Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
Page 13 of 24
Page 13 of 24 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
kaj je prije bio bolji?... ..mislim ono..macanEva wrote:Miha se olinjal i ostaril, nema više u njemu žara. Mlako.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
Pa imal je jezičinu, ono sad je i to stara krpa.
Guest- Guest
pa kod mene tu na obali kupe ima jedan restorančić gdje radi jedna ruskinja i gazda se odlučio staviti u meni njen specijalitet rusku supu, pa tak eto znam šta ide u rusku supu koja se na isti način radi dobrih 300 godina... naravno kako rekoh varijacija koliko hoćeš ali ta sa kupusom kidelim naravno je najrasprostranjenija a i uobičajeno seposluživala na ruskom dvoru i prije i poslije a i sad se poslužuje... restoran sam neki dan reklamirao.... gazda musliman, glavna kuharica ruskinja, konobar srbin... hrvati gosti, al samo komunisti, mi obični e3ventualno jednom godišnje kad nas pošumljivači puste... ;)
2015-08-08
Kaj si štel natipkat, zaprav?michaellcmacha wrote:pa kod mene tu na obali kupe ima jedan restorančić gdje radi jedna ruskinja i gazda se odlučio staviti u meni njen specijalitet rusku supu, pa tak eto znam šta ide u rusku supu koja se na isti način radi dobrih 300 godina... naravno kako rekoh varijacija koliko hoćeš ali ta sa kupusom kidelim naravno je najrasprostranjenija a i uobičajeno seposluživala na ruskom dvoru i prije i poslije a i sad se poslužuje... restoran sam neki dan reklamirao.... gazda musliman, glavna kuharica ruskinja, konobar srbin... hrvati gosti, al samo komunisti, mi obični e3ventualno jednom godišnje kad nas pošumljivači puste... ;)
Guest- Guest
....a jbg stari se...nije isti motor sad i prije pet,deset godina...bi on..ali..jbg..zivot cini svojeEva wrote:Pa imal je jezičinu, ono sad je i to stara krpa.
2015-09-08
tolstoj je to volio papati a pošto ju je volio sklepo je i uzrečicu... ŠČi i kaša hrana naša... ;)......
Najpoznatija od svih ruskih supa, šči, pravi se od kupusa, slatke ili kisele pavlake uz dodatak raznog povrća.
Najpoznatija od svih ruskih supa, šči, pravi se od kupusa, slatke ili kisele pavlake uz dodatak raznog povrća.
2015-08-08
Ti si fakat Srbinmichaellcmacha wrote:tolstoj je to volio papati a pošto ju je volio sklepo je i uzrečicu... ŠČi i kaša hrana naša... ;)......
Guest- Guest
Nisam nikad mislila da bum prihvatila Dedin teorem. Ove umirovljenike treba zatuć da ne troše kisik i slova na forumu.vuksadinare wrote:....a jbg stari se...nije isti motor sad i prije pet,deset godina...bi on..ali..jbg..zivot cini svojeEva wrote:Pa imal je jezičinu, ono sad je i to stara krpa.
Guest- Guest
ja sam fakat upućen a nema mi do gušta neg kad vas razjebem i vaše gugl spike... ;)Eva wrote:Ti si fakat Srbinmichaellcmacha wrote:tolstoj je to volio papati a pošto ju je volio sklepo je i uzrečicu... ŠČi i kaša hrana naša... ;)......
2015-08-08
Kaj su ti dali uputnicu?michaellcmacha wrote:ja sam fakat upućen a nema mi do gušta neg kad vas razjebem i vaše gugl spike... ;)Eva wrote:Ti si fakat Srbinmichaellcmacha wrote:tolstoj je to volio papati a pošto ju je volio sklepo je i uzrečicu... ŠČi i kaša hrana naša... ;)......
Guest- Guest
onaj bik jede kebab i brsla o leskovačkoj plati, a džango i stanojko očima prevrću... ti pak jedeš rusku supu za koju neznbaš ni kak izgleda ni šta ide u nju.... jebeš vas i vaše poznavanje gastronomije... ;)Eva wrote:Kaj su ti dali uputnicu?michaellcmacha wrote:ja sam fakat upućen a nema mi do gušta neg kad vas razjebem i vaše gugl spike... ;)Eva wrote:Ti si fakat Srbinmichaellcmacha wrote:tolstoj je to volio papati a pošto ju je volio sklepo je i uzrečicu... ŠČi i kaša hrana naša... ;)......
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:onaj bik jede kebab i brsla o leskovačkoj plati, a džango i stanojko očima prevrću... ti pak jedeš rusku supu za koju neznbaš ni kak izgleda ni šta ide u nju.... jebeš vas i vaše poznavanje gastronomije... ;)Eva wrote:Kaj su ti dali uputnicu?michaellcmacha wrote:ja sam fakat upućen a nema mi do gušta neg kad vas razjebem i vaše gugl spike... ;)Eva wrote:Ti si fakat Srbinmichaellcmacha wrote:tolstoj je to volio papati a pošto ju je volio sklepo je i uzrečicu... ŠČi i kaša hrana naša... ;)......
Guest- Guest
džangu svaka čast čovjek ako se i ne slažemo po nekim pitanjima kaže onak kako otprilike i jeste u životu nas običnjaka, ako imaš svoje dobro, ako nemaš kupiš dobar komad mesa i složiš solidnu pečenku u "rerni"... a vaša preseravanja su toliko providna da to nije istina da neko more biti tako glup kak se vi nosite...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:džangu svaka čast čovjek ako se i ne slažemo po nekim pitanjima kaže onak kako otprilike i jeste u životu nas običnjaka, ako imaš svoje dobro, ako nemaš kupiš dobar komad mesa i složiš solidnu pečenku u "rerni"... a vaša preseravanja su toliko providna da to nije istina da neko more biti tako glup kak se vi nosite...
Guest- Guest
jes vidla motorolu... on vse naručio i pečenku i supu... samo oko njega neki nered nasto... sav se jadan pogubio ne zna di mu je glava.... ;)Eva wrote:michaellcmacha wrote:onaj bik jede kebab i brsla o leskovačkoj plati, a džango i stanojko očima prevrću... ti pak jedeš rusku supu za koju neznbaš ni kak izgleda ni šta ide u nju.... jebeš vas i vaše poznavanje gastronomije... ;)Eva wrote:Kaj su ti dali uputnicu?michaellcmacha wrote:ja sam fakat upućen a nema mi do gušta neg kad vas razjebem i vaše gugl spike... ;)Eva wrote:
Ti si fakat Srbin
2015-08-08
Jesi za pastrmku?
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:jes vidla motorolu... on vse naručio i pečenku i supu... samo oko njega neki nered nasto... sav se jadan pogubio ne zna di mu je glava.... ;)Eva wrote:michaellcmacha wrote:onaj bik jede kebab i brsla o leskovačkoj plati, a džango i stanojko očima prevrću... ti pak jedeš rusku supu za koju neznbaš ni kak izgleda ni šta ide u nju.... jebeš vas i vaše poznavanje gastronomije... ;)Eva wrote:Kaj su ti dali uputnicu?michaellcmacha wrote:
ja sam fakat upućen a nema mi do gušta neg kad vas razjebem i vaše gugl spike... ;)
naručio supu, a dobio prženi mozak
Guest- Guest
ubila ga fina papica.... mada men se čini da mu je moj brat po oružju šeler skuhao predjelo...;)Noor wrote:michaellcmacha wrote:jes vidla motorolu... on vse naručio i pečenku i supu... samo oko njega neki nered nasto... sav se jadan pogubio ne zna di mu je glava.... ;)Eva wrote:michaellcmacha wrote:onaj bik jede kebab i brsla o leskovačkoj plati, a džango i stanojko očima prevrću... ti pak jedeš rusku supu za koju neznbaš ni kak izgleda ni šta ide u nju.... jebeš vas i vaše poznavanje gastronomije... ;)Eva wrote:
Kaj su ti dali uputnicu?
2015-08-08
biće da i giviju spremaju neki lokalni specijalitetmichaellcmacha wrote:ubila ga fina papica.... mada men se čini da mu je moj brat po oružju šeler skuhao predjelo...;)Noor wrote:michaellcmacha wrote:jes vidla motorolu... on vse naručio i pečenku i supu... samo oko njega neki nered nasto... sav se jadan pogubio ne zna di mu je glava.... ;)Eva wrote:michaellcmacha wrote:
onaj bik jede kebab i brsla o leskovačkoj plati, a džango i stanojko očima prevrću... ti pak jedeš rusku supu za koju neznbaš ni kak izgleda ni šta ide u nju.... jebeš vas i vaše poznavanje gastronomije... ;)
Guest- Guest
...a cuj znas kako ti ej to kod gastarbajtera..navek su se manje vise(cast izuzecima) preseravali...dođu tu u mercedesu pa se sepure..a mozda ga je iznajmio u rent-a-caru a vani se vozi podzemnom ili busom...no dobro....ako imaju love jedu po restoranima..mi nemamo pa jedemo vise doma...michaellcmacha wrote:džangu svaka čast čovjek ako se i ne slažemo po nekim pitanjima kaže onak kako otprilike i jeste u životu nas običnjaka, ako imaš svoje dobro, ako nemaš kupiš dobar komad mesa i složiš solidnu pečenku u "rerni"... a vaša preseravanja su toliko providna da to nije istina da neko more biti tako glup kak se vi nosite...
2015-09-08
Za Mihu, nastajašijeg Rusa, jer us sujednom selu dela kuharica ruskih korijena, kak se zove ovo jelo?
Guest- Guest
Page 13 of 24 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
Similar topics
» Rusi i Srbi vriste od muke i ogorcenja Porfirijem:'Kritizira Rusiju i mole da ne postane pristalica hunte Zelenskog'
» štaje ovo BRE braćo srbi
» Woelk: Dodik vidi kako EU tolerira Vučića i misli da može dobiti isti tretman
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
» "BRAĆO SRBI, NE RADITE TO SEBI, NEMOJTE DA POGREŠITE KAO MI"
» štaje ovo BRE braćo srbi
» Woelk: Dodik vidi kako EU tolerira Vučića i misli da može dobiti isti tretman
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
» "BRAĆO SRBI, NE RADITE TO SEBI, NEMOJTE DA POGREŠITE KAO MI"
Page 13 of 24