Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
...joj kako mi ej bio jedan taman bio dosao na volej u tramvaju..ali upala tri tadasnja drota u tramvaj jer ih je vozac pozvao..posto smo radili dar mar po tramvaju...stisnuli kocnice...bacali petarde u wc na okretistu u dubravi..a onda upali 'pitomci' iz simunske u tramvaj..i taman kad je šora vila na vidiku...upadose ova trojica..kod dinamovog stadiona u maksimirskojmichaellcmacha wrote:Miha je u policiju prešao koju godinu kasnije..... kad krkana iz komogovine više nije bilo u "miliciji"...vuksadinare wrote:...sumnjam da je bio miha....ovi su bas bili đilkosi....jedan nas je provocirao..skandiranjem zvezdi..pa je zbog toga umalo izbila tuca...Eva wrote:I nekaj domaćih izdajnika kao Miha.vuksadinare wrote:mi smo se skoro posorali sa tada pitomcima milicijske skole u simunskoj...prije koncerta u tramvaju...po naglasku koliko se sjecam bili su banijci ili kordunasi...dakle pretpostavka srbi....Eva wrote:
I Miha je bil, ali u odori, tj. uniformi organa reda, drug milicioner.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
e jbg..luda vremena...
2015-09-08
Kak se CV po ptrebi frizira i manikira
Guest- Guest
zao mi bilo tad nove jakne spitfajerice..bordo boje..bas je kupio mjesec dana prije koncerta u trstu...malo je progorila bengaka na trgui kad je bila masovna bakljada na trgu kad se pjevala ruža...platio je tad 100 maraka
2015-09-08
luđa su bila ona kasnija što ih stanojko zove ko nas bre zavadiii i nisam ja majke mi, kad sam ja bio bilo je primirje....
2015-08-08
čudno mi je gledat koncert, odnosno publiku, a da nema mobitela u zraku
Guest- Guest
tad je bila poularna pjesma prljavaca..i to ova
https://www.youtube.com/watch?v=8j7f8ijEzOU
2015-09-08
pitaj krunu on zna di sam bio od početka i do kada, u zajedničkoj nam firmi... policija je bila aktualna kasnije....
2015-08-08
JNA, vam bila firma.A je vam referenca.michaellcmacha wrote:pitaj krunu on zna di sam bio od početka i do kada, u zajedničkoj nam firmi... policija je bila aktualna kasnije....
Guest- Guest
vuksadinare wrote:tad je bila poularna pjesma prljavaca..i to ova
Guest- Guest
a jbg negdje se moralo početi....Eva wrote:JNA, vam bila firma.A je vam referenca.michaellcmacha wrote:pitaj krunu on zna di sam bio od početka i do kada, u zajedničkoj nam firmi... policija je bila aktualna kasnije....
2015-08-08
Pravi Hrvati su bili tad u dijaspori a ne u mrskoj četničkoj vojsci. Ugledaj se na Lobu.
Guest- Guest
a vraga..te 1988,1989,1990 si se kalio za skorasnje probleme...kacit se sa tadsnjom murjom prema kojoj si imao itekakav respekt...odlasci na koncerte,tekme u beograd,novi sad...sa mislju oces glavu izvuci...oce li ti leđa biti plava od pendrecenja..ili od cipelarenja...biti pritvoren u beogradskoj milicijskoj glavnjaci '29 novembar'...i sto bi zlodi(zna ga valjda tre iz vukovara jer je bio tamo za vrijeme borbi)...'prije domovinskog rata kalili smo se za ono sto nas ocekuje pod pendrecima ondasnje milicije'michaellcmacha wrote:luđa su bila ona kasnija što ih stanojko zove ko nas bre zavadiii i nisam ja majke mi, kad sam ja bio bilo je primirje....
2015-09-08
..ili na sjeveru poljuda i maximira..Eva wrote:Pravi Hrvati su bili tad u dijaspori a ne u mrskoj četničkoj vojsci. Ugledaj se na Lobu.
2015-09-08
moram pitat tre-a valjda ga zna..a dosta ga je ljudi tad znalo...bio je iz borova naselja..bas ono ludi navijac dinama...i bbb-ovac prije rata..znao se šorat da zvezdasima iz borova sela,vukovara,...imao je srce kao lav..ma njegova je tu generacija....u p.m na vrh jezika mi je..ma zna ga tre sigurno...bio je u ono vrijeme bas izrazito prohrvatski orjentiran..
2015-09-08
..bio ej ovako malo korpulentniji...tamnije kose...znao je dosta i solo ici na dinamove utakmice u zg...u beograd...kad ej dinamo a nekad i na hajduk kad su igrali u bg...uvijek se kacio sa lokalnim srbima bilo da su zvezdasi ili partizanovci...ja sam ga upoznao na jednom gostovanju u beogradu na zvezda-hajduk...vuksadinare wrote:moram pitat tre-a valjda ga zna..a dosta ga je ljudi tad znalo...bio je iz borova naselja..bas ono ludi navijac dinama...i bbb-ovac prije rata..znao se šorat da zvezdasima iz borova sela,vukovara,...imao je srce kao lav..ma njegova je tu generacija....u p.m na vrh jezika mi je..ma zna ga tre sigurno...bio je u ono vrijeme bas izrazito prohrvatski orjentiran..
2015-09-08
Od kud bi ga Tre znal. On je postal Hrvat kad i Crveni, 1995.
Guest- Guest
....pa nije borovo naselje veliko da ga bas ne bi znao..a i generacija su tu negdje godina vise-manje...mala sredina svi se prakticno znajuEva wrote:Od kud bi ga Tre znal. On je postal Hrvat kad i Crveni, 1995.
2015-09-08
hm..ovaj tvoj post bas mu se nece svidjeti...a i jos nekom...Eva wrote:Od kud bi ga Tre znal. On je postal Hrvat kad i Crveni, 1995.
2015-09-08
Pa moram malo otrova prosut. Ovdje dosadno kao u raju.
Guest- Guest
...pa tu si u pravu..malo razbucat...malo fajta...i tako to..ne bi bilo naodmet...Eva wrote:Pa moram malo otrova prosut. Ovdje dosadno kao u raju.
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Na današnji dan:28 godina od legendarnog koncerta Prljavog kazališta na Trgu Republike(danas Bana Jelačića)
» 30 godina od legendarnog koncerta Prljavog Kazališta na Trgu bana Jelačića
» NA DANAŠNJI DAN PRIJE 75 GODINA OSLOBOĐEN JE ZAGREB
» Na danasnji dan tragicno poginuo od mine heroj Filip Gacina koji je uskliknuo legendarni usklik 'Oba oba su pala'
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» 30 godina od legendarnog koncerta Prljavog Kazališta na Trgu bana Jelačića
» NA DANAŠNJI DAN PRIJE 75 GODINA OSLOBOĐEN JE ZAGREB
» Na danasnji dan tragicno poginuo od mine heroj Filip Gacina koji je uskliknuo legendarni usklik 'Oba oba su pala'
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
Page 2 of 3