Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
...pa tu si u pravu..malo razbucat...malo fajta...i tako to..ne bi bilo naodmet...Eva wrote:Pa moram malo otrova prosut. Ovdje dosadno kao u raju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
U dijaspori su bili prebjezi,kukavice,tzv Hrvati "prečani",koji su umjesto da dijele sudbinu sa Domovinom zbrisali na sigurno,špa se vratili na gotovo.Eva wrote:Pravi Hrvati su bili tad u dijaspori a ne u mrskoj četničkoj vojsci. Ugledaj se na Lobu.
Od više domoljubnih Hrvata tih godina čulo se kako bi tim uskocima trebalo zapriječiti povratak u Hrvatsku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hvala na podršci druže Sokole, da znaš da sam se svesrdno nadao tvojoj bezrezervnoj podršci... ti si sasvim sigurno znao da u tim sudbonosnim okolnostima nije bilo lako vojnim "licima" pogotovo ako su odlučili preći u tada tek formirano vojno krilo slabašnog MUP-a zvanog ZNG... u svakom slučaju hvalim lijepo i imam na umu kad budem u prilici uputiti u tvom pravcu neku osobnu kritiku.... ;):)jastreb wrote:U dijaspori su bili prebjezi,kukavice,tzv Hrvati "prečani",koji su umjesto da dijele sudbinu sa Domovinom zbrisali na sigurno,špa se vratili na gotovo.Eva wrote:Pravi Hrvati su bili tad u dijaspori a ne u mrskoj četničkoj vojsci. Ugledaj se na Lobu.
Od više domoljubnih Hrvata tih godina čulo se kako bi tim uskocima trebalo zapriječiti povratak u Hrvatsku.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
jastreb wrote:U dijaspori su bili prebjezi,kukavice,tzv Hrvati "prečani",koji su umjesto da dijele sudbinu sa Domovinom zbrisali na sigurno,špa se vratili na gotovo.Eva wrote:Pravi Hrvati su bili tad u dijaspori a ne u mrskoj četničkoj vojsci. Ugledaj se na Lobu.
U dijaspori su takvi i danas...
Guest- Guest
Boli njih qrc sto vi mislite..kupuju se kutje i stanovi,bijesno nabrijani auti,urlauba po Mauricijusu.,..ponekad navrati u apartmana na -Jadranu,pa povali jos kćeri dalmatinskih...ja,mozgom nisu niti blizu Balkana...
Guest- Guest
Ne bi se osvrtao na komentare vezane uz temu ali sjećam se tog koncerta ko jučer. Bio sam na tom koncertu. Imao sam tada dugačku kosu svezanu u rep. Osbno poznajem Houru kao i Bodaleca koji je bio prvi vokal prljavaca.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Na današnji dan:28 godina od legendarnog koncerta Prljavog kazališta na Trgu Republike(danas Bana Jelačića)
» 30 godina od legendarnog koncerta Prljavog Kazališta na Trgu bana Jelačića
» NA DANAŠNJI DAN PRIJE 75 GODINA OSLOBOĐEN JE ZAGREB
» Na danasnji dan tragicno poginuo od mine heroj Filip Gacina koji je uskliknuo legendarni usklik 'Oba oba su pala'
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» 30 godina od legendarnog koncerta Prljavog Kazališta na Trgu bana Jelačića
» NA DANAŠNJI DAN PRIJE 75 GODINA OSLOBOĐEN JE ZAGREB
» Na danasnji dan tragicno poginuo od mine heroj Filip Gacina koji je uskliknuo legendarni usklik 'Oba oba su pala'
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
Page 3 of 3