Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
Page 12 of 24
Page 12 of 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
Čitam tvoj CVmichaellcmacha wrote:di je eva zdimila... a taman sam ju još nešto htio priupitat... baš mi interesantan taj restać u krasnomjarsku...
Guest- Guest
Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
bute pozval na veceru...Eva wrote:Čitam tvoj CVmichaellcmacha wrote:di je eva zdimila... a taman sam ju još nešto htio priupitat... baš mi interesantan taj restać u krasnomjarsku...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
buržoaski potrčko more da si priušti pol dana pauze, a ona turkinja iz restorana, turskog valjda ili ma ko da je bitno, ona nek crnči i za njega i za gazdu....:)))))))Noor wrote:plata ala DVD Bavarija Rathausmichaellcmacha wrote:bzvz ko to još jede daj ti svojima jednu leskovačku platu složi... po receptu iz rathaus vatrogasni dom treće selo drugi zaseok odmah kraj memmingena...Noor wrote:morem, skuhala sam sekelji gulaš, samo složim pire i gotovomichaellcmacha wrote:a ti si pak ženskinja sam taka i moreš kak ti hoćeš... pa i podgrijat od sinoććNoor wrote:
sad si mislim..shta ću danas kuffat i onda se sjetim da sam skuffala sinoch
;):))))
(ošo je manager, završila mu pauza od 4 sata)
2015-08-08
Ne mora, nek plati pa bumo Jodica i ja sami papali.vuksadinare wrote:bute pozval na veceru...Eva wrote:Čitam tvoj CVmichaellcmacha wrote:di je eva zdimila... a taman sam ju još nešto htio priupitat... baš mi interesantan taj restać u krasnomjarsku...
Guest- Guest
tako je to kod MeneaDread_Pirate_Roberts wrote:prawa si zhena...swaka čćast...Noor wrote:ima u kehlleru cijeli pfasslDread_Pirate_Roberts wrote:a jesi kupila piffo za muzha?Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:
sad si mislim..shta ću danas kuffat i onda se sjetim da sam skuffala sinoch
Guest- Guest
pa pito sam te šta ide u rusku supu a ti ništa... ;)Eva wrote:I ja, i moji klinci. Variva i kaše (po ruski) omiljena su nam jela.jastreb wrote: Ja sam pak najveći obožavatelj dobre žlice.
Moj je pok.djed običavao govoriti da se čovjek nikada ne najede kao kada jede sa žlicom.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
tu tajnu bu rekla jodi....michaellcmacha wrote:pa pito sam te šta ide u rusku supu a ti ništa... ;)Eva wrote:I ja, i moji klinci. Variva i kaše (po ruski) omiljena su nam jela.jastreb wrote: Ja sam pak najveći obožavatelj dobre žlice.
Moj je pok.djed običavao govoriti da se čovjek nikada ne najede kao kada jede sa žlicom.
2015-09-08
Koju? Ima ih ohohohohohomichaellcmacha wrote:pa pito sam te šta ide u rusku supu a ti ništa... ;)Eva wrote:I ja, i moji klinci. Variva i kaše (po ruski) omiljena su nam jela.jastreb wrote: Ja sam pak najveći obožavatelj dobre žlice.
Guest- Guest
jel to ovajEva wrote:Ne mora, nek plati pa bumo Jodica i ja sami papali.vuksadinare wrote:bute pozval na veceru...Eva wrote:Čitam tvoj CVmichaellcmacha wrote:di je eva zdimila... a taman sam ju još nešto htio priupitat... baš mi interesantan taj restać u krasnomjarsku...
2015-08-08
I to kaj veliš. Male tajne velikih majstorica.vuksadinare wrote:tu tajnu bu rekla jodi....michaellcmacha wrote:pa pito sam te šta ide u rusku supu a ti ništa... ;)Eva wrote:I ja, i moji klinci. Variva i kaše (po ruski) omiljena su nam jela.jastreb wrote: Ja sam pak najveći obožavatelj dobre žlice.
Guest- Guest
zna se jako dobro što je osnov ruske supe... a sve ostalo su varijacije...Eva wrote:Koju? Ima ih ohohohohohomichaellcmacha wrote:pa pito sam te šta ide u rusku supu a ti ništa... ;)Eva wrote:I ja, i moji klinci. Variva i kaše (po ruski) omiljena su nam jela.jastreb wrote: Ja sam pak najveći obožavatelj dobre žlice.
2015-08-08
Je, taj jemichaellcmacha wrote:jel to ovajEva wrote:Ne mora, nek plati pa bumo Jodica i ja sami papali.vuksadinare wrote:bute pozval na veceru...Eva wrote:Čitam tvoj CVmichaellcmacha wrote:di je eva zdimila... a taman sam ju još nešto htio priupitat... baš mi interesantan taj restać u krasnomjarsku...
Guest- Guest
Naravno, bez pastrmki nišmichaellcmacha wrote:zna se jako dobro što je osnov ruske supe... a sve ostalo su varijacije...Eva wrote:Koju? Ima ih ohohohohohomichaellcmacha wrote:pa pito sam te šta ide u rusku supu a ti ništa... ;)Eva wrote:I ja, i moji klinci. Variva i kaše (po ruski) omiljena su nam jela.jastreb wrote: Ja sam pak najveći obožavatelj dobre žlice.
Guest- Guest
vid stvarno gazda upozorio da poslije ne bude nismo znali...Eva wrote:Je, taj jemichaellcmacha wrote:jel to ovajEva wrote:Ne mora, nek plati pa bumo Jodica i ja sami papali.vuksadinare wrote:bute pozval na veceru...Eva wrote:
Čitam tvoj CV
2015-08-08
ne kakati na gubec... ruske supe ti je osnov kupus... sory nis ti to papala... i tebi ko i svetozaru preveć tog gugla... okus bezokusa... ;)))Eva wrote:Naravno, bez pastrmki nišmichaellcmacha wrote:zna se jako dobro što je osnov ruske supe... a sve ostalo su varijacije...Eva wrote:Koju? Ima ih ohohohohohomichaellcmacha wrote:pa pito sam te šta ide u rusku supu a ti ništa... ;)Eva wrote:
I ja, i moji klinci. Variva i kaše (po ruski) omiljena su nam jela.
2015-08-08
A kad ti znaš? Ni prije ni poslije nekog znanja.
Guest- Guest
...ajmo malo zesce jebo vas ovo je za mreti..
2015-09-08
Haha, pastrmka te još škaklja. Ajde, govori i dalje srpski da te ceo forum razume.michaellcmacha wrote:ne kakati na gubec... ruske supe ti je osnov kupus... sory nis ti to papala... i tebi ko i svetozaru preveć tog gugla... okus bezokusa... ;)))Eva wrote:Naravno, bez pastrmki nišmichaellcmacha wrote:zna se jako dobro što je osnov ruske supe... a sve ostalo su varijacije...Eva wrote:Koju? Ima ih ohohohohohomichaellcmacha wrote:
pa pito sam te šta ide u rusku supu a ti ništa... ;)
Guest- Guest
Miha se olinjal i ostaril, nema više u njemu žara. Mlako.
Guest- Guest
kaj je prije bio bolji?... ..mislim ono..macanEva wrote:Miha se olinjal i ostaril, nema više u njemu žara. Mlako.
2015-09-08
Page 12 of 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Similar topics
» Rusi i Srbi vriste od muke i ogorcenja Porfirijem:'Kritizira Rusiju i mole da ne postane pristalica hunte Zelenskog'
» štaje ovo BRE braćo srbi
» Woelk: Dodik vidi kako EU tolerira Vučića i misli da može dobiti isti tretman
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
» "BRAĆO SRBI, NE RADITE TO SEBI, NEMOJTE DA POGREŠITE KAO MI"
» štaje ovo BRE braćo srbi
» Woelk: Dodik vidi kako EU tolerira Vučića i misli da može dobiti isti tretman
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
» "BRAĆO SRBI, NE RADITE TO SEBI, NEMOJTE DA POGREŠITE KAO MI"
Page 12 of 24