Napadači na Plenkovića izgubljeni u prostoru i vremenu
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Napadači na Plenkovića izgubljeni u prostoru i vremenu
Regoč wrote:Teško je Hrvat biti, odmah te progone.
Ti imas maniju proganjsnja
Ostalo ti od rata?
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
E, jest ti primjer.Eva wrote:Postojanost kao u tafta:))Regoč wrote:De mi primjer da se osvjedočim.Eva wrote:Bolje ranije, axe efekt je zajamčen.Regoč wrote:Ma, strah me noža. Možda za dvadesetak godinah, kad mi bude ionako svejedno jer će priroda učiniti svoje.Eva wrote:Pa pređi u Židove. Škrt već jesi.
Pa to je taj hrvatski dindromdebotoijusto wrote:Najtragičnije od svega je to što vodeći Plenkovićevi kritičari „desne provenijencije“, za razliku od umjerenijih Tolušića i Butkovića, koji su također koketirali s idejom da se suprotstave Plenkoviću, jednostavno ne shvaćaju što se oko njih događa, ne prepoznaju znakove vremena i nisu kadri ispravno anticipirati događaje kojima idu ususret. Ostali su zarobljenici sustava koji više ne postoji, okruženi ljudima koji im se to ne usuđuju reći. No njihov najveći nedostatak, koji ih jednostavno onemogućuje u pokušajima da okrupne svoje nezadovoljstvo, je upravo nedostatak vlastite vjerodostojnosti.
dobro zapazanje i to na dnevno , iznenadjen sam
Pisu kako vjtar puse i gdje im je unisnije
Kompromisi i laktasenja ..
Zbljuv
Ali da , ovaj odlomak bih ja potpisala .
ZAOSTALI SU U VREMENU I PROSTORU SVI ONI KPJI SE BUDU BAVILI IDEOLOGIJAMA I DALJE
DOVEDITE JEDNU TSLVU TRULU JSBUKU U VLADU I ODE SVE K VRAGU
Imaš i ti, a nisi bila u ratu. I nije izlječivo.Sora wrote:Regoč wrote:Teško je Hrvat biti, odmah te progone.
Ostalo ti od rata?
Last edited by Eroo on 17/10/2016, 16:32; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78955
2016-07-22
Ne, srbsko podrietlo.Sora wrote:Regoč wrote:Teško je Hrvat biti, odmah te progone.
Ostalo ti od rata?
Uh, najveća titoistica na forumu osuđuje ideologije. Jadno!Sora wrote:Pa to je taj hrvatski dindromdebotoijusto wrote:Najtragičnije od svega je to što vodeći Plenkovićevi kritičari „desne provenijencije“, za razliku od umjerenijih Tolušića i Butkovića, koji su također koketirali s idejom da se suprotstave Plenkoviću, jednostavno ne shvaćaju što se oko njih događa, ne prepoznaju znakove vremena i nisu kadri ispravno anticipirati događaje kojima idu ususret. Ostali su zarobljenici sustava koji više ne postoji, okruženi ljudima koji im se to ne usuđuju reći. No njihov najveći nedostatak, koji ih jednostavno onemogućuje u pokušajima da okrupne svoje nezadovoljstvo, je upravo nedostatak vlastite vjerodostojnosti.
Zbljuv
ZAOSTALI SU U VREMENU I PROSTORU SVI ONI KPJI SE BUDU BAVILI IDEOLOGIJAMA I DALJE
Pa mene i progsnjsjuEroo wrote:Imaš i ti, a nisi bila u ratu. I nije izlječivo.Sora wrote:Regoč wrote:Teško je Hrvat biti, odmah te progone.
Ostalo ti od rata?
Bivsi ..
Haha ..hukaci no
Bivši što?Sora wrote:Pa mene i progsnjsjuEroo wrote:Imaš i ti, a nisi bila u ratu. I nije izlječivo.Sora wrote:Regoč wrote:Teško je Hrvat biti, odmah te progone.
Ostalo ti od rata?
Bivsi ..
Haha ..hukaci no
Regoč wrote:Uh, najveća titoistica na forumu osuđuje ideologije. Jadno!Sora wrote:Pa to je taj hrvatski dindromdebotoijusto wrote:Najtragičnije od svega je to što vodeći Plenkovićevi kritičari „desne provenijencije“, za razliku od umjerenijih Tolušića i Butkovića, koji su također koketirali s idejom da se suprotstave Plenkoviću, jednostavno ne shvaćaju što se oko njih događa, ne prepoznaju znakove vremena i nisu kadri ispravno anticipirati događaje kojima idu ususret. Ostali su zarobljenici sustava koji više ne postoji, okruženi ljudima koji im se to ne usuđuju reći. No njihov najveći nedostatak, koji ih jednostavno onemogućuje u pokušajima da okrupne svoje nezadovoljstvo, je upravo nedostatak vlastite vjerodostojnosti.
Zbljuv
Regoc
Bilo bi vrijeme da nesto naucis na forumu
I ..prestanes srati
Drugo je ideologija, drugo povijesna cinjenica
Jel ideologija kad ti spomenes Pavelica ?
Nije
Kao nit ja TITA .
IDEOLOGIJA SU NJIHOVE IDEJE. PAVELIC GOVNO PREUZEO OD HITLERA
KUIS
A tito je bio veliksn i borio se protiv hice
Bivsi ..Regoč wrote:Bivši što?Sora wrote:Pa mene i progsnjsjuEroo wrote:Imaš i ti, a nisi bila u ratu. I nije izlječivo.Sora wrote:Regoč wrote:Teško je Hrvat biti, odmah te progone.
Ostalo ti od rata?
Bivsi ..
Haha ..hukaci no
Ajd ti ne seri pa da te vidim za pet danah!Sora wrote:Regoč wrote:Uh, najveća titoistica na forumu osuđuje ideologije. Jadno!Sora wrote:Pa to je taj hrvatski dindromdebotoijusto wrote:Najtragičnije od svega je to što vodeći Plenkovićevi kritičari „desne provenijencije“, za razliku od umjerenijih Tolušića i Butkovića, koji su također koketirali s idejom da se suprotstave Plenkoviću, jednostavno ne shvaćaju što se oko njih događa, ne prepoznaju znakove vremena i nisu kadri ispravno anticipirati događaje kojima idu ususret. Ostali su zarobljenici sustava koji više ne postoji, okruženi ljudima koji im se to ne usuđuju reći. No njihov najveći nedostatak, koji ih jednostavno onemogućuje u pokušajima da okrupne svoje nezadovoljstvo, je upravo nedostatak vlastite vjerodostojnosti.
Zbljuv
Regoc
Bilo bi vrijeme da nesto naucis na forumu
I ..prestanes srati
Osnovica je bila hrvatska neovisnost, fašizam je bio iskaz oportunizma.Sora wrote:Drugo je ideologija, drugo povijesna cinjenica
Jel ideologija kad ti spomenes Pavelica ?
Nije
Kao nit ja TITA .
IDEOLOGIJA SU NJIHOVE IDEJE. PAVELIC GOVNO PREUZEO OD HITLERA
KUIS
Tito je bio ratni i poratni zločinac te komunistički diktator.Sora wrote:A tito je bio veliksn i borio se protiv hice
Bivši kojeg nisi imala?Sora wrote:Bivsi ..Regoč wrote:Bivši što?Sora wrote:Pa mene i progsnjsjuEroo wrote:Imaš i ti, a nisi bila u ratu. I nije izlječivo.Sora wrote:
Ostalo ti od rata?
Bivsi ..
Haha ..hukaci no
Tito bio ratni zlocinac ?
A rat je po tebi nesto gdje se ljudi glade po guzi ?
Tito porstni zlocinac bio koliko i americki predsjednik kpji je dao baciti bombu na Hirosimn. Ustvari hiljadu puta manji.
Tito je bio genije i veliki COVJEK, onaj kpji se pise s velikim slovom C .
A OSTALO JOS O TITU pitaj nekog tko nije ustasa.
Ok ?
Tito porstni zlocinac bio koliko i americki predsjednik kpji je dao baciti bombu na Hirosimn. Ustvari hiljadu puta manji.
Ok ?
A ne.Regoč wrote:Bivši kojeg nisi imala?Sora wrote:Bivsi ..Regoč wrote:Bivši što?Sora wrote:Pa mene i progsnjsjuEroo wrote:
Imaš i ti, a nisi bila u ratu. I nije izlječivo.
Bivsi ..
Haha ..hukaci no
Rodila po svetom duhu .
Naravno da je ratni zločinac, naravno da je poratni zločinac, naravno da je komunistički diktator. Štp ti nije jasno?Sora wrote:Tito bio ratni zlocinac ?
Ok ?
Tvrdila si da nemaš, niti si imala muža. Kad si lagala? Prije ili maloprije?Sora wrote:A ne.Regoč wrote:Bivši kojeg nisi imala?Sora wrote:Bivsi ..Regoč wrote:Bivši što?Sora wrote:
Pa mene i progsnjsju
Bivsi ..
Haha ..hukaci no
Rodila po svetom duhu .
Sora wrote:Tito bio ratni zlocinac ?
Ok ?
Tito je bio idiot. Jos veci idioti su ljudi koji nakon svega i nakon sto je postalo jasno koje je pizdarije cinio i dalje inzistiraju na nepogrijesivosti istoga. Get well.
Guest- Guest
PAVELIC SE BORIO ZA NEZAVISNOST.
Ha ha
Jebote kad ce ovim ljudima se upsliti lsmpice
Ono ..bas ste antitakenti za politiku i politicka rijesenja .
pavelic se borio za sebe
Pobio vise hrvata nego njemci.
A imao TALIJANSKOG KRALJA IZNAD SEBE I HITLERA
MA MRS
Ha ha
Jebote kad ce ovim ljudima se upsliti lsmpice
Ono ..bas ste antitakenti za politiku i politicka rijesenja .
pavelic se borio za sebe
Pobio vise hrvata nego njemci.
A imao TALIJANSKOG KRALJA IZNAD SEBE I HITLERA
MA MRS
MaximusDecimusMiridije wrote:Sora wrote:Tito bio ratni zlocinac ?
Ok ?
Tito je bio idiot. Jos veci idioti su ljudi koji nakon svega i nakon sto je postalo jasno koje je pizdarije cinio i dalje inzistiraju na nepogrijesivosti istoga. Get well.
Imas ti pravo na svoje misljenja
Bijednik kojem je bolje imat uzor u nacifasistu nego komunistickom vodi, pobjedniku u ratu i izgradnji mira.
Nikakav sljam iz ustaske strshovlade se ne moze s njim usporediti.
Pred birače je krenuo sa sloganom „Vjerodostojno“ i politikom čistih ruku, pa nema sumnje da će mu ta javnost i oprostiti poneku kadrovski grešku. Nije bilo „antikomunističkih manifesta“, prijetnji lustracijom, „registara izdajnika“ i lažnog ideološkog zaoštravanja, čime su njegovi prethodnici prikrivali zabrinjavajuću razinu vlastite nesposobnosti da se uhvate u koštac sa stvarnim hrvatskim problemima.
Laž o tobožnjoj lustraciji najbolje je dokazao upravo Karamarko, koji je ovih dana zatražio da, u postupku koji se vodi zbog njegova povezivanja sa UDBOM, saslušanje udbaša koji bi mu govorili u prilog bude zatvoreno za javnost!
dobar tekst issami...
idem bacit oko na vicu , ne spominjem se njegovih tekstova
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ja ih nisam ni usporedivao. Ja samo velim da je Tito bio idiot i zlocinac. To sto ti automatski svaku kritiku istoga zakljucis da je kriticar obozavatelj Pavelica...je tvoj kriz i tvoja dijagnoza.
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Svi napadaci na kosovske policajce Srbi
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Naoružani napadači u Iranu ubili su devet Pakistanaca
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Svi napadaci na kosovske policajce Srbi
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Naoružani napadači u Iranu ubili su devet Pakistanaca
Page 5 of 6