Napadači na Plenkovića izgubljeni u prostoru i vremenu
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Napadači na Plenkovića izgubljeni u prostoru i vremenu
I ja se toga bojim. Nakon kratkoga uzleta pod Karamarkom, Hrvati opet u skloništa moraju.udba wrote:u srijedu ćeš dočekat degoricijuRegoč wrote:Pričekajmo sriedu, volio bih da Zlatko ostane te dovrši deorjunaciju i dečetnizaciju medijah.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Jadni Hrvati. Život im je Germinal. Po mraku idu na posel po mraku se vraćaju s posla. A livada je zelena.
Guest- Guest
Teško je Hrvat biti, odmah te progone.
Vice Borić vidim nije izgubljen, i dalje čvrsto na svom mjestu, u guzici Plenkoviću!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa pređi u Židove. Škrt već jesi.
Guest- Guest
E jbg. Jos uvijek bolje nego zidovima u Izraelu , oni nisu nikad sigurni jel busom idu na posao ili leteći ..Eva wrote:Jadni Hrvati. Život im je Germinal. Po mraku idu na posel po mraku se vraćaju s posla. A livada je zelena.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Aha, znači treba vas jače zlostavljat.
Guest- Guest
...eh..malo ga precerakaja_333 wrote:E jbg. Jos uvijek bolje nego zidovima u Izraelu , oni nisu nikad sigurni jel busom idu na posao ili leteći ..Eva wrote:Jadni Hrvati. Život im je Germinal. Po mraku idu na posel po mraku se vraćaju s posla. A livada je zelena.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma, strah me noža. Možda za dvadesetak godinah, kad mi bude ionako svejedno jer će priroda učiniti svoje.Eva wrote:Pa pređi u Židove. Škrt već jesi.
Puno je pretjerala, nama je ipak teže, nemamo taj osjećaj slasti da svojim neprijateljima bagerima razrujemo kuće i spržimo im zemlju raketama.vuksadinare wrote:...eh..malo ga precerakaja_333 wrote:E jbg. Jos uvijek bolje nego zidovima u Izraelu , oni nisu nikad sigurni jel busom idu na posao ili leteći ..Eva wrote:Jadni Hrvati. Život im je Germinal. Po mraku idu na posel po mraku se vraćaju s posla. A livada je zelena.
Bolje ranije, axe efekt je zajamčen.Regoč wrote:Ma, strah me noža. Možda za dvadesetak godinah, kad mi bude ionako svejedno jer će priroda učiniti svoje.Eva wrote:Pa pređi u Židove. Škrt već jesi.
Guest- Guest
Najtragičnije od svega je to što vodeći Plenkovićevi kritičari „desne provenijencije“, za razliku od umjerenijih Tolušića i Butkovića, koji su također koketirali s idejom da se suprotstave Plenkoviću, jednostavno ne shvaćaju što se oko njih događa, ne prepoznaju znakove vremena i nisu kadri ispravno anticipirati događaje kojima idu ususret. Ostali su zarobljenici sustava koji više ne postoji, okruženi ljudima koji im se to ne usuđuju reći. No njihov najveći nedostatak, koji ih jednostavno onemogućuje u pokušajima da okrupne svoje nezadovoljstvo, je upravo nedostatak vlastite vjerodostojnosti.
dobro zapazanje i to na dnevno , iznenadjen sam
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nikakvo zapažanje nego politička propaganda.debotoijusto wrote:Najtragičnije od svega je to što vodeći Plenkovićevi kritičari „desne provenijencije“, za razliku od umjerenijih Tolušića i Butkovića, koji su također koketirali s idejom da se suprotstave Plenkoviću, jednostavno ne shvaćaju što se oko njih događa, ne prepoznaju znakove vremena i nisu kadri ispravno anticipirati događaje kojima idu ususret. Ostali su zarobljenici sustava koji više ne postoji, okruženi ljudima koji im se to ne usuđuju reći. No njihov najveći nedostatak, koji ih jednostavno onemogućuje u pokušajima da okrupne svoje nezadovoljstvo, je upravo nedostatak vlastite vjerodostojnosti.
Kad nemate vlastite proizvodnje sad ste ljubomorni na zemlje koje proizvode od igle do nuklearne bombe. A nikad dosta tehnoloških potrepština u jednom prosječnom kućanstvu.Regoč wrote:Puno je pretjerala, nama je ipak teže, nemamo taj osjećaj slasti da svojim neprijateljima bagerima razrujemo kuće i spržimo im zemlju raketama.vuksadinare wrote:...eh..malo ga precerakaja_333 wrote:E jbg. Jos uvijek bolje nego zidovima u Izraelu , oni nisu nikad sigurni jel busom idu na posao ili leteći ..Eva wrote:Jadni Hrvati. Život im je Germinal. Po mraku idu na posel po mraku se vraćaju s posla. A livada je zelena.
Guest- Guest
De mi primjer da se osvjedočim.Eva wrote:Bolje ranije, axe efekt je zajamčen.Regoč wrote:Ma, strah me noža. Možda za dvadesetak godinah, kad mi bude ionako svejedno jer će priroda učiniti svoje.Eva wrote:Pa pređi u Židove. Škrt već jesi.
Iskreno zavidni, apsolutno!Eva wrote:Kad nemate vlastite proizvodnje sad ste ljubomorni na zemlje koje proizvode od igle do nuklearne bombe. A nikad dosta tehnoloških potrepština u jednom prosječnom kućanstvu.Regoč wrote:Puno je pretjerala, nama je ipak teže, nemamo taj osjećaj slasti da svojim neprijateljima bagerima razrujemo kuće i spržimo im zemlju raketama.vuksadinare wrote:...eh..malo ga precerakaja_333 wrote:E jbg. Jos uvijek bolje nego zidovima u Izraelu , oni nisu nikad sigurni jel busom idu na posao ili leteći ..Eva wrote:Jadni Hrvati. Život im je Germinal. Po mraku idu na posel po mraku se vraćaju s posla. A livada je zelena.
Regoč wrote:Nikakvo zapažanje nego politička propaganda.debotoijusto wrote:Najtragičnije od svega je to što vodeći Plenkovićevi kritičari „desne provenijencije“, za razliku od umjerenijih Tolušića i Butkovića, koji su također koketirali s idejom da se suprotstave Plenkoviću, jednostavno ne shvaćaju što se oko njih događa, ne prepoznaju znakove vremena i nisu kadri ispravno anticipirati događaje kojima idu ususret. Ostali su zarobljenici sustava koji više ne postoji, okruženi ljudima koji im se to ne usuđuju reći. No njihov najveći nedostatak, koji ih jednostavno onemogućuje u pokušajima da okrupne svoje nezadovoljstvo, je upravo nedostatak vlastite vjerodostojnosti.
propaganda kazes...tekst se tebi obraca meni tu sve jasno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Postojanost kao u tafta:))Regoč wrote:De mi primjer da se osvjedočim.Eva wrote:Bolje ranije, axe efekt je zajamčen.Regoč wrote:Ma, strah me noža. Možda za dvadesetak godinah, kad mi bude ionako svejedno jer će priroda učiniti svoje.Eva wrote:Pa pređi u Židove. Škrt već jesi.
Guest- Guest
Bio bi uvjerljiviji da kaže koji su to znakovi vremena i koji su to događaji kojima idemo u susret. Ovakvu uopćenu tvrdnju možeš izbaciti za bilo koga i za bilo što.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Nikakvo zapažanje nego politička propaganda.debotoijusto wrote:Najtragičnije od svega je to što vodeći Plenkovićevi kritičari „desne provenijencije“, za razliku od umjerenijih Tolušića i Butkovića, koji su također koketirali s idejom da se suprotstave Plenkoviću, jednostavno ne shvaćaju što se oko njih događa, ne prepoznaju znakove vremena i nisu kadri ispravno anticipirati događaje kojima idu ususret. Ostali su zarobljenici sustava koji više ne postoji, okruženi ljudima koji im se to ne usuđuju reći. No njihov najveći nedostatak, koji ih jednostavno onemogućuje u pokušajima da okrupne svoje nezadovoljstvo, je upravo nedostatak vlastite vjerodostojnosti.
propaganda kazes...tekst se tebi obraca meni tu sve jasno
Regoč wrote:Teško je Hrvat biti, odmah te progone.
Ti imas maniju proganjsnja
Ostalo ti od rata?
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Svi napadaci na kosovske policajce Srbi
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Naoružani napadači u Iranu ubili su devet Pakistanaca
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Svi napadaci na kosovske policajce Srbi
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Naoružani napadači u Iranu ubili su devet Pakistanaca
Page 4 of 6