Majka zaplakala od radosti, kćer (13) rodila zdravo unuče
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Majka zaplakala od radosti, kćer (13) rodila zdravo unuče
ebote,pa daj kako danas cure izgledaju,zderu to meso sa hormonima steroidima,i pocnu se znatno ranijerazvijati..opet,od slucaja do slucaja..ima ekstremnih slucajeva da ti jeza pogledati,,djecje lice a epiteti od zrele cure..uzas
Guest- Guest
Trinity-
2014-04-17
Kako misliš užas Naprotiv, jedra a mladolikog lica, dulje će trajati To samo ove polovnjače od 20 + koje znaju da im je prošao voz, ne preostaje im ništa drugo nego ili u samostan ili u bunarbogomdani wrote:ebote,pa daj kako danas cure izgledaju,zderu to meso sa hormonima steroidima,i pocnu se znatno ranijerazvijati..opet,od slucaja do slucaja..ima ekstremnih slucajeva da ti jeza pogledati,,djecje lice a epiteti od zrele cure..uzas
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Melk,covjek bez komplekasa..respect... nagrada slijedi..melkior wrote:Kako misliš užas Naprotiv, jedra a mladolikog lica, dulje će trajati To samo ove polovnjače od 20 + koje znaju da im je prošao voz, ne preostaje im ništa drugo nego ili u samostan ili u bunarbogomdani wrote:ebote,pa daj kako danas cure izgledaju,zderu to meso sa hormonima steroidima,i pocnu se znatno ranijerazvijati..opet,od slucaja do slucaja..ima ekstremnih slucajeva da ti jeza pogledati,,djecje lice a epiteti od zrele cure..uzas
Guest- Guest
bogomdani wrote:Maxy ova od 15 godina ...
Sta ja znam, meni to sve u kurcu kako god se okrene. Mislim razumijem ja da je ljudima bitno to to i to. Ali ta prenaglasena sexualnost je idiotizam za te godine. A nije da sam ja konzerva nekakva. Jednostavno je to u kurcu.
Guest- Guest
Doduše, s tim žutima nikad ne znaš koliko ima godina, da joj ne piše na falsificiranoj osobnoj, mogla bi proći i kao punoljetnabogomdani wrote:14 godina..
2015-08-09
melkior wrote:Kako misliš užas Naprotiv, jedra a mladolikog lica, dulje će trajati To samo ove polovnjače od 20 + koje znaju da im je prošao voz, ne preostaje im ništa drugo nego ili u samostan ili u bunarbogomdani wrote:ebote,pa daj kako danas cure izgledaju,zderu to meso sa hormonima steroidima,i pocnu se znatno ranijerazvijati..opet,od slucaja do slucaja..ima ekstremnih slucajeva da ti jeza pogledati,,djecje lice a epiteti od zrele cure..uzas
To je pozitivan stav.
Za buducnost....pomoglo bi i ako zatvorsku celiju promatras kao samo jednu sobu :)
Guest- Guest
Ljudi su, kako je odmicalo vrijeme, zapeli s jednim problemom, stalno se vrte u krug, tako da se povijest ponavlja, samo se vremena mijenjaju...No glavnina je ista...Iz sudbine Sodome i Gomore ništa nismo naučili jer ne bi danas sve ono što je bilo aktualno u Sodomi i Gomori, bilo aktualno i danas...Zar ne očekujete onda da će se povijest ponoviti i u onom dijelu kad je Sodoma i Gomora doživjela svoju tužnu sudbinu?
red wolf-
2016-02-10
Max,malo se opusti.,napola se zaebajemo,napola zavidimo danasnjim klincima sto im dolazi ruku u pravo vrijeme..kasnije bacimo drkicu,kad nas nitko ne vidi i bog te pomogao...MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Maxy ova od 15 godina ...
Sta ja znam, meni to sve u kurcu kako god se okrene. Mislim razumijem ja da je ljudima bitno to to i to. Ali ta prenaglasena sexualnost je idiotizam za te godine. A nije da sam ja konzerva nekakva. Jednostavno je to u kurcu.
Guest- Guest
istina..ovakve koje izgledaju 15-16 znaju imati i po 30tak godina...melkior wrote:Doduše, s tim žutima nikad ne znaš koliko ima godina, da joj ne piše na falsificiranoj osobnoj, mogla bi proći i kao punoljetnabogomdani wrote:14 godina..
Guest- Guest
Boli te briga, pobjeda Hillary Clinton je neminovna, za sve ostalo tu je Mastercardred wolf wrote:Ljudi su, kako je odmicalo vrijeme, zapeli s jednim problemom, stalno se vrte u krug, tako da se povijest ponavlja, samo se vremena mijenjaju...No glavnina je ista...Iz sudbine Sodome i Gomore ništa nismo naučili jer ne bi danas sve ono što je bilo aktualno u Sodomi i Gomori, bilo aktualno i danas...Zar ne očekujete onda da će se povijest ponoviti i u onom dijelu kad je Sodoma i Gomora doživjela svoju tužnu sudbinu?
Hoćeš djevicu na rate, nema problema, dajemo do 12 rata, popust na gotovinu 20%
2015-08-09
Briga me je...Jer ćemo istu sudbinu dijeliti...Pravda stiže iz dubina Svemira...melkior wrote:Boli te briga, pobjeda Hillary Clinton je neminovna, za sve ostalo tu je Mastercardred wolf wrote:Ljudi su, kako je odmicalo vrijeme, zapeli s jednim problemom, stalno se vrte u krug, tako da se povijest ponavlja, samo se vremena mijenjaju...No glavnina je ista...Iz sudbine Sodome i Gomore ništa nismo naučili jer ne bi danas sve ono što je bilo aktualno u Sodomi i Gomori, bilo aktualno i danas...Zar ne očekujete onda da će se povijest ponoviti i u onom dijelu kad je Sodoma i Gomora doživjela svoju tužnu sudbinu?
red wolf-
2016-02-10
bogomdani wrote:Max,malo se opusti.,napola se zaebajemo,napola zavidimo danasnjim klincima sto im dolazi ruku u pravo vrijeme..kasnije bacimo drkicu,kad nas nitko ne vidi i bog te pomogao...MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Maxy ova od 15 godina ...
Guest- Guest
Dotle mi još malo Moćamo curama..ti nam drzi strazu,,,red wolf wrote:Briga me je...Jer ćemo istu sudbinu dijeliti...Pravda stiže iz dubina Svemira...melkior wrote:Boli te briga, pobjeda Hillary Clinton je neminovna, za sve ostalo tu je Mastercardred wolf wrote:Ljudi su, kako je odmicalo vrijeme, zapeli s jednim problemom, stalno se vrte u krug, tako da se povijest ponavlja, samo se vremena mijenjaju...No glavnina je ista...Iz sudbine Sodome i Gomore ništa nismo naučili jer ne bi danas sve ono što je bilo aktualno u Sodomi i Gomori, bilo aktualno i danas...Zar ne očekujete onda da će se povijest ponoviti i u onom dijelu kad je Sodoma i Gomora doživjela svoju tužnu sudbinu?
Guest- Guest
Problem je kad mafija preproda pet puta istu djevicu u godinu dana, gdje je tu zaštita potrošačamelkior wrote:Boli te briga, pobjeda Hillary Clinton je neminovna, za sve ostalo tu je Mastercardred wolf wrote:Ljudi su, kako je odmicalo vrijeme, zapeli s jednim problemom, stalno se vrte u krug, tako da se povijest ponavlja, samo se vremena mijenjaju...No glavnina je ista...Iz sudbine Sodome i Gomore ništa nismo naučili jer ne bi danas sve ono što je bilo aktualno u Sodomi i Gomori, bilo aktualno i danas...Zar ne očekujete onda da će se povijest ponoviti i u onom dijelu kad je Sodoma i Gomora doživjela svoju tužnu sudbinu?
2015-08-09
Isteklo vam je vrijeme...hehehehehehehehehehebogomdani wrote:Dotle mi još malo Moćamo curama..ti nam drzi strazu,,,red wolf wrote:Briga me je...Jer ćemo istu sudbinu dijeliti...Pravda stiže iz dubina Svemira...melkior wrote:Boli te briga, pobjeda Hillary Clinton je neminovna, za sve ostalo tu je Mastercardred wolf wrote:Ljudi su, kako je odmicalo vrijeme, zapeli s jednim problemom, stalno se vrte u krug, tako da se povijest ponavlja, samo se vremena mijenjaju...No glavnina je ista...Iz sudbine Sodome i Gomore ništa nismo naučili jer ne bi danas sve ono što je bilo aktualno u Sodomi i Gomori, bilo aktualno i danas...Zar ne očekujete onda da će se povijest ponoviti i u onom dijelu kad je Sodoma i Gomora doživjela svoju tužnu sudbinu?
red wolf-
2016-02-10
doista... prevara klijenta...svako malo je pokrpaju i ponovo prodaju...melkior wrote:Problem je kad mafija preproda pet puta istu djevicu u godinu dana, gdje je tu zaštita potrošačamelkior wrote:Boli te briga, pobjeda Hillary Clinton je neminovna, za sve ostalo tu je Mastercardred wolf wrote:Ljudi su, kako je odmicalo vrijeme, zapeli s jednim problemom, stalno se vrte u krug, tako da se povijest ponavlja, samo se vremena mijenjaju...No glavnina je ista...Iz sudbine Sodome i Gomore ništa nismo naučili jer ne bi danas sve ono što je bilo aktualno u Sodomi i Gomori, bilo aktualno i danas...Zar ne očekujete onda da će se povijest ponoviti i u onom dijelu kad je Sodoma i Gomora doživjela svoju tužnu sudbinu?
Guest- Guest
bogomdani wrote:da vidimo kako izglčedaju te danasnje cure od 13 godina..sibaju selfije sve u 16...
Last edited by Yehudi on 19/10/2016, 20:26; edited 1 time in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Obitelj pretukla ženu u Indiji palicama za hokej jer je rodila kćer
» HBK odlučio izbaciti komunistički pozdrav “zdravo” iz “Zdravo Marijo”
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» ''Probajte se ne naježiti: 19 glazbenika izvelo Odu radosti, svatko iz svog doma''
» Rodila se sa identitetom invalida u zdravom tijelu...
» HBK odlučio izbaciti komunistički pozdrav “zdravo” iz “Zdravo Marijo”
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» ''Probajte se ne naježiti: 19 glazbenika izvelo Odu radosti, svatko iz svog doma''
» Rodila se sa identitetom invalida u zdravom tijelu...
Page 2 of 6