GOTOV SI PLENKI
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: GOTOV SI PLENKI
Od tebe se može naučiti samo ubijati nevine civile.Sora wrote:Regoč wrote:Plenky se ovim potezom jasno odredio kao orjunaš.
Glsvno da nije budalas
Tebe i ostale ucim da ne gkedate na politiku kroz crnobijele naocale, da ne stvarate vrijednosti gdje ih nema . Da konavno naucite sto su ustase k koju su stamotu na osili a nista korisno napravili za domovinu
Nista
Ako je nesto recite mi :yuno:
Da i ja znam
budalasi jedni
Lakse bi naucio kokosku
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Vidjet ćemo što će biti kad se isprazni.Eva wrote:Više kao jebač. Jebe bez milosti i ne vadi ni za čik pauzu!Regoč wrote:Plenky se ovim potezom jasno odredio kao orjunaš.
Imam cajta. Preživio sam Titu, Račana, Sanadera i Zoku, preživjet ću i ovoga.Eva wrote:Ne žuri! Uživaj u trenutku.
IDS je najavio pridruživanje antiplenkijevskoj koaliciji zato jer MOST želi ukinuti Istru.
....bude to lijepa zbirka antiplenkista...dijapazon protivnika i s lijeva i zdesna..atomskiudba wrote:IDS je najavio pridruživanje antiplenkijevskoj koaliciji zato jer MOST želi ukinuti Istru.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jedino pod Karamarkom nisi živel? Hm, Freudu u meni, indikativno.Regoč wrote:Imam cajta. Preživio sam Titu, Račana, Sanadera i Zoku, preživjet ću i ovoga.Eva wrote:Ne žuri! Uživaj u trenutku.
Guest- Guest
Nakon cjelodnevne rasprave, u 20.45 sati nova Vlada HDZ-a i Mosta na čelu s Andrejem Plenkovićem dobila je povjerenje 91 saborskih zastupnika. Protiv Vlade glasovalo je 45 zastupnika, dok je njih troje bilo suzdržano.
Solidna većina, obzirom da je jučer ovdje forsiran dojam da će zastupnici ući bakljama u Plenkovićevu spavaću sobu i zapaliti ga živog.
Sada 100 dana primopredaje i uhodavanja pa idemo delat!
Solidna većina, obzirom da je jučer ovdje forsiran dojam da će zastupnici ući bakljama u Plenkovićevu spavaću sobu i zapaliti ga živog.
Di je sad Ero s analizom? Sve je pogodioudba wrote:Nakon cjelodnevne rasprave, u 20.45 sati nova Vlada HDZ-a i Mosta na čelu s Andrejem Plenkovićem dobila je povjerenje 91 saborskih zastupnika. Protiv Vlade glasovalo je 45 zastupnika, dok je njih troje bilo suzdržano.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....bude to lijepa zbirka antiplenkista...dijapazon protivnika i s lijeva i zdesna..atomskiudba wrote:IDS je najavio pridruživanje antiplenkijevskoj koaliciji zato jer MOST želi ukinuti Istru.
Evo danas sam čuo iz pouuzdanih izvora vijest koja će te sigurno obradovati. Naime kuha pobuna u istarskom HDZu zbog odbacivanja Klimana koji je dobio 3X više preferencijalnuig glasova od ovog koji se sada postavljen za ministra.
Evo mogu se i ja složiti s njima da je 8 ministara iz Dalmacije i 0 ministara iz Istre sramota.
catabbath-
2015-08-22
udba wrote:Pada Plenki garantirano, ako ne za 4 onda sigurno za 8 godina.dawson wrote:Koliko si tema već otvorio o preuranjenoj smrti Plenkija?
birači, HDZ, zlatna ribica...
Ma on vam ima jedan zadatak a taj je kao njegovog mentora Vladimira . Ostati na vlasti . U tu svrhu podijelio je fotelje ministrima na kojima mu SDP, bankari, Brisel i cetnici iz Beograda aplaudiraju. I takve naznake davao je odmah s onom pokvarenom šutnjom i tu i tamo nervoznom gestom jer je znao da ce morati otvoriti pokvarena usta i nešto napraviti jer ne moze vegetirati 4 godine.vuksadinare wrote:ma quratz je on moj...on je poslan sa zadatkom da vrati sdp na valst i da ujebe hdz..Regoč wrote:Plenky se ovim potezom jasno odredio kao orjunaš.
Dakle jedan mali pokvareni ljigavi Sanader koji mozda ne krade. Mozda.
Da je prevario ove glasače HDZ a je, sta nije obuljen stavio na glasačku listu ili onu drugu?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne ide to tako, jedni dobiju bitku na bojistu, a drugi odmorni nastave dalje:)kaja_333 wrote:Ma on vam ima jedan zadatak a taj je kao njegovog mentora Vladimira . Ostati na vlasti . U tu svrhu podijelio je fotelje ministrima na kojima mu SDP, bankari, Brisel i cetnici iz Beograda aplaudiraju. I takve naznake davao je odmah s onom pokvarenom šutnjom i tu i tamo nervoznom gestom jer je znao da ce morati otvoriti pokvarena usta i nešto napraviti jer ne moze vegetirati 4 godine.vuksadinare wrote:ma quratz je on moj...on je poslan sa zadatkom da vrati sdp na valst i da ujebe hdz..Regoč wrote:Plenky se ovim potezom jasno odredio kao orjunaš.
Da je prevario ove glasače HDZ a je, sta nije obuljen stavio na glasačku listu ili onu drugu?
dijagram-
2015-08-09
Mislim njemu je jedina oporba pernar. Dobro da stazica nije stavio za ministra a i to je u stanju. Sve, samo da ga podrže.kaja_333 wrote:Ma on vam ima jedan zadatak a taj je kao njegovog mentora Vladimira . Ostati na vlasti . U tu svrhu podijelio je fotelje ministrima na kojima mu SDP, bankari, Brisel i cetnici iz Beograda aplaudiraju. I takve naznake davao je odmah s onom pokvarenom šutnjom i tu i tamo nervoznom gestom jer je znao da ce morati otvoriti pokvarena usta i nešto napraviti jer ne moze vegetirati 4 godine.vuksadinare wrote:ma quratz je on moj...on je poslan sa zadatkom da vrati sdp na valst i da ujebe hdz..Regoč wrote:Plenky se ovim potezom jasno odredio kao orjunaš.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Samu sebe komentiraš....................
Ma neka si joj rekla i gotovo HAHAHAHAHAHAHAHAA
A šta ste očekivali vi opće .....sitnozubi.
Pa nitko nije birao niti -gradjevinu iz canade-, poslan je tu da prepusti Plivu
kanadskoj farmaceutskoj firmi di je bio uposlen i to je to.
Onda je -SOVA - Šeks lipo rekao da se - NIŠTA NE ODLUČUJE U RH-
a vi i dalje mislite da su usraše i partizani bitni.
Undak je ( iz vana ) maknut karačmarko i usrašija u vidu erinog - hase -
A neki i dalje sline i kmeče misleći da će nešto postići .......a šta i kako ?
Čujete zvona u magli a pojma nemate iz kojega smjera zvoni
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Svašta ti pišeš, Plivu je najprije kupio američki Barr, a samo dvije godine kasnije Teva (židovska firma ) je preuzela Barr pa tako i Plivu.Yehudi wrote:Samu sebe komentiraš....................
Kako to ne znaš, cccc...
Trinity-
2014-04-17
Vi desničari ne možete shvatiti tako jednostavnu stvar, samo netko tko pripada desnici može desnicu uništiti...hehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
da ne otvaram novu temu, želim se nakratko, kolegijalno solidarizirati s autorima koji razotkrivaju pravu jugokomunističku Plenkijevu ćud..
Hebrang je usporedio Sabor nekad i sad i rekao da su sazivi Sabora prije 1998. bili puno ozbiljniji nego danas, jer tada se odlučivalo o stvarima o kojima su ovisili životi. “Bilo je nezamislivo da na glasovanju nema kvoruma”, rekao je. “Zastupnici su bili birani po kriteriju što su do tada napravili, a danas ih ima sve više koji ulaze u Sabor kako bi nešto napravili”, pojasnio je. “Predsjednik Tuđman bi, kad smo mu predlagali kandidate za liste i ministre, pitao ima li barem tri stranice životopisa. Ako nema, nemoj mi ga dovoditi. Danas je politika postala teatralna, a sadržaji sporedni”, dodao je.
Hebrang je usporedio Sabor nekad i sad i rekao da su sazivi Sabora prije 1998. bili puno ozbiljniji nego danas, jer tada se odlučivalo o stvarima o kojima su ovisili životi. “Bilo je nezamislivo da na glasovanju nema kvoruma”, rekao je. “Zastupnici su bili birani po kriteriju što su do tada napravili, a danas ih ima sve više koji ulaze u Sabor kako bi nešto napravili”, pojasnio je. “Predsjednik Tuđman bi, kad smo mu predlagali kandidate za liste i ministre, pitao ima li barem tri stranice životopisa. Ako nema, nemoj mi ga dovoditi. Danas je politika postala teatralna, a sadržaji sporedni”, dodao je.
Kojim Karamarkom? Premijer je bio Orešković i to jako kratko.Eva wrote:Jedino pod Karamarkom nisi živel? Hm, Freudu u meni, indikativno.Regoč wrote:Imam cajta. Preživio sam Titu, Račana, Sanadera i Zoku, preživjet ću i ovoga.Eva wrote:Ne žuri! Uživaj u trenutku.
E, da bar. Nije zbog Istre, nego radi Gnječa.udba wrote:IDS je najavio pridruživanje antiplenkijevskoj koaliciji zato jer MOST želi ukinuti Istru.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» gotov je!
» Rat gotov?
» "Ciganine, gotov si"!
» Srećom, Joe Biden je gotov
» caca se odrekao , gotov je
» Rat gotov?
» "Ciganine, gotov si"!
» Srećom, Joe Biden je gotov
» caca se odrekao , gotov je
Page 2 of 3