GOTOV SI PLENKI
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: GOTOV SI PLENKI
E, da bar. Nije zbog Istre, nego radi Gnječa.udba wrote:IDS je najavio pridruživanje antiplenkijevskoj koaliciji zato jer MOST želi ukinuti Istru.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Političar dobija izbore tako što obećanjima i idejama pogura narod, a nakonudba wrote:Pada Plenki garantirano, ako ne za 4 onda sigurno za 8 godina.dawson wrote:Koliko si tema već otvorio o preuranjenoj smrti Plenkija?
što ih ne ispuni situacija postane obrnuta: narod gura političara ispred sebe.
Plenky je prvu fazu završio uspješno, a uskoro će ići druga...
Sve je već viđeno i prije njega.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
moj ero plenky je zavrsio misiju..jedino sto je preostalo otkucavanje zavrsetka misije...nije posteno ni kavu popio u fotelji a problemi se redaju kao na traci...prema njemu karamarko izgleda kao obicni đak..Eroo wrote:Političar dobija izbore tako što obećanjima i idejama pogura narod, a nakonudba wrote:Pada Plenki garantirano, ako ne za 4 onda sigurno za 8 godina.dawson wrote:Koliko si tema već otvorio o preuranjenoj smrti Plenkija?
što ih ne ispuni situacija postane obrnuta: narod gura političara ispred sebe.
Plenky je prvu fazu završio uspješno, a uskoro će ići druga...
Sve je već viđeno i prije njega.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Plenkija će u narednoj fazi gurat narod, što će neko vrijeme većini izgledati posve prihvatljivo.
Važno je da svo vrijeme postoje pametni i hrabri ljudi, koji će stvari nazvati pravim imenom.
Kako ono kažu, u početku bijaše Riječ...u ovom slučaju riječ, s malim r.
Važno je da svo vrijeme postoje pametni i hrabri ljudi, koji će stvari nazvati pravim imenom.
Kako ono kažu, u početku bijaše Riječ...u ovom slučaju riječ, s malim r.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ne znam sta vi ocekujeta od tog coveka,
ali, on je jedini imao mooda da izgovori
federalizacija bih ! ako je to istina ?
a da to nije glas iz beograda.
Guest- Guest
Ma nema to veze, stavljaju mu na teret kao smrtni grijeh izopćenje Hasanbegovića koji je maknuo neke nečitljive lijeve portale sa sise. Ne pratiš? Tako da što god bude radio bit će od tog dijela birača izloženo negativnoj kritici. Jedino što može je prozvat vas šakom jada ko Milanović da mu se vrati popularnost kod tog dijela publike.pizzon wrote:ne znam sta vi ocekujeta od tog coveka,
udba wrote:Ma nema to veze, stavljaju mu na teret kao smrtni grijeh izopćenje Hasanbegovića koji je maknuo neke nečitljive lijeve portale sa sise. Ne pratiš? Tako da što god bude radio bit će od tog dijela birača izloženo negativnoj kritici. Jedino što može je prozvat vas šakom jada ko Milanović da mu se vrati popularnost kod tog dijela publike.pizzon wrote:ne znam sta vi ocekujeta od tog coveka,
meni, skoro svima nama, z.m. je delovao ok.
Guest- Guest
vratite nam Zokija i Karamarka i to pod hitno jer bi moglo biti,e sad ne znam baš čega
vili40-
2015-08-02
Meni su bolji bili Sanader i Račan. Samo Sanader ima prečih briga, a Račan nikakvih.vili40 wrote:vratite nam Zokija i Karamarka i to pod hitno jer bi moglo biti,e sad ne znam baš čega
ma karamarko i zoki su zakon,takva kombinacija događa se samo jednom u tisuću godinaudba wrote:Meni su bolji bili Sanader i Račan. Samo Sanader ima prečih briga, a Račan nikakvih.vili40 wrote:vratite nam Zokija i Karamarka i to pod hitno jer bi moglo biti,e sad ne znam baš čega
vili40-
2015-08-02
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» gotov je!
» Rat gotov?
» "Ciganine, gotov si"!
» Srećom, Joe Biden je gotov
» caca se odrekao , gotov je
» Rat gotov?
» "Ciganine, gotov si"!
» Srećom, Joe Biden je gotov