..i u stranci i u vladi'...
2015-09-08
to može izvesti samo Karamarko, Plenković ne zna kako svoju vladu skršiti za dva mjeseca.vuksadinare wrote:....ne bu proslo ni dva mjeseca ma jedan mjesec a vec bu pol ministara out iz kvote hdz-a....
ahahaha..evo vec iz mosta najavljuju barisic mozda nije kompetentan za ministra..previse repova je..ahahahahah....pa pa do izbora 2017
2015-09-08
Maštaj, ali nemoj plakat kad se razočarašvuksadinare wrote:onda bu plenki ko i karamarko nakon par mjeseci..'meni ej toga dosta nece mene niko ucjenjivat..idemo na nove izbore..i u stranci i u vladi'...
Guest- Guest
ne mastam..post gore citaj..tak je pocelo i sa karamarkom..index vec razaoinje barisica... ..kak je prije crnojuEva wrote:Maštaj, ali nemoj plakat kad se razočarašvuksadinare wrote:onda bu plenki ko i karamarko nakon par mjeseci..'meni ej toga dosta nece mene niko ucjenjivat..idemo na nove izbore..i u stranci i u vladi'...
2015-09-08
Vi jalnuški diletanti se bavite zaplotnjačkim kombinacijama, mi u HDZ-u "idemo delat" kak bi rekel Bandić. Zavrnut rukave i primit se posla, 100 dana pripreme i krećemo. Prvi pokazatelji napretka su već tu.
Kaj će Buzin, Brisel, Manolić i Šeks vlastitog igrača rušit?vuksadinare wrote:ne mastam..post gore citaj..tak je pocelo i sa karamarkom..index vec razaoinje barisica... ..kak je prije crnojuEva wrote:Maštaj, ali nemoj plakat kad se razočarašvuksadinare wrote:onda bu plenki ko i karamarko nakon par mjeseci..'meni ej toga dosta nece mene niko ucjenjivat..idemo na nove izbore..i u stranci i u vladi'...
šora..šora...
http://www.vecernji.hr/hrvatska/maric-ostao-bez-gospodarstva-jer-je-m-dalic-covjek-banaka-1122389
http://www.vecernji.hr/hrvatska/maric-ostao-bez-gospodarstva-jer-je-m-dalic-covjek-banaka-1122389
2015-09-08
..jbg nitko nije vjecan..prve greske..silazna putanja...jbg...zamjena uvijek ima..udba wrote:Kaj će Buzin, Brisel, Manolić i Šeks vlastitog igrača rušit?vuksadinare wrote:ne mastam..post gore citaj..tak je pocelo i sa karamarkom..index vec razaoinje barisica... ..kak je prije crnojuEva wrote:Maštaj, ali nemoj plakat kad se razočarašvuksadinare wrote:onda bu plenki ko i karamarko nakon par mjeseci..'meni ej toga dosta nece mene niko ucjenjivat..idemo na nove izbore..i u stranci i u vladi'...
2015-09-08
a cuj index,jutarnji,vecernji kad pocnu kopat...to je to..ne kopaju oni a'k ne dobiju naredbu
2015-09-08
Ustvari mogao bi Plenković komotno i dva mandata potegnut, vidim da su narod i saborski zastupnici mahom na HDZ-ovoj domoljubnoj strani, SDP ide u ropotarnicu prošlosti, treba samo nekako Pernara strpat u ludnicu da ne trola po raspravama i idemo delat.
..komocija od 2000-te nikom nije zagarantirana osim stipi mesicu...udba wrote:Ustvari mogao bi Plenković komotno i dva mandata potegnut, vidim da su narod i saborski zastupnici mahom na HDZ-ovoj domoljubnoj strani, SDP ide u ropotarnicu prošlosti, treba samo nekako Pernara strpat u ludnicu da ne trola po raspravama i idemo delat.
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Plenković se sve više oslanja na MOST?Je li mu uopće HDZ više važan?Vrije nezadovoljstvo u HDZ-u na nivou županija,MOST im vrbuje ljude a Plenkovića to puno ne tangira
» Zbog HEP-a,Most-a i Dalićke kraj vlasti HDZ-a i MOST-a?
» HDZ-e ide u otkup INA-e zbog Dalićke te da ju ponovno potkrada
» U Srbiji nezadovoljstvo zbog šutnje što Mađarska će graditi nuklearku uz njihovu granicu
» '' GLOBALNI STRAH ZBOG KRAHA NA BURZAMA U nekoliko sati 'izbrisano' više stotina milijardi dolara, panična rasprodaja zbog Kine ''
» Zbog HEP-a,Most-a i Dalićke kraj vlasti HDZ-a i MOST-a?
» HDZ-e ide u otkup INA-e zbog Dalićke te da ju ponovno potkrada
» U Srbiji nezadovoljstvo zbog šutnje što Mađarska će graditi nuklearku uz njihovu granicu
» '' GLOBALNI STRAH ZBOG KRAHA NA BURZAMA U nekoliko sati 'izbrisano' više stotina milijardi dolara, panična rasprodaja zbog Kine ''
Page 1 of 3