Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
Hasanbegovića za ministra kulture, ali BIH-a
Guest- Guest
Re: Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
kako se zvala ona emisija na TVZ dok još nije bio HRT... "Tražili ste, gledajte", tako nekako?
Đakić odlučno brani RBA i Plenkovića od Živozidnih napada.
asilovski wrote:Svi će se sutra otići na pauze u svoje urede državne uprave, agencije dirkecije, a branitelji nastaviti slagati kombinacije uz 5-to pivo do 11 sati izjutradawson wrote:Hoće na kraju biti puć ili ono psi laju - karavane prolaze?
istine radi puno puta sam bio u šatoru u savskoj i alkohol u i oko šatora je bio strogo zabranjen, samo čaj i mineralna
Eva wrote:Hasanbegovića za ministra kulture, ali BIH-a
Kakve kulture, taj bi mogao evenualno biti šef šerijatske policije ili tako nešto.
catabbath-
2015-08-22
Pa kad su i bez alkohola bijesni.marcellus wrote:asilovski wrote:Svi će se sutra otići na pauze u svoje urede državne uprave, agencije dirkecije, a branitelji nastaviti slagati kombinacije uz 5-to pivo do 11 sati izjutradawson wrote:Hoće na kraju biti puć ili ono psi laju - karavane prolaze?
istine radi puno puta sam bio u šatoru u savskoj i alkohol u i oko šatora je bio strogo zabranjen, samo čaj i mineralna
Guest- Guest
marcellus wrote:istine radi puno puta sam bio u šatoru u savskoj i alkohol u i oko šatora je bio strogo zabranjen, samo čaj i mineralna
Da nije bio šator od ISILa?
catabbath-
2015-08-22
....u cetvrtak prosvjed ispred hdz-ovih prostorija...dobio poruku sada
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
On je hafiz, pa onda nek bude ministar športa, šexa i obrazovanja u BIHdawson wrote:Eva wrote:Hasanbegovića za ministra kulture, ali BIH-a
Kakve kulture, taj bi mogao evenualno biti šef šerijatske policije ili tako nešto.
Guest- Guest
i ćilimi na podu.dawson wrote:marcellus wrote:istine radi puno puta sam bio u šatoru u savskoj i alkohol u i oko šatora je bio strogo zabranjen, samo čaj i mineralna
Da nije bio šator od ISILa?
Guest- Guest
Turčenje je i krenulo sa tim šatorom, jebali ih i Alah i Muhamed i Karamarko kojih ih je pustil iz boce.
Guest- Guest
pa lepa moja...karamarko ti se bu vratil i to na velika vrata u hdz...ve je to on zrihtal ovo sto se sad desava...sto si ti mislila da bu on otisel bez ispaljenog metka..pa ja sam tu napisao kad je karamarko otisao da nece otici a da ne ispuca rafalEva wrote:Turčenje je i krenulo sa tim šatorom, jebali ih i Alah i Muhamed i Karamarko kojih ih je pustil iz boce.
2015-09-08
Eva wrote:Turčenje je i krenulo sa tim šatorom, jebali ih i Alah i Muhamed i Karamarko kojih ih je pustil iz boce.
Prvo letio poturica Kara, sad poturica Haso, možda je krenula deislamizacija?
i to i deratizacija. Komunalni su problem postali.dawson wrote:Eva wrote:Turčenje je i krenulo sa tim šatorom, jebali ih i Alah i Muhamed i Karamarko kojih ih je pustil iz boce.
Prvo letio poturica Kara, sad poturica Haso, možda je krenula deislamizacija?
Guest- Guest
sebi u noge. JOža drži konce, tutlek je tu zvisil.vuksadinare wrote:pa lepa moja...karamarko ti se bu vratil i to na velika vrata u hdz...ve je to on zrihtal ovo sto se sad desava...sto si ti mislila da bu on otisel bez ispaljenog metka..pa ja sam tu napisao kad je karamarko otisao da nece otici a da ne ispuca rafalEva wrote:Turčenje je i krenulo sa tim šatorom, jebali ih i Alah i Muhamed i Karamarko kojih ih je pustil iz boce.
Guest- Guest
sve mi se nekako cini da eva i dawson nesto usiljeno pisu...i da cvikaju
2015-09-08
vuksadinare wrote:sve mi se nekako cini da eva i dawson nesto usiljeno pisu...i da cvikaju
Neznam za Evu, Dawson trenutno ima kokice
catabbath-
2015-08-22
OD koga? Pa s tobom sam u dobre, a Miha je star.
Guest- Guest
a nis nis..mi smo si dobri....politika je ne's drugo...kad dolazis?Eva wrote:OD koga? Pa s tobom sam u dobre, a Miha je star.
2015-09-08
u ZG? Hm, ne znaju, ne prije 12 mjeseca.
Guest- Guest
...ok...da rezerviram stol u restacu..ali tjedan prije javi da je 100% sigurno...Eva wrote:u ZG? Hm, ne znaju, ne prije 12 mjeseca.
2015-09-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» SDP-ovci bijesni na Stazića:Pao im je mrak na oči zbog izjave o Istri i Kataloniji
» Bujica bijesa zbog Hasanbegovića:Gdje je Plenković bio 1991?
» Podivljali fanatik napao ženu u autobusu zbog nevine odjevne kombinacije: 'Provociraš požudu!'
» Nije Plenković izdao Hasanbegovića nego spletkaroš i prevrtljivac Milijan Brkić!
» Sedlaru u Izraelu pljeskali zbog Hasanbegovića
» Bujica bijesa zbog Hasanbegovića:Gdje je Plenković bio 1991?
» Podivljali fanatik napao ženu u autobusu zbog nevine odjevne kombinacije: 'Provociraš požudu!'
» Nije Plenković izdao Hasanbegovića nego spletkaroš i prevrtljivac Milijan Brkić!
» Sedlaru u Izraelu pljeskali zbog Hasanbegovića
Page 3 of 5