Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
Page 9 of 24
Page 9 of 24 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
Evo ga ima i na netu.
https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g298525-d2334032-Reviews-Balkan_Grill-Krasnoyarsk_Krasnoyarsk_Krai_Siberian_District.html
https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g298525-d2334032-Reviews-Balkan_Grill-Krasnoyarsk_Krasnoyarsk_Krai_Siberian_District.html
Guest- Guest
Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
Srbi su bolji gastronomi,posveceniji gostu,nisu stisnuti,odnosno daju i meze koje ne naplacuju,i tako...ugodniju atmosfferu su sposobni postici...
Guest- Guest
sve ti to platiš...nema džabebogomdani wrote:Srbi su bolji gastronomi,posveceniji gostu,nisu stisnuti,odnosno daju i meze koje ne naplacuju,i tako...ugodniju atmosfferu su sposobni postici...
Guest- Guest
Jeste, srbi su takvi. Ako te cuju da kajkas odma` kolju... Lisili ste sebe jednog dobrog stomakougadjanja, jbga...Eva wrote:U Krasnojarsku ima restač, blizu Big Bena (tak zovu gradski sat kolokvijalno) Balkan grill koji drži Srbin. Nismo išli, ja sam štela ali muž je rekel ne, kao kaj znaš da ni neki čedo pa si sam stvorimo probleme, bolje šuti tko i što smo, tak da eto nismo zašli nutra.
Zašto tebi taj leskovački roštilj toliko bode oči i uši???vuksadinare wrote:moram bas pitati evu da li ej ona zamjetila po restoranima istre i kvarnera ponude leskovackog rostilja na menijima u velikom obimu kako tvrdisjastreb wrote:Ima. Gazde dovedu kuhara iz Leskovca ili okoline koji radi na roštilju.vuksadinare wrote:....ne znam kod tebe..ali bogami ovo ljeto a boravio sam na potezu trogir-makarska...nisam bas puno vidio u restoranskim menijima da ima u ponudi leskovacki rostilj...no za kvarner me ne bi cudilo..mada sumnjam da je i tamo bilo puno leskovackog na menijujastreb wrote:Totalna debilana.
Pa na hrvatskoj obali i otočadi već par godina vlada prava pomama za leskovačkim roštiljem.
Hoćemo li i o tome objavljivati vijesti i otvarati teme?
Isto je i sa srpskim pjevači(ca)ma u Hrvatskoj,ili hrvatskim u Srbiji.
Proguglaj malo. No što je to čudno? Ako ljudima paše,zašto od toga praviti nekakvo čudeso.
I Šipci već desetljećima osvajaju obalu i otočad svojim đakonijama. Pa šta?
Da sam napisao sarajevski ili banjalučki,ne bi ni primijetio.
U BG postoji istarski restoran,i što je tu čudno?
Zar nije čudnije kineski ili indijski?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
https://www.youtube.com/watch?v=IG91liy1T_8Stanojko wrote:Jeste, srbi su takvi. Ako te cuju da kajkas odma` kolju... Lisili ste sebe jednog dobrog stomakougadjanja, jbga...Eva wrote:U Krasnojarsku ima restač, blizu Big Bena (tak zovu gradski sat kolokvijalno) Balkan grill koji drži Srbin. Nismo išli, ja sam štela ali muž je rekel ne, kao kaj znaš da ni neki čedo pa si sam stvorimo probleme, bolje šuti tko i što smo, tak da eto nismo zašli nutra.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
eto ako si i srbinal tu smo isti... :)) i ja znam za tu jednostavnu kombinaciju iz "rerne" ;),a dok smo ih imali znali smo ih češće i na raćnju ali cijele... "batake" od jareće peradi nikad nismo pekli ni na koji način... :)))))))))))) a jebo te ovo nije za vjerovati...dzango wrote:Ja sam jeo jare sa Peštera. Prelivano pivom i pečeno u običnoj rerni. Prste da poližeš.bogomdani wrote:jednom sam jeo jaretinu,na raznju,batak,..nelose moram priznati,jako dobro..janjetina mi ima preintenzivan ukus..dzango wrote:A malo slatko jare?bogomdani wrote:janjetina..pfff...nije mi bas nest..
2015-08-08
Ma nije mene bilo frka nego njega. U stvari sad mi je priznao kad smo se vratili da je već mislio oporuku pisat prije puta u Rusiju, kao to je to, ende. Teško mu Rusija pada, nemre im gulage zaboravit.Stanojko wrote:Jeste, srbi su takvi. Ako te cuju da kajkas odma` kolju... Lisili ste sebe jednog dobrog stomakougadjanja, jbga...Eva wrote:U Krasnojarsku ima restač, blizu Big Bena (tak zovu gradski sat kolokvijalno) Balkan grill koji drži Srbin. Nismo išli, ja sam štela ali muž je rekel ne, kao kaj znaš da ni neki čedo pa si sam stvorimo probleme, bolje šuti tko i što smo, tak da eto nismo zašli nutra.
A gle, išli smo s klincima i sami bez ikakve grupe, pa sad da su si Hrvati i Srbi best frendovi i nije baš, pa bolje biti oprezan.
Guest- Guest
jare ima 4 bataka, ne samo 2 ko pilemichaellcmacha wrote:eto ako si i srbinal tu smo isti... :)) i ja znam za tu jednostavnu kombinaciju iz "rerne" ;),a dok smo ih imali znali smo ih češće i na raćnju ali cijele... "batake" od jareće peradi nikad nismo pekli ni na koji način... :)))))))))))) a jebo te ovo nije za vjerovati...dzango wrote:Ja sam jeo jare sa Peštera. Prelivano pivom i pečeno u običnoj rerni. Prste da poližeš.bogomdani wrote:jednom sam jeo jaretinu,na raznju,batak,..nelose moram priznati,jako dobro..janjetina mi ima preintenzivan ukus..dzango wrote:A malo slatko jare?bogomdani wrote:janjetina..pfff...nije mi bas nest..
Guest- Guest
garant i ti imaš neku slikicu iz beča ili bar salcburga koja bi mogla prispodobiti krasnojarski leskovački ugođaj.... ;)))Eva wrote:Ma nije mene bilo frka nego njega. U stvari sad mi je priznao kad smo se vratili da je već mislio oporuku pisat prije puta u Rusiju, kao to je to, ende. Teško mu Rusija pada, nemre im gulage zaboravit.Stanojko wrote:Jeste, srbi su takvi. Ako te cuju da kajkas odma` kolju... Lisili ste sebe jednog dobrog stomakougadjanja, jbga...Eva wrote:U Krasnojarsku ima restač, blizu Big Bena (tak zovu gradski sat kolokvijalno) Balkan grill koji drži Srbin. Nismo išli, ja sam štela ali muž je rekel ne, kao kaj znaš da ni neki čedo pa si sam stvorimo probleme, bolje šuti tko i što smo, tak da eto nismo zašli nutra.
A gle, išli smo s klincima i sami bez ikakve grupe, pa sad da su si Hrvati i Srbi best frendovi i nije baš, pa bolje biti oprezan.
2015-08-08
vjerovatno,cuj u cijenu se da ugurati sve i svasta,ali kad se pece ghovedji but,pa okrece ili jare,pa sam gazda recne peceni dio ionako ti na drvenom pladnju donese,e to je nes...nema ustoglejnosti,nema osjecaja zurbe,ono da te se rijese,posto si jeo i da naplate..Noor wrote:sve ti to platiš...nema džabebogomdani wrote:Srbi su bolji gastronomi,posveceniji gostu,nisu stisnuti,odnosno daju i meze koje ne naplacuju,i tako...ugodniju atmosfferu su sposobni postici...
Guest- Guest
šta svetozar ko gradsko dete zna što je jare a što su pare...tj kokoška.... istina i Bog baš ni u ove gradske cake nije neš upućen... uglavnom sve je pobrkao... ;)))Noor wrote:jare ima 4 bataka, ne samo 2 ko pilemichaellcmacha wrote:eto ako si i srbinal tu smo isti... :)) i ja znam za tu jednostavnu kombinaciju iz "rerne" ;),a dok smo ih imali znali smo ih češće i na raćnju ali cijele... "batake" od jareće peradi nikad nismo pekli ni na koji način... :)))))))))))) a jebo te ovo nije za vjerovati...dzango wrote:Ja sam jeo jare sa Peštera. Prelivano pivom i pečeno u običnoj rerni. Prste da poližeš.bogomdani wrote:jednom sam jeo jaretinu,na raznju,batak,..nelose moram priznati,jako dobro..janjetina mi ima preintenzivan ukus..dzango wrote:
A malo slatko jare?
2015-08-08
Pa meni je drago. Isto kao što mi je bilo drago kad sam čuo da su Goranci "Kod braće" iz Rijeke otvorili pekaru u Beču,ali od toga ne pravim nikakvo čudo.n_razbojnik wrote:raduj se sokole to su riječki dečki, jebote leskovački roštilj
Biznis ne poznaje granice.
A ovaj Vuk sa Dinare sinuće sloboda,od svega pravi senzacije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Opet nes Mišamaš rogobori..no ne mogu vidjeti...
Guest- Guest
jare cu da okrenem i pozderem
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
michaellcmacha wrote:garant i ti imaš neku slikicu iz beča ili bar salcburga koja bi mogla prispodobiti krasnojarski leskovački ugođaj.... ;)))Eva wrote:Ma nije mene bilo frka nego njega. U stvari sad mi je priznao kad smo se vratili da je već mislio oporuku pisat prije puta u Rusiju, kao to je to, ende. Teško mu Rusija pada, nemre im gulage zaboravit.Stanojko wrote:Jeste, srbi su takvi. Ako te cuju da kajkas odma` kolju... Lisili ste sebe jednog dobrog stomakougadjanja, jbga...Eva wrote:U Krasnojarsku ima restač, blizu Big Bena (tak zovu gradski sat kolokvijalno) Balkan grill koji drži Srbin. Nismo išli, ja sam štela ali muž je rekel ne, kao kaj znaš da ni neki čedo pa si sam stvorimo probleme, bolje šuti tko i što smo, tak da eto nismo zašli nutra.
Guest- Guest
čekaj jes ti siguran da si bio na srpskom roštilju iza vatrgoasnog doma... meni pari da si ti bio sa nekim mujama na derneku... ;))))))))))))) ovo o čem pričaš liči na onaj njohov kako se ono zvaše.... :)))))))))))bogomdani wrote:vjerovatno,cuj u cijenu se da ugurati sve i svasta,ali kad se pece ghovedji but,pa okrece ili jare,pa sam gazda recne peceni dio ionako ti na drvenom pladnju donese,e to je nes...nema ustoglejnosti,nema osjecaja zurbe,ono da te se rijese,posto si jeo i da naplate..Noor wrote:sve ti to platiš...nema džabebogomdani wrote:Srbi su bolji gastronomi,posveceniji gostu,nisu stisnuti,odnosno daju i meze koje ne naplacuju,i tako...ugodniju atmosfferu su sposobni postici...
2015-08-08
U susjedstvu, njihov restač nisu cure smjele ni slikat, tata zabranil.
Guest- Guest
govedina s ražnja, biće da je bio vol
Last edited by Noor on Tue 18 Oct - 13:50; edited 1 time in total
Guest- Guest
A evo i Big Bena
Guest- Guest
aha taj srpski balkan gril je odmah do.... ?Eva wrote:U susjedstvu, njihov restač nisu cure smjele ni slikat, tata zabranil.
2015-08-08
Page 9 of 24 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
Similar topics
» Rusi i Srbi vriste od muke i ogorcenja Porfirijem:'Kritizira Rusiju i mole da ne postane pristalica hunte Zelenskog'
» štaje ovo BRE braćo srbi
» Woelk: Dodik vidi kako EU tolerira Vučića i misli da može dobiti isti tretman
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
» "BRAĆO SRBI, NE RADITE TO SEBI, NEMOJTE DA POGREŠITE KAO MI"
» štaje ovo BRE braćo srbi
» Woelk: Dodik vidi kako EU tolerira Vučića i misli da može dobiti isti tretman
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
» "BRAĆO SRBI, NE RADITE TO SEBI, NEMOJTE DA POGREŠITE KAO MI"
Page 9 of 24