Mama uči sina da bude djevojčica
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mama uči sina da bude djevojčica
naravnoDread_Pirate_Roberts wrote:pa i nema u današnje vrijeme...svi rade sve...omnipotent
zena mi mota armaturu golim rukama:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
lako za armaturu...tko drži vibrator kod betonaže? :)dijagram wrote:naravnoDread_Pirate_Roberts wrote:pa i nema u današnje vrijeme...svi rade sve...omnipotent
nema druge, naći se na pivu.Dread_Pirate_Roberts wrote:bome i ja...veber wrote:jebote, pa ja sam gej!
2014-12-30
Ako žena dozvoli.veber wrote:nema druge, naći se na pivu.Dread_Pirate_Roberts wrote:bome i ja...veber wrote:jebote, pa ja sam gej!
dijagram je kod kompresoraDread_Pirate_Roberts wrote:lako za armaturu...tko drži vibrator kod betonaže? :)dijagram wrote:naravnoDread_Pirate_Roberts wrote:pa i nema u današnje vrijeme...svi rade sve...omnipotent
2014-12-30
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kaj ti žena ne da na pivo?dzango wrote:Ako žena dozvoli.veber wrote:nema druge, naći se na pivu.Dread_Pirate_Roberts wrote:bome i ja...veber wrote:jebote, pa ja sam gej!
2014-12-30
to ti je ono...ma ko njoj jebe mater, ajte vi dečki bez mene...dzango wrote:Ako žena dozvoli.veber wrote:nema druge, naći se na pivu.Dread_Pirate_Roberts wrote:bome i ja...veber wrote:jebote, pa ja sam gej!
to je djecji posao,oni vrticke skupineDread_Pirate_Roberts wrote:lako za armaturu...tko drži vibrator kod betonaže? :)dijagram wrote:naravnoDread_Pirate_Roberts wrote:pa i nema u današnje vrijeme...svi rade sve...omnipotent
osnovnoskolci beton srednjoskolci celik
one preko 90 koristimo za podupiranje stropa grobnice:)
dijagram-
2015-08-09
papučarDread_Pirate_Roberts wrote:to ti je ono...ma ko njoj jebe mater, ajte vi dečki bez mene...dzango wrote:Ako žena dozvoli.veber wrote:nema druge, naći se na pivu.Dread_Pirate_Roberts wrote:bome i ja...veber wrote:jebote, pa ja sam gej!
2014-12-30
drvo je zenski posao, to djevojcice radeDread_Pirate_Roberts wrote:a tko je za drvo?
dijagram-
2015-08-09
veber wrote:kaj ti žena ne da na pivo?dzango wrote:Ako žena dozvoli.veber wrote:nema druge, naći se na pivu.Dread_Pirate_Roberts wrote:bome i ja...veber wrote:jebote, pa ja sam gej!
Ništa ako veš nije opran i proširen.
veber wrote:papučarDread_Pirate_Roberts wrote:to ti je ono...ma ko njoj jebe mater, ajte vi dečki bez mene...dzango wrote:Ako žena dozvoli.veber wrote:nema druge, naći se na pivu.Dread_Pirate_Roberts wrote:
bome i ja...
zlatna šlapa treću godinu za redom...
Dread_Pirate_Roberts wrote:to ti je ono...ma ko njoj jebe mater, ajte vi dečki bez mene...dzango wrote:Ako žena dozvoli.veber wrote:nema druge, naći se na pivu.Dread_Pirate_Roberts wrote:bome i ja...veber wrote:jebote, pa ja sam gej!
Šta zna dete šta je 200 kila.dijagram wrote:to je djecji posao,oni vrticke skupineDread_Pirate_Roberts wrote:lako za armaturu...tko drži vibrator kod betonaže? :)dijagram wrote:naravnoDread_Pirate_Roberts wrote:pa i nema u današnje vrijeme...svi rade sve...omnipotent
osnovnoskolci beton srednjoskolci celik
one preko 90 koristimo za podupiranje stropa grobnice:)
Prva papuča Zemuna.Dread_Pirate_Roberts wrote:veber wrote:papučarDread_Pirate_Roberts wrote:to ti je ono...ma ko njoj jebe mater, ajte vi dečki bez mene...dzango wrote:Ako žena dozvoli.veber wrote:
nema druge, naći se na pivu.
zlatna šlapa treću godinu za redom...
Zajebanciju na stranu ali glede teme, mame koj zive solo sa muskom djecom nerijetko ovo pokusavaju napraviti od svog ceda.
Ne pitajte otkud znam, jednostavno, znam ih puno:)
Ne pitajte otkud znam, jednostavno, znam ih puno:)
dijagram-
2015-08-09
nije to tako loše..ja sam sam ucio kuhati,i voditi red u kuci,higijenu,jerbo kad se covjek nadje negdje sam,to mu pozitivno vrati...
Necu svaki dan jesti fast fud,ili kupovati gotovu hranu,ici u restoran...dopizdi to covjeku..
a kretenski mi je da se zenim,eto,da mi ima tko prati,odnosno strpati ves u masinu,kuhati i opcenito imati pičqe,kad mi se smisli...za to snalazljivom muskarcu,ne treba zena..
Necu svaki dan jesti fast fud,ili kupovati gotovu hranu,ici u restoran...dopizdi to covjeku..
a kretenski mi je da se zenim,eto,da mi ima tko prati,odnosno strpati ves u masinu,kuhati i opcenito imati pičqe,kad mi se smisli...za to snalazljivom muskarcu,ne treba zena..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
Page 2 of 2