Njemačka: crnci ovladali švapskim ski resort Garmisch-Partenkirchen
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: Njemačka: crnci ovladali švapskim ski resort Garmisch-Partenkirchen
veselo veselo...tam idu bogatuni pratiti ski sporte,ima vrsnih pitjoka...znaju Čamuge i arabe,gdje treba..asilovski wrote:https://www.rt.com/news/362994-bavarian-town-migrants-letter/
Guest- Guest
ko ih jebe, mene su tamo cjeli dan drzali u policijskoj stanici pederi policijski, shajze yugo
jos su me htjeli i namlatit mamicu im jebem shugavu brdjansku, e nek im sad nigge yebu mamu
jos su me htjeli i namlatit mamicu im jebem shugavu brdjansku, e nek im sad nigge yebu mamu
Sad svabi SVAKOG bijelca gledaju Bogomdano...jos ja nako plavih ociju,i friza kratkog military ustranu,ko svapski piloti ww2 a takav i neki stil garderobe,gledaju me ka svog sina rodjenog..
Guest- Guest
neka, ja bi im natrpao jos bar 10 miljona arapa crnja i pakija, deutschland bis kashmirbogomdani wrote:Iiiiimaaa Boga,jel Lev?? Imas pravo,treba malo vakih da dovedu svabe u red..Leviathan2 wrote:ko ih jebe, mene su tamo cjeli dan drzali u policijskoj stanici pederi policijski, shajze yugo
Sad svabi SVAKOG bijelca gledaju Bogomdano...jos ja nako plavih ociju,i friza kratkog military ustranu,ko svapski piloti ww2 a takav i neki stil garderobe,gledaju me ka svog sina rodjenog..
u B-W-u,ih je pun qurac..danas bauljam po gradu,ne mos pogledati u jednom smjeru,da da ne vidis copor njih...ma dobro je Longi rekao,nek se trpa..kad pukne sranje,to niti vojska nece motji zauzdati,a bumbe,nozevi,macete,ganovi i ostalo ce uzimati svoj danak..Leviathan2 wrote:neka, ja bi im natrpao jos bar 10 miljona arapa crnja i pakija, deutschland bis kashmirbogomdani wrote:Iiiiimaaa Boga,jel Lev?? Imas pravo,treba malo vakih da dovedu svabe u red..Leviathan2 wrote:ko ih jebe, mene su tamo cjeli dan drzali u policijskoj stanici pederi policijski, shajze yugo
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Di je "IN" ići skijati ove sezone Garmisch-Partenkirchen
» Resort Osenik
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» "SARAJEVO-RESORT" spreman za prihvat izbjeglica. In-sha-Allah
» Resort Osenik
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» "SARAJEVO-RESORT" spreman za prihvat izbjeglica. In-sha-Allah
Page 2 of 2