Nina Obuljen ipak ministrica kulture..
Page 4 of 18
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Re: Nina Obuljen ipak ministrica kulture..
ne znam nečitam toliko dnevno, meni je smješno bilo kako je bilo očito da će Plenki nataknuti HDZovce , evo ona emisija bez pardona, zove HDZova ekipa i jebe sve po spisku Plenkoviću , itddeda ilerminatus wrote:dva brata wrote:
ispao si u pravu, gledam tvoj fejs profil, ovi HDZovi kukaju i nariču, sada si dobi materijal za pisanje, dobit ćeš i bazu čitatelja jer si napravio točnu političku procjenu itd.. tebi za tvoj business ispalo bolje da je Plenković izbacio Hasu..
zar nije on predvidio da će HDZ izgubiti izbore i da se neće više oporaviti?
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bujanec-plenkovicu-odbacio-si-hasanbegovica-kao-psa-trebat-ce-ti-puno-srece-/926436.aspx
.........................
Bujanec rida, pjeni, plače :)
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Eva wrote:
Hit the road Haso
.............and don you come back no more...........................
ode hase niz vodu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
debotoijusto wrote:epikur37 wrote:kaja_333 wrote:A nina ce vise, i plenki.epikur37 wrote:Ode Hasanče....igrao je samo jedno ljeto :)
Nina nije dobro rješenje ali dobro da je hdz otresao hasančeta.
Kaj se tiče plenkija pripremite se na dugih 8 godina....
nina je odlicna , kuzi posao i objektivna
Ne bavi se drugim svjetskim ratom, ne vrijeda neistomisljenike i tako to. Ne valja to nista :)
Guest- Guest
Bujanec se drogira od muke ko svinja. Kaže Bujanec: Branitelji! Zar ste za ovo glasali?!epikur37 wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/bujanec-plenkovicu-odbacio-si-hasanbegovica-kao-psa-trebat-ce-ti-puno-srece-/926436.aspx
epikur37 wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/bujanec-plenkovicu-odbacio-si-hasanbegovica-kao-psa-trebat-ce-ti-puno-srece-/926436.aspx
.......................... ..........neprocjenjivo
2014-04-20
MaximusDecimusMiridije wrote:debotoijusto wrote:epikur37 wrote:kaja_333 wrote:A nina ce vise, i plenki.epikur37 wrote:Ode Hasanče....igrao je samo jedno ljeto :)
Ne bavi se drugim svjetskim ratom, ne vrijeda neistomisljenike i tako to. Ne valja to nista :)
ae
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
Još i Bujanec protiv....treba li više dokaza da se radi o krivome potezu? :))
Guest- Guest
provocator wrote:A jadan je Hase!
a jadan i ti godinama sereš protiv amera i sad kad su na vlasti njihovi okupacijski namjesnici umjesto izabrane vlade ti likuješ
bilo je očito kako će ići.. USA srušilo pro-višegrad, pro-orban pa i pro-ruskog Karamarka , Haso je bio njegov igrač koji je non stop bio po Mađarskoj, to da će ga rušiti radi toga sam saznao od jednog izvora visoko u RH politici prije nego su ga rušili..
a onda je kroz pro-USA medije (kroz yutarnji itd, isti mediji mrze trumpa, putina, karamarka, a slave hillary, plenkovića, piculu), govorilo se Plenković je spasitelj, odmah znaš "kuda ta bota-mota"
Uvalilo ga preko veze odmah za šefa HDza, bez izbora, bez opozicije. Sve je to netko iz vana organizirao i vukao konce (sam Šeks je rekao da ionako se sve iz vanka odlučuje)..
A od Plenkovića znaš i prije kakav je bio - izbjegao rat 91-95, cijelo vrijeme boravio na platnom spisku stranih država, i davao izjave tipa "Višegrad je zlo, Orban je zlo, Putin i Rusija su zlo", živi u multikulturalnom Briselu gdje je 30% Arapa i gdje oni birokrati žive odvojeni od njih i čuvani su vojskom od ostatka Arapskog grada..
A onda ono izjava što da u medije, govori o "opasnosti desnog ekstremizma u RH".. mislim ovakvu osobu je lako profilirati , da se pohvalim i ja marc smo to odlično procjenili, a gušt mi je čitato bilo Marcov fejs kada je govorio da će izbaciti Hasu a ubaciti Pupovca, HDZovci ga razapinjali, sada čitam kmeču i kukaju po njegovom fejsu, po fejsu od HDZa ,evo zovu bez pardona jebu sve Plenkoviću itd
a onda je kroz pro-USA medije (kroz yutarnji itd, isti mediji mrze trumpa, putina, karamarka, a slave hillary, plenkovića, piculu), govorilo se Plenković je spasitelj, odmah znaš "kuda ta bota-mota"
Uvalilo ga preko veze odmah za šefa HDza, bez izbora, bez opozicije. Sve je to netko iz vana organizirao i vukao konce (sam Šeks je rekao da ionako se sve iz vanka odlučuje)..
A od Plenkovića znaš i prije kakav je bio - izbjegao rat 91-95, cijelo vrijeme boravio na platnom spisku stranih država, i davao izjave tipa "Višegrad je zlo, Orban je zlo, Putin i Rusija su zlo", živi u multikulturalnom Briselu gdje je 30% Arapa i gdje oni birokrati žive odvojeni od njih i čuvani su vojskom od ostatka Arapskog grada..
A onda ono izjava što da u medije, govori o "opasnosti desnog ekstremizma u RH".. mislim ovakvu osobu je lako profilirati , da se pohvalim i ja marc smo to odlično procjenili, a gušt mi je čitato bilo Marcov fejs kada je govorio da će izbaciti Hasu a ubaciti Pupovca, HDZovci ga razapinjali, sada čitam kmeču i kukaju po njegovom fejsu, po fejsu od HDZa ,evo zovu bez pardona jebu sve Plenkoviću itd
Guest- Guest
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
Yehudi wrote:epikur37 wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/bujanec-plenkovicu-odbacio-si-hasanbegovica-kao-psa-trebat-ce-ti-puno-srece-/926436.aspx
.......................... ..........neprocjenjivo
napisao je na svojoj Facebook stranici Velimir Bujanec, osuđeni narko diler poznat po tome što je usluge prostitutki plaćao kokainom.
bujrum
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
dva brata wrote:bilo je očito kako će ići.. USA srušilo pro-višegrad, pro-orban pa i pro-ruskog Karamarka , Haso je bio njegov igrač koji je non stop bio po Mađarskoj, to da će ga rušiti radi toga sam saznao od jednog izvora visoko u RH politici prije nego su ga rušili..
sve je to jasno svakom ko malo objektivno gleda...
a hadezeovci božemoj ja ne znam gdje te ljude nađu... najbolje što će opet glasat za hdz
E, financira danske filmove gdje Hrvati ubijaju retardirane i tako.. SuperMaximusDecimusMiridije wrote:debotoijusto wrote:epikur37 wrote:kaja_333 wrote:A nina ce vise, i plenki.epikur37 wrote:Ode Hasanče....igrao je samo jedno ljeto :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
marcellus wrote:ono nek su i ameri samo nek nije hase
A da ko je do sada bio nego Ameri
nego je sve sa tom ustašijom otišlo predaleko.......od karačmarka, hase, buljanca cepeš karikature i sl
2014-04-20
marcellus wrote:ono nek su i ameri samo nek nije hase
Nek su ameri glsvno da nisu bombe
A hassi sretan put , on i njegovi iz instituta nece se dati lsko zaustaviti
Dok ih netko s posranom metlom ne pomete
Covjece, u sto dajemo pare
Da je hasse pravi uknuo bi institut i pilar samo tak , onda bi bio vjerodostojan
Sora- Posts : 23826
2014-04-29
hehe odron i šljam od stranke sad im svi birači psuju mater al to je ono zlatna ribica, pamćenje 12 sekundi max zagrišće oni mamac i na idućim izborima
Similar topics
» Obuljenka ipak ministrica kulture?
» Ministrica Obuljen istukla Grmoju
» Pametno: Nina Obuljen nije željela portret Ante Starčevića u svom uredu
» Nina Obuljen rekla što namjerava sa neprofitnim udrugama i HAVC-om a rekla je:Kako drugi odluči(sud)
» Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
» Ministrica Obuljen istukla Grmoju
» Pametno: Nina Obuljen nije željela portret Ante Starčevića u svom uredu
» Nina Obuljen rekla što namjerava sa neprofitnim udrugama i HAVC-om a rekla je:Kako drugi odluči(sud)
» Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Page 4 of 18