Na današnji dan:28 godina od legendarnog koncerta Prljavog kazališta na Trgu Republike(danas Bana Jelačića)
Page 1 of 1
Na današnji dan:28 godina od legendarnog koncerta Prljavog kazališta na Trgu Republike(danas Bana Jelačića)
http://www.dnevno.hr/magazin/glazba/konacan-znak-pada-sfrj-28-godina-od-zabranjenog-koncerta-prljavaca-1078650/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Na današnji dan:28 godina od legendarnog koncerta Prljavog kazališta na Trgu Republike(danas Bana Jelačića)
Džizs vec 28 godina...
2015-09-08
Re: Na današnji dan:28 godina od legendarnog koncerta Prljavog kazališta na Trgu Republike(danas Bana Jelačića)
Uzalud su krečili. Danas ćirlica, i to ona najjeftinja i najodvratnija se vrti u Operi, a krema društva cupka i brekeće.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
bijeg zadnja dva sata iz srednje skole na koncert...
2015-09-08
sjecam se ona stara 11-edanaestica puna kao sipak prema trgu iz dubrave...siknuli smo petradu u onopm javnopm wc-u na okretistu...a drot usao u njega ili ondasnji milicajac..pa ti brajo vidi tko je bacio petardu a izletio k'o metak vrteci glavom tko je..a tramvaji i okretiste puno..
2015-09-08
je'l bio ko od vas ovdje na forumu na koncertu osim mene..mozda i koji komsija..
2015-09-08
Ja sam bila 1996 na Trgu, kad je trebalo.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ma to...ono iz 1989 je bilo pravo i originalno...Eva_ wrote:Ja sam bila 1996 na Trgu, kad je trebalo.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Džizs vec 28 godina...
ha da ... ide vrijeme k'o ludo ...
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Eva_ wrote:Ja sam bila 1996 na Trgu, kad je trebalo.
gdje? kod varteksa? pa zar vas triperašice murja nije od tamo potjerala pa ste završile oko stare sveučilišne knjižnice?
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
koja je ovo priča iz davnina .... ni manje ni više nego 28 godina
btw kad se već zagreblo po prošlosti jel tko prošli mjesec bio na Stonsima u Beču. U selu se priča da su još uvijek su ekstra klasa....
btw kad se već zagreblo po prošlosti jel tko prošli mjesec bio na Stonsima u Beču. U selu se priča da su još uvijek su ekstra klasa....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
zar to okupatorsko pismo nije napokon zabranjeno?Eva_ wrote:Uzalud su krečili. Danas ćirlica, i to ona najjeftinja i najodvratnija se vrti u Operi, a krema društva cupka i brekeće.
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
My Brother Billo wrote:zar to okupatorsko pismo nije napokon zabranjeno?Eva_ wrote:Uzalud su krečili. Danas ćirlica, i to ona najjeftinja i najodvratnija se vrti u Operi, a krema društva cupka i brekeće.
nije zabranjeno, odšlepali ga 95 na traktorima.....
sory, al praviš se tošo ...da je pisac htijo reći da da su cajke i cajkići bez nacije i spola, a tek potekle sa bliskog istoka imalo bi smisla ...vako
2017-06-06
orion wrote:My Brother Billo wrote:zar to okupatorsko pismo nije napokon zabranjeno?Eva_ wrote:Uzalud su krečili. Danas ćirlica, i to ona najjeftinja i najodvratnija se vrti u Operi, a krema društva cupka i brekeće.
sory, al praviš se tošo ...da je pisac htijo reći da da su cajke i cajkići bez nacije i spola, a tek potekle sa bliskog istoka imalo bi smisla ...vako
Guest- Guest
pismejker wrote:orion wrote:My Brother Billo wrote:zar to okupatorsko pismo nije napokon zabranjeno?Eva_ wrote:Uzalud su krečili. Danas ćirlica, i to ona najjeftinja i najodvratnija se vrti u Operi, a krema društva cupka i brekeće.
nisam štela, al slučajno naletilo .....
2017-06-06
....kad se sjetim kad je krenula pjesma mojoj majci i heroj ulice..bengalke,petarde,dimne..samo iz splita je doneseno tada dvije kutije bengalki..200 komada i podijeljeno
2015-09-08
Similar topics
» 30 godina od legendarnog koncerta Prljavog Kazališta na Trgu bana Jelačića
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
» Za novu godinu ova pjesma ima da bude odvrnuta na trgu republike (bana Jelačića)
» Protuprosvjed protiv molitelja na Trgu Bana Jelacica
» ZAVNOH na Trgu Bana Jelačića! Antifašistička liga....
» Na današnji dan prije 27 godina održan je legendarni koncert Prljavog kazališta tada na Trgu Republike
» Za novu godinu ova pjesma ima da bude odvrnuta na trgu republike (bana Jelačića)
» Protuprosvjed protiv molitelja na Trgu Bana Jelacica
» ZAVNOH na Trgu Bana Jelačića! Antifašistička liga....
Page 1 of 1