Srpski tenkist na liniji Mirkovci-Vinkovci poziva na pomirbu i ne zna zasto je ratovao
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srpski tenkist na liniji Mirkovci-Vinkovci poziva na pomirbu i ne zna zasto je ratovao
Uglavnom...primirje (ali bolje da je tako :))Noor wrote:Stanojko wrote:Nema tu sta da se prica... Smrdeli tamo na prvoj linij i dosadjivali se... Tu i tamo malo rokanja ali generalno - nista posebno. Nisam ti ja za te lovacke price, to pitaj Zileta... :)vuksadinare wrote:jebote mi vec zaboravili stanojko tvoju pricu kako si dejstvovao iz mirkovaca...ima tu novijih clanova pa ih podsjeti...a ni ja vec nisam dugo cuo tvoju pricu..od kad nema bezbradice nema ni oklopnih prica iz istocne slavonije '91...bezbradica,stanojko,tre bile su to prave price onomad o oklopu i borbama..i startegijama
kažeš, dosadno bilo
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: Srpski tenkist na liniji Mirkovci-Vinkovci poziva na pomirbu i ne zna zasto je ratovao
...bolje receno 'primirje'Stanojko wrote:Uglavnom...primirje (ali bolje da je tako :))Noor wrote:Stanojko wrote:Nema tu sta da se prica... Smrdeli tamo na prvoj linij i dosadjivali se... Tu i tamo malo rokanja ali generalno - nista posebno. Nisam ti ja za te lovacke price, to pitaj Zileta... :)vuksadinare wrote:jebote mi vec zaboravili stanojko tvoju pricu kako si dejstvovao iz mirkovaca...ima tu novijih clanova pa ih podsjeti...a ni ja vec nisam dugo cuo tvoju pricu..od kad nema bezbradice nema ni oklopnih prica iz istocne slavonije '91...bezbradica,stanojko,tre bile su to prave price onomad o oklopu i borbama..i startegijama
kažeš, dosadno bilo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Rad'iša Trajković wrote:u cije ime i ko je on da se miri sa bilo kim?
mnogi bi da se mire i da se ispričaju...mnogi se isto tako pitaju, zašto? zbog čega? i za koga? ...al zbog ovakvih kao ti ne usuđuju se to glasno reći.
Guest- Guest
...kakvo mirenje....ono mirenje sa figom u đepu...
2015-09-08
Ja bih se s Kajom vrlo rado pomirio... :)
....ja sam spreman za mirenje....Stanojko wrote:Ja bih se s Kajom vrlo rado pomirio... :)
2015-09-08
Pa kud se ti guraš? Nije mislio na takvo mirenjevuksadinare wrote:....ja sam spreman za mirenje....Stanojko wrote:Ja bih se s Kajom vrlo rado pomirio... :)
Guest- Guest
nisam ni ja...mislio sam ne temu...spreman sam na mirenje sa stanojkom..ako okrene prasence i napravi masnu gibanicu..samo onda...Eva wrote:Pa kud se ti guraš? Nije mislio na takvo mirenjevuksadinare wrote:....ja sam spreman za mirenje....Stanojko wrote:Ja bih se s Kajom vrlo rado pomirio... :)
2015-09-08
Hahahahaha...pa ovaj kojot stvarno nije normalan!!! :)Nego, pomirio bih se sa svim forumasicama. (koje mogu da budu ljute na mene) :)Eva wrote:Pa kud se ti guraš? Nije mislio na takvo mirenjevuksadinare wrote:....ja sam spreman za mirenje....Stanojko wrote:Ja bih se s Kajom vrlo rado pomirio... :)
Stanojko wrote:Hahahahaha...pa ovaj kojot stvarno nije normalan!!! :)Nego, pomirio bih se sa svim forumasicama. (koje mogu da budu ljute na mene) :)Eva wrote:Pa kud se ti guraš? Nije mislio na takvo mirenjevuksadinare wrote:....ja sam spreman za mirenje....Stanojko wrote:Ja bih se s Kajom vrlo rado pomirio... :)
Guest- Guest
Dobro, to kod Vebera na bazenu. Ali, baš znaš izabrat tajming za utrčat s pozivom za tulum. Viš da je čovjek u sevdahu.vuksadinare wrote:nisam ni ja...mislio sam ne temu...spreman sam na mirenje sa stanojkom..ako okrene prasence i napravi masnu gibanicu..samo onda...Eva wrote:Pa kud se ti guraš? Nije mislio na takvo mirenjevuksadinare wrote:....ja sam spreman za mirenje....Stanojko wrote:Ja bih se s Kajom vrlo rado pomirio... :)
Guest- Guest
More, kad te bocnem!Noor wrote:Stanojko wrote:Hahahahaha...pa ovaj kojot stvarno nije normalan!!! :)Nego, pomirio bih se sa svim forumasicama. (koje mogu da budu ljute na mene) :)Eva wrote:Pa kud se ti guraš? Nije mislio na takvo mirenjevuksadinare wrote:....ja sam spreman za mirenje....Stanojko wrote:Ja bih se s Kajom vrlo rado pomirio... :)
Stanojko wrote:Ja bih se s Kajom vrlo rado pomirio... :)
ja bih sa noor...
lako cemo ona i ja naci zajednicki jezik.
Guest- Guest
Noor wrote:Rad'iša Trajković wrote:u cije ime i ko je on da se miri sa bilo kim?
mnogi bi da se mire i da se ispričaju...mnogi se isto tako pitaju, zašto? zbog čega? i za koga? ...al zbog ovakvih kao ti ne usuđuju se to glasno reći.
zar sam ja toliko strasan da bi se plasili mene i mog stava?
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:Noor wrote:Rad'iša Trajković wrote:u cije ime i ko je on da se miri sa bilo kim?
shvatio si ti što sam željela reći
Guest- Guest
Noor wrote:Rad'iša Trajković wrote:Noor wrote:Rad'iša Trajković wrote:u cije ime i ko je on da se miri sa bilo kim?
zasto me toliko mrzis?
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:Noor wrote:Rad'iša Trajković wrote:Noor wrote:Rad'iša Trajković wrote:u cije ime i ko je on da se miri sa bilo kim?
zasto me toliko mrzis?
tko kaže?
Guest- Guest
Noor wrote:Rad'iša Trajković wrote:Noor wrote:Rad'iša Trajković wrote:Noor wrote:
zasto me toliko mrzis?
tko kaže?
iz aviJona se vidi...
Guest- Guest
nikoga ja ne mrzim, pa ni tebe ...ne budaliRad'iša Trajković wrote:Noor wrote:Rad'iša Trajković wrote:Noor wrote:Rad'iša Trajković wrote:
zasto me toliko mrzis?
tko kaže?
iz aviJona se vidi...
Guest- Guest
Noor wrote:nikoga ja ne mrzim, pa ni tebe ...ne budaliRad'iša Trajković wrote:Noor wrote:Rad'iša Trajković wrote:Noor wrote:
zasto me toliko mrzis?
tko kaže?
iz aviJona se vidi...
i, ka'cemo na pice?
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bivši srpski nogometaš 1991.ratovao u Vukovaru
» Znate zasto Jasenovac ne radi nedjeljom?Zato jer od utorka se poziva na klanje Srba
» Rusko-srpski propagandni video o bombardiranju Srbije - "ZAŠTO?"
» Iz Srbije prijete na potraznju Hrvatske o materijalima iz NDH-a:'Zasto bi vam to vratili ta ti materijali nisu vise hrvatski no srpski'
» Kvasina im izgrizla mozak do kraja!Srpski mediji bune se zasto je dinamov sal na Teslinom spomeniku u - Zagrebu
» Znate zasto Jasenovac ne radi nedjeljom?Zato jer od utorka se poziva na klanje Srba
» Rusko-srpski propagandni video o bombardiranju Srbije - "ZAŠTO?"
» Iz Srbije prijete na potraznju Hrvatske o materijalima iz NDH-a:'Zasto bi vam to vratili ta ti materijali nisu vise hrvatski no srpski'
» Kvasina im izgrizla mozak do kraja!Srpski mediji bune se zasto je dinamov sal na Teslinom spomeniku u - Zagrebu
Page 2 of 3