Podivljali fanatik napao ženu u autobusu zbog nevine odjevne kombinacije: 'Provociraš požudu!'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Podivljali fanatik napao ženu u autobusu zbog nevine odjevne kombinacije: 'Provociraš požudu!'
Asena Melisa Sağlam je mirno sjedila u stražnjem dijelu autobusa kada joj se približio muškarac, kasnije identificiran kao Ercan Kızılateş, i obratio s pitanjem o nošenju kratkih hlača tijekom devetom mjeseca islamskog kalendara.
'Od trenutka kada sam sjela počeo je komentirati: 'Tako se oblačiš tijekom Ramazana? Trebalo bi te biti sramota tako se oblačiti', rekla je studentica poslije incidenta.
Nakon što ju je ošamario, Kızılateş se uputio prema izlazu iz autobusa. Sağlam se nakon udarca ustala te krenula za njim. Kada ga je sustigla kod izlaza iz vozila, muškarac ju je uhvatio za vrat i bacio nazad autobus. Prije nego što Sağlam uspjela snaći, Kızılateş je izletio iz autobusa. Studentica se na muškarca iz autobusa derala te se ubrzo nakon toga srušila na pod. Jedan od drugih putnika ju je poslije toga utješio.
Muškarac je nakon nasrtaja na studenticu u subotu uhićen te je nakon ispitivanja pušten. Kızılateş je rekao da je isprovociran, rekavši da 'tako obučene žene provociraju požudu'.
Sağlam je u ponedjeljak osudila njegovo puštanje na slobodu te je naglasila da je jedino htjela da ga se kazni na način koji će obeshrabriti slično ponašanje u budućnosti.
'Ne želim da se može slobodno kretati. Ja sam se do prije napada mogla slobodno kretati, međutim nakon napada nigdje ne idem bez majke. Ne mogu čak niti javnim prijevozom sama putovati', rekla je Sağlam.
Udruga za ženska prava 'We Will Stop Femicide Platform' rekla je putem twittera da se ženama u Turskoj neće ništa zabranjivati. 'Nosit ćemo što želimo i gdje želimo. Nećemo se odreći slobode.'
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kako-se-to-oblacis-tijekom-ramazana-podivljali-fanatik-napao-zenu-u-autobusu-zbog-nevine-odjevne-kombinacije-provociras-pozudu/6290231/?&utm_campaign=Partners&utm_medium=Widget&utm_source=slobodnadalmacija.hr
'Od trenutka kada sam sjela počeo je komentirati: 'Tako se oblačiš tijekom Ramazana? Trebalo bi te biti sramota tako se oblačiti', rekla je studentica poslije incidenta.
Nakon što ju je ošamario, Kızılateş se uputio prema izlazu iz autobusa. Sağlam se nakon udarca ustala te krenula za njim. Kada ga je sustigla kod izlaza iz vozila, muškarac ju je uhvatio za vrat i bacio nazad autobus. Prije nego što Sağlam uspjela snaći, Kızılateş je izletio iz autobusa. Studentica se na muškarca iz autobusa derala te se ubrzo nakon toga srušila na pod. Jedan od drugih putnika ju je poslije toga utješio.
Muškarac je nakon nasrtaja na studenticu u subotu uhićen te je nakon ispitivanja pušten. Kızılateş je rekao da je isprovociran, rekavši da 'tako obučene žene provociraju požudu'.
Sağlam je u ponedjeljak osudila njegovo puštanje na slobodu te je naglasila da je jedino htjela da ga se kazni na način koji će obeshrabriti slično ponašanje u budućnosti.
'Ne želim da se može slobodno kretati. Ja sam se do prije napada mogla slobodno kretati, međutim nakon napada nigdje ne idem bez majke. Ne mogu čak niti javnim prijevozom sama putovati', rekla je Sağlam.
Udruga za ženska prava 'We Will Stop Femicide Platform' rekla je putem twittera da se ženama u Turskoj neće ništa zabranjivati. 'Nosit ćemo što želimo i gdje želimo. Nećemo se odreći slobode.'
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kako-se-to-oblacis-tijekom-ramazana-podivljali-fanatik-napao-zenu-u-autobusu-zbog-nevine-odjevne-kombinacije-provociras-pozudu/6290231/?&utm_campaign=Partners&utm_medium=Widget&utm_source=slobodnadalmacija.hr
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Podivljali fanatik napao ženu u autobusu zbog nevine odjevne kombinacije: 'Provociraš požudu!'
turska - prijatelj HR
2014-04-12
Re: Podivljali fanatik napao ženu u autobusu zbog nevine odjevne kombinacije: 'Provociraš požudu!'
Ah, ovoga ima vise sad u Njemackoj, Svedskoj,etc. Ne mozemo sa svima prekinuti odnose.
2014-04-12
To sto je uhapsen i predat sudiji u roku do kazes baklava ne pise?
2016-11-17
govinda wrote:To sto je uhapsen i predat sudiji u roku do kazes baklava ne pise?
i odmah pusten , losa poruka za zene erdoganije , ocekujem u buducnosti da ovo postane praksa
2014-04-12
samo ovdje pise da je pusten..sad, kome vjerovati?debotoijusto wrote:govinda wrote:To sto je uhapsen i predat sudiji u roku do kazes baklava ne pise?
i odmah pusten , losa poruka za zene erdoganije , ocekujem u buducnosti da ovo postane praksa
2016-11-17
U TURSKIM školama više se neće podučavati evolucija, otkrio je viši dužnosnik za obrazovanje u vladi Recepa Tayyipa Erdogana.
Alpaslan Durmus, ravnatelj turskog odbora za obrazovanje, objasnio je ovu skandaloznu odluku tvrdnjom da je evolucija upitna, kontroverzna i previše složena za učenike. "Mi vjerujemo da su ove teme nadilaze sposobnosti razumijevanja (učenika)", rekao je Durmus u video-obraćanju objavljenom na stranicama ministarstva obrazovanja.
ae
to ide u paketu sa samaranjem zena koje izazivaju sejtana
2014-04-12
govinda wrote:samo ovdje pise da je pusten..sad, kome vjerovati?debotoijusto wrote:govinda wrote:To sto je uhapsen i predat sudiji u roku do kazes baklava ne pise?
osobno zravom razumu s uvidom u razne izvore info.
Turski mediji izvještavaju o mogućnosti dodatnih promjena u školskom kurikulumu - smanjivanje vremena posvećenog podučavanju o naslijeđu turskog sekularizma i povećanju vremena posvećenog podučavanju o islamu.
2014-04-12
pa zgodne pičke izazivaju požudu, ali lik ga je trebao izdrkati 2-3puta tjedno i amen
Guest- Guest
u ostalom ta žena ima braću, oca, muža, momka, ima nekog člana obitelji.. da ga uhvati i polomi mu bubrege .. tako to treba rješavati, turska država kao i Rh je korumpirana vukojebina(turska doduše i nešto manje) tako da jao onom tko se pouzda "pravednu i poštenu državu".
Dakle momak/muž/otac/brat(najbolje svi zajedno) sačekuša, par šarama , šaka u zube, pa drugi put će paziti
Dakle momak/muž/otac/brat(najbolje svi zajedno) sačekuša, par šarama , šaka u zube, pa drugi put će paziti
Guest- Guest
pa šta mu nije odgovorila jebi ovcu i jedi govna.debotoijusto wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:pa šta mu nije odgovorila jebi ovcu i jedi govna.debotoijusto wrote:
vidit ce tebe kako ces pisat kad 38 zavrsi u pritvor do kraja miseca
2014-04-12
ko kad završi u pritvoru? ja?debotoijusto wrote:kaja wrote:pa šta mu nije odgovorila jebi ovcu i jedi govna.debotoijusto wrote:
može, jebat ću im mater i tamo...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne osobno ti , autocenzura mislim...kaja wrote:ko kad završi u pritvoru? ja?debotoijusto wrote:kaja wrote:pa šta mu nije odgovorila jebi ovcu i jedi govna.debotoijusto wrote:
može, jebat ću im mater i tamo...
2014-04-12
samo budale otvaraju vrata policiji. zaključaš se doma i ne otvaraš.. niti HRTu niti policiji. Tako mi je brata policija hvatala par godina radi mislim neke prometne kazne(neznam šta je bilo , vožnja bez kacige, ili nešto sa autom koji promil). ono dolaze, zaključana vrata. dolaze čak i u civilu. jednom došli, i bila mater doma, kaže mater "slobodno ga vodite čim ga vidite" :Ddebotoijusto wrote:kaja wrote:pa šta mu nije odgovorila jebi ovcu i jedi govna.debotoijusto wrote:
tako i ostali.. jebeš mater ovim čardak HDZovcima, i zaključam se.. neka provaljuju tko im jebe mater. pandurima vrata ne otvaram. za prekršaje neće provaljivati, kaznena djela me ionako ne zanimaju
Guest- Guest
da je bio sa jos jedno 3-4 kozojeba,i da ih nitko nije vidio,slijedio bi gang-bang..
Guest- Guest
Koja ste vas dvojica Kriminalci...ccccc.....Pinochet wrote:samo budale otvaraju vrata policiji. zaključaš se doma i ne otvaraš.. niti HRTu niti policiji. Tako mi je brata policija hvatala par godina radi mislim neke prometne kazne(neznam šta je bilo , vožnja bez kacige, ili nešto sa autom koji promil). ono dolaze, zaključana vrata. dolaze čak i u civilu. jednom došli, i bila mater doma, kaže mater "slobodno ga vodite čim ga vidite" :Ddebotoijusto wrote:kaja wrote:pa šta mu nije odgovorila jebi ovcu i jedi govna.debotoijusto wrote:
tako i ostali.. jebeš mater ovim čardak HDZovcima, i zaključam se.. neka provaljuju tko im jebe mater. pandurima vrata ne otvaram. za prekršaje neće provaljivati, kaznena djela me ionako ne zanimaju
Guest- Guest
da malo poprovociramo pozudu..
Guest- Guest
slika sa fejsbuk profila..
Guest- Guest
Jedini razlog zbog kojeg je komad neatraktivne žlundre tako privlačan muškarcima je taj što je skriven od pogleda. Da se prosječnom muškarcu ponudi vagina na tanjuru, pobjegao bi glavom bez obzira ;P
Ne tako davno, muškarci su se onesvješćivali od uzbuđenja od pogleda na razgolićeni ženski gležanj. Danas se na zapadu uzbuđuju na malo što. Sve ima svoju cijenu pa tako i civilizacijski i kulturološki progres. Je li čudno da se, i iz ovog razloga, na civiliziranom zapadu rađa sve manje djece?
Ne tako davno, muškarci su se onesvješćivali od uzbuđenja od pogleda na razgolićeni ženski gležanj. Danas se na zapadu uzbuđuju na malo što. Sve ima svoju cijenu pa tako i civilizacijski i kulturološki progres. Je li čudno da se, i iz ovog razloga, na civiliziranom zapadu rađa sve manje djece?
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
» HOMOFOB(neka nova vrsta?) napao ženu i dobio 300 kuna kazne, ali javio se Europski sud: ‘Platite joj 10.000 eura‘
» Škoro na listu stavio ženu osuđenu zbog pomaganja kriminalcu
» Podstanar u Osijeku ubio ženu zbog 8000 kuna i zlatnog prstenja
» Narod napao Bauhaus zbog padobrana
» HOMOFOB(neka nova vrsta?) napao ženu i dobio 300 kuna kazne, ali javio se Europski sud: ‘Platite joj 10.000 eura‘
» Škoro na listu stavio ženu osuđenu zbog pomaganja kriminalcu
» Podstanar u Osijeku ubio ženu zbog 8000 kuna i zlatnog prstenja
» Narod napao Bauhaus zbog padobrana
Page 1 of 2