Napadači na Plenkovića izgubljeni u prostoru i vremenu
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Napadači na Plenkovića izgubljeni u prostoru i vremenu
udba wrote:Hase i Glasnović bi mogli biti prvi u HSP-u, ovako će biti zadnji u HDZ-u ili oko njega. Hebrang će s onim tko pobijedi, klasika.vuksadinare wrote:....on ih malo podcjenjuje..sve ovisi kakve ce pozicije dobiti...vec ovaj tjedan..ako ne bude nista...tek onda ce biti oporba i u saboru i unutar stranke..udba wrote:Kad ih iskoristi onda će ih maknuti ili marginalizirati unutar stranke da budu na kratkoj lajni. Tako se to radi.vuksadinare wrote:....prska on vraga....nema ih obn muda maknuti...da ih makne ode bar 10-15% glasova....a lokalni izbori su tu vec na pragu
jasna stvar....nek idu iz hdz-a u hsp gdje i pripadaju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ZNA SE.vuksadinare wrote:cim ljevica toliko suti..hm..znamo ciji je plenki igrac
Guest- Guest
Udba je osnovala HDZ i sad ga pusti niz vodu. Ne bu išlo.
Guest- Guest
..ili 'vjerodostojno'Eva wrote:ZNA SE.vuksadinare wrote:cim ljevica toliko suti..hm..znamo ciji je plenki igrac
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A čuj ne bu Joža desetljeća truda i rada pustil niz vodu.
Guest- Guest
...tu je 'sova' da drzi vodu...Eva wrote:A čuj ne bu Joža desetljeća truda i rada pustil niz vodu.
2015-09-08
Tim koji pobjeđuje, a nije Orešković.
Guest- Guest
...bojim se da to bu pirova pobjedaEva wrote:Tim koji pobjeđuje, a nije Orešković.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...bojim se da to bu pirova pobjedaEva wrote:Tim koji pobjeđuje, a nije Orešković.
Po čemu, ima više nego potrebnu većinu, lojalnost stranke i nema oporbe.
Bude on u dva mandata premijer...u međuvremenu, desnoj struji je najbolje uhvatiti se za pravašku maticu. A SDP ima vremena da se pretumba i nađe novog vođu.
2015-08-06
nemas ti pojma decec...to je sve sto ti mogu reci a i savjetovatiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...bojim se da to bu pirova pobjedaEva wrote:Tim koji pobjeđuje, a nije Orešković.
Bude on u dva mandata premijer...u međuvremenu, desnoj struji je najbolje uhvatiti se za pravašku maticu. A SDP ima vremena da se pretumba i nađe novog vođu.
2015-09-08
..uostalom vec si rekao kako ce zoki biti 'vjecni'...odi u tuzlu tamo su ti na vlasti vjecni socijalisti..ah da imaju gresku..muslimani su
2015-09-08
vuksadinare wrote:nemas ti pojma decec...to je sve sto ti mogu reci a i savjetovatiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...bojim se da to bu pirova pobjedaEva wrote:Tim koji pobjeđuje, a nije Orešković.
No dobro, moja prognoza je da će plenkijeva vlada odraditi mandat. Kladim se u janje.
Kaj ti prognoziraš.
2015-08-06
epikur37 wrote:
No dobro, moja prognoza je da će plenkijeva vlada odraditi mandat. Kladim se u janje.
Kaj ti prognoziraš.
Ja se kladim da će Hase biti poslušan i pouzdan Plenkijev suradnik. U suprotnom ću mu ja kupiti onu sofu koju je razgledavao sa ženom.
udba wrote:epikur37 wrote:
Kaj ti prognoziraš.
Ja se kladim da će Hase biti poslušan i pouzdan Plenkijev suradnik. U suprotnom ću mu ja kupiti onu sofu koju je razgledavao sa ženom.
Ili to ili će otpasti iz stranke.
2015-08-06
pa evo vec na pocetku su poceli klipovi propao sastanak saborskog odbora..mostovci nisu dosli..a taj odbor drzi hdz--mostovci igraju za hasanovu ekipuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:nemas ti pojma decec...to je sve sto ti mogu reci a i savjetovatiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...bojim se da to bu pirova pobjedaEva wrote:Tim koji pobjeđuje, a nije Orešković.
Kaj ti prognoziraš.
2015-09-08
Hase se već pokazal spremnim na sve ustupke sam da ostane pri vrhu. Još bu i Titov pionir ak zatreba. Vrhunska prostituka, nema kaj ne dela za lovu.
Guest- Guest
Most s Petrovom je uništio Karamarka i izbio Hasi stolicu ispod dupeta. Ti opet po onoj što se babi snilo što bi reko Sanader.vuksadinare wrote:pa evo vec na pocetku su poceli klipovi propao sastanak saborskog odbora..mostovci nisu dosli..a taj odbor drzi hdz--mostovci igraju za hasanovu ekipu
ne hase..je decidirano rekao da zeli biti ministar....i to je posteno..a ne ono licemjerno..'niko me nije zval necu se nametati ali ako me bas zele za ministar ttko sam ja da se protivim volji svoje stranke i sefa'...Eva wrote:Hase se već pokazal spremnim na sve ustupke sam da ostane pri vrhu. Još bu i Titov pionir ak zatreba. Vrhunska prostituka, nema kaj ne dela za lovu.
2015-09-08
Želi bit ministar i po cijenu da se odrekne svih svojih ranijih stavova? Pa to im je preveć oportuno da bih to cijenila.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ne hase..je decidirano rekao da zeli biti ministar...Eva wrote:Hase se već pokazal spremnim na sve ustupke sam da ostane pri vrhu. Još bu i Titov pionir ak zatreba. Vrhunska prostituka, nema kaj ne dela za lovu.
rekao je i Kovač...ali nisu nije mandatar tu da ispunjava njihove želje, taman posla
2015-08-06
Pa tako će i bit, bit će ministar i prerezat vrpcu na otvaranju novih poslovnih prostora portala H-alter.Eva wrote:Želi bit ministar i po cijenu da se odrekne svih svojih ranijih stavova? Pa to im je preveć oportuno da bih to cijenila.
Similar topics
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Svi napadaci na kosovske policajce Srbi
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Naoružani napadači u Iranu ubili su devet Pakistanaca
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Svi napadaci na kosovske policajce Srbi
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Naoružani napadači u Iranu ubili su devet Pakistanaca
Page 2 of 6