Srpski tenkist na liniji Mirkovci-Vinkovci poziva na pomirbu i ne zna zasto je ratovao
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srpski tenkist na liniji Mirkovci-Vinkovci poziva na pomirbu i ne zna zasto je ratovao
Noor wrote:nikoga ja ne mrzim, pa ni tebe ...ne budaliRad'iša Trajković wrote:Noor wrote:Rad'iša Trajković wrote:Noor wrote:
shvatio si ti što sam željela reći
zasto me toliko mrzis?
tko kaže?
iz aviJona se vidi...
i, ka'cemo na pice?
Guest- Guest
Re: Srpski tenkist na liniji Mirkovci-Vinkovci poziva na pomirbu i ne zna zasto je ratovao
Stanojko wrote:Da :)vuksadinare wrote:nisi....onda si oklopnjakStanojko wrote:Ja nisam tenkist... :)Noor wrote:ovaj, ne bi stanojko dejstvovao po nama
cudi me da si jedan od retkih prezivelih...
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:Noor wrote:nikoga ja ne mrzim, pa ni tebe ...ne budaliRad'iša Trajković wrote:Noor wrote:Rad'iša Trajković wrote:
zasto me toliko mrzis?
tko kaže?
iz aviJona se vidi...
i, ka'cemo na pice?
evo, saćemo
Guest- Guest
Noor wrote:Rad'iša Trajković wrote:Noor wrote:nikoga ja ne mrzim, pa ni tebe ...ne budaliRad'iša Trajković wrote:Noor wrote:
tko kaže?
iz aviJona se vidi...
i, ka'cemo na pice?
evo, saćemo
odlicno, moze i neka setnjica posle da padne...
Guest- Guest
pa što nisu rekli Mili zašto ratuje u Beogradu?vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/globusovi-reporteri-u-sjedistu-srpskih-ratnih-veterana-u-beogradu-mile-milosevic-zelim-da-se-pomirimo.-nemam-pojma-zasto-smo-ratovali/5144552/
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Možda ga boli kurac i nije pitao.kaja_333 wrote:pa što nisu rekli Mili zašto ratuje u Beogradu?vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/globusovi-reporteri-u-sjedistu-srpskih-ratnih-veterana-u-beogradu-mile-milosevic-zelim-da-se-pomirimo.-nemam-pojma-zasto-smo-ratovali/5144552/
pa tako je i rekao.. em da je mislio da brani jugoslaviju, em da ga je u stvari bolio kurac jer je mislio da će oni to riješiti u 3 dana....
2015-08-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bivši srpski nogometaš 1991.ratovao u Vukovaru
» Znate zasto Jasenovac ne radi nedjeljom?Zato jer od utorka se poziva na klanje Srba
» Rusko-srpski propagandni video o bombardiranju Srbije - "ZAŠTO?"
» Iz Srbije prijete na potraznju Hrvatske o materijalima iz NDH-a:'Zasto bi vam to vratili ta ti materijali nisu vise hrvatski no srpski'
» Kvasina im izgrizla mozak do kraja!Srpski mediji bune se zasto je dinamov sal na Teslinom spomeniku u - Zagrebu
» Znate zasto Jasenovac ne radi nedjeljom?Zato jer od utorka se poziva na klanje Srba
» Rusko-srpski propagandni video o bombardiranju Srbije - "ZAŠTO?"
» Iz Srbije prijete na potraznju Hrvatske o materijalima iz NDH-a:'Zasto bi vam to vratili ta ti materijali nisu vise hrvatski no srpski'
» Kvasina im izgrizla mozak do kraja!Srpski mediji bune se zasto je dinamov sal na Teslinom spomeniku u - Zagrebu
Page 3 of 3