ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Emanicipirana dobila po pixki

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Emanicipirana dobila po pixki - Page 7 Empty Re: Emanicipirana dobila po pixki

Post by Trinity Tue 18 Oct - 13:11

Inače, baš zgodna tema.
Da se ovako nešto desilo u Njemačkoj ili Švedskoj, a glavni akter "kozojeb", načitali bi se o kulturama i "kulturama", kako su oni tamo mekušci i pi***e, a saznali bi i visinu pokojeg forumaša.

Trinity

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Regoč Tue 18 Oct - 13:13

Aha, viš, osuđujem napad. Stvarno mi je promaknulo.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 13:15

Triny wrote:Inače, baš zgodna tema.
Da se ovako nešto desilo u Njemačkoj ili Švedskoj, a glavni akter "kozojeb", načitali bi se o kulturama i "kulturama", kako su oni tamo mekušci i pi***e, a saznali bi i visinu pokojeg forumaša.
Ili da ga je mama namjeravala abortirat, jao, plača i cviljenja. Mada da je znala koje bu govno, pustila bi ga kroz odvod.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč Tue 18 Oct - 13:15

Eva wrote:
Ili da ga je mama namjeravala abortirat, jao, plača i cviljenja. Mada da je znala koje bu govno, pustila bi ga kroz odvod.
Nikad ne znaš, a od mlaćenja vlastite majke, gore je samo ubojstvo vlastita djeteta.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 13:17

Regoč wrote:
Eva wrote:
Nikad ne znaš, a od mlaćenja vlastite majke, gore je samo ubojstvo vlastita djeteta.
Ne mislim na Longija, nego na lika koji je premlatio curu. Longi je samo drama queen.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč Tue 18 Oct - 13:21

Eva wrote:
Regoč wrote:
Eva wrote:
Ne mislim na Longija, nego na lika koji je premlatio curu. Longi je samo drama queen.
Nije bitno tko je koga pretukao, nego stupnjujem zlo.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 13:30

Pa ovaj je divljak, a Longi je cvjetić.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Tue 18 Oct - 14:17

A gledaju svoja posla da ih kokos ne optuži kasnije da joj tuku muza. 
Par puta sam imala " okršaj " zbog ljubomore vani ranije sa nekim bivšima. Nisu me ni udarili nego naguravali s tim da ni ja bas dužna nisam ostala. A umiješali su se poznati i nepoznati i maknuli dotičnog od mene.
Tako da ne mogu bas iz osobnog iskustva reci da su naši  ljudi indiferentni i da žmire.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 15:40

bogomdani wrote:
RayMabus wrote:
bogomdani wrote:
RayMabus wrote:
bogomdani wrote:
ovdje su uglavnom vremesne polovnjace,
Ne budi zao.

Nemoš tako sa ženama.
ee,,mogu kako hocu..Zasto vremesne polovnjace nas proglasavaju ovakvim i onakvima kad zgrabimo Mlatku?
Cisto zato,jer onda one ostaju uskracene,a svjesne su da se ne mogu mjeriti sa mladim mesom...to nadoknadjuju onda da rade sto pozelis,perverzije i sto cuda... jocolor
Radije nemoj.

Jedno je wrijeđat na psihičkoj bazi argumentirano i široko a drugo je određenu skupinu ( žene na forumu ) i onda se spuštat na neko fizičko wrijeđanje ( wremešne polownjače itd itd itd ).

Ne to radit.
Longi,polovno je polovno..Kao i auto..to je fak.at,nema tu vrijedjanja.Rijec je o potrosenom sustavu,koji se ne moze mjeriti sa novim,i teznji sasvim ljudskoj,da ima nes nepotroseno nego novo,jer je voznja ugodnija,sigurnija,ovo i ono..nema tu vrijedjanja,samo cre moraju znati svoju poziciju stvarnu..ne onukju im oslikava njihov ego.a i to je bio samo odgovor na njenu "brigu" o mojoj seksualnoj zbrinutosti...u biti gorki podjeb,jer sam podvukao sustinu njihove manipulacije,..jel..
Ti si s 50 tek izašao iz proizvodnje? E jada.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 15:41

Starhemberg wrote:
bogomdani wrote:
RayMabus wrote:
bogomdani wrote:
RayMabus wrote:
Ne budi zao.

Nemoš tako sa ženama.
ee,,mogu kako hocu..Zasto vremesne polovnjace nas proglasavaju ovakvim i onakvima kad zgrabimo Mlatku?
Cisto zato,jer onda one ostaju uskracene,a svjesne su da se ne mogu mjeriti sa mladim mesom...to nadoknadjuju onda da rade sto pozelis,perverzije i sto cuda... jocolor
Radije nemoj.

Jedno je wrijeđat na psihičkoj bazi argumentirano i široko a drugo je određenu skupinu ( žene na forumu ) i onda se spuštat na neko fizičko wrijeđanje ( wremešne polownjače itd itd itd ).

Ne to radit.
Longi,polovno je polovno..Kao i auto..to je fak.at,nema tu vrijedjanja.Rijec je o potrosenom sustavu,koji se ne moze mjeriti sa novim,i teznji sasvim ljudskoj,da ima nes nepotroseno nego novo,jer je voznja ugodnija,sigurnija,ovo i ono..nema tu vrijedjanja,samo cre moraju znati svoju poziciju stvarnu..ne onukju im oslikava njihov ego.a i to je bio samo odgovor na njenu "brigu" o mojoj seksualnoj zbrinutosti...u biti gorki podjeb,jer sam podvukao sustinu njihove manipulacije,..jel..
Ti si s 50 tek izašao iz proizvodnje? E jada.
nije 50 ali hajde..jos uvijek odradim sve bolje od Tebea..jad je ono sto je sad u tvojim godinama..ni zasto nisu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 15:44

Recimo za Kaju (ako već moramo o ženama s foruma) si staro željezo, ne bi te pogledala na ulici...dok mene možda i bi... :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 15:44

Starhemberg wrote:Recimo za Kaju (ako već moramo o ženama s foruma) si staro željezo, ne bi te pogledala na ulici...dok mene možda i bi... :)
aiiiii..!!!! sam se ti nadaj... king ..nego mozej jedno pitanje?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 15:49

bogomdani wrote:
Starhemberg wrote:Recimo za Kaju (ako već moramo o ženama s foruma) si staro željezo, ne bi te pogledala na ulici...dok mene možda i bi... :)
aiiiii..!!!! sam se ti nadaj... king ..nego mozej jedno pitanje?
Pa polovno je polovno,. sam si napisao, potrošeni sustav ne može se mjeriti s novim...mlađim 20 godina jel...pitaj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 15:51

No,ja sam nes drugo,Bogomdano i savrseno..jel.. jocolor..cuj,ja priznajem mladim generacijama njihovo nadolazece mjesto u zivotu i respektiram to,no dok Mlatke dolaze da im se obavi neobavljeni posel,e dotle ovaj Oldtajmer nije za garazirati... lol!

e da..kakvo je vrijeme i temperatura na potezu od Osijeka-VK-ŽU?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 15:54

bogomdani wrote:No,ja sam nes drugo,Bogomdano i savrseno..jel.. jocolor..cuj,ja priznajem mladim generacijama njihovo nadolazece mjesto u zivotu i respektiram to,no dok Mlatke dolaze da im se obavi neobavljeni posel,e dotle ovaj Oldtajmer nije za garazirati... lol!

Oblačno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Tue 18 Oct - 15:58

Viđam ovakve opskurne likove ponekad vani... Sjede u cosku, sa svojom pivom, zagazili i u 60 e, sami obicno, prijateljice su im vremešne polovnjace a oni su u " naponu snage" dok ih prijatelji izbjegavaju ako mogu tako da su sami uglavnom. Bulje u barbike od 23 , pa čak im se ponekad i približe pa se drmuskaju blizu njih u ritmu nekog folk tehna , kao mlađahni su. Ove se smijulje pa se razbježe , oni jadni ne kuže ništa , patetično. .. Kad se čovjek nije svjestan.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 16:01

Starhemberg wrote:
bogomdani wrote:No,ja sam nes drugo,Bogomdano i savrseno..jel.. jocolor..cuj,ja priznajem mladim generacijama njihovo nadolazece mjesto u zivotu i respektiram to,no dok Mlatke dolaze da im se obavi neobavljeni posel,e dotle ovaj Oldtajmer nije za garazirati... lol!

Oblačno.
Suspect posvuda...a i vrijeme je...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Tue 18 Oct - 16:02

Starhemberg wrote: Recimo za Kaju (ako već moramo o ženama s foruma) si staro željezo, ne bi te pogledala na ulici...dok mene možda i bi... :)
Pa bi, pogledam ja takve, kako stanu kraj barbika od 23 pa se nešto drmuskaju, približavaju se kao ranjena svraka plijenu  . Obicno odvalio od smijeha s prijateljicama al pogledamo...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 16:20

Pa zasto si se onda muhala Kayo oko Marca,dok se jos nije bio prizenil??

Usput Kayo,impresivniji sam i fizicki od tebea...mozda bi se ti poput vremesne Čavke onako vrzmala u blizini??? jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Tue 18 Oct - 18:01

bogomdani wrote:Zene su opasnost,najvise na visokim mjestima odlucivanja,ne daj Boze,na celu drzavaa..tu mogu izgenerirati takva sranja,kakva i danas vidimo,a kakva se kroz povijest nisu vidjela...treba ih svesti na pravu mjeru...
(cekam sestru neffe da se javi u diskusiju)
za diskusiju spremna -->Emanicipirana dobila po pixki - Page 7 5
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 18:09

Neve wrote:
bogomdani wrote:Zene su opasnost,najvise na visokim mjestima odlucivanja,ne daj Boze,na celu drzavaa..tu mogu izgenerirati takva sranja,kakva i danas vidimo,a kakva se kroz povijest nisu vidjela...treba ih svesti na pravu mjeru...
(cekam sestru neffe da se javi u diskusiju)
za diskusiju spremna -->Emanicipirana dobila po pixki - Page 7 5
a sad..ostav se zeno oklagije..poslije budemo pravili taške... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics