UŽAS: Putin rekao da je sranje počelu na Balkanu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: UŽAS: Putin rekao da je sranje počelu na Balkanu
RayMabus wrote:Pa ne mrzim....što bi ga mrzio ?
joj longara, nemres smislit putina al ok, nema zamjerke s moje strane, nego jesi citao ostale komentare, ima ih razboritih al ima ih i zestoko idiotskih
jbte, po komentarima rat jos nije gotov a proslo 20 godina od njega
imam osjecaj da ce se oduzit isto kao i sa drugim svjetskim dok ne pomru svi koji su svjedoci istog
Za kog sad da navijamo, za ISIL ili za Putina?
crvenkasti-
2014-04-17
a i ti vidim ratujes josRayMabus wrote:Stoji.Leviathan2 wrote:longi, de ne seri, sjecam se lika kad je isao glasat, idem glasat za hdz jer su nas oni u govna uvalili pa nek nas sad i vade, ahah, jos sam se godinu dana smijao tomu, lik sad shvatio, nakon nekoliko glasanja da njemu nikak bolje i ne izlazi vise na glasanjeRayMabus wrote:Biraju između mraka i tame.
Đukanović je mrak , nedostatak dana ....ovi što bi došli umjesto njega su tama.
Tama je pojava koja nije uvjetovana nedostatkom nečega.
tako i ti, radije cemo biti u govnima do grla nego da nas jos netko zalije s govnima, a mozda to zalijevanje bude piticaj da se krene naprijed
Vrijeme je da se krene.
jbte, po komentarima rat jos nije gotov a proslo 20 godina od njega
imam osjecaj da ce se oduzit isto kao i sa drugim svjetskim dok ne pomru svi koji su svjedoci istog
Ne ne mrzim ga. ...što ču ga mrziti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Samo brz um ....koji ima miljardu asocijaciju pa ti je izdvojio dio u tvom postu i dao jednu od mogučih alternativa kao zajebanciju.Leviathan2 wrote:a i ti vidim ratujes josRayMabus wrote:Stoji.Leviathan2 wrote:longi, de ne seri, sjecam se lika kad je isao glasat, idem glasat za hdz jer su nas oni u govna uvalili pa nek nas sad i vade, ahah, jos sam se godinu dana smijao tomu, lik sad shvatio, nakon nekoliko glasanja da njemu nikak bolje i ne izlazi vise na glasanjeRayMabus wrote:Biraju između mraka i tame.
Đukanović je mrak , nedostatak dana ....ovi što bi došli umjesto njega su tama.
Tama je pojava koja nije uvjetovana nedostatkom nečega.
tako i ti, radije cemo biti u govnima do grla nego da nas jos netko zalije s govnima, a mozda to zalijevanje bude piticaj da se krene naprijed
Vrijeme je da se krene.
Tako u ratu radim u letu manerve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas: Biden rekao da je Putin ludi kučkin sin
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Januš Bugajski: Rusija kriva za svo sranje na Balkanu
» "Putin želi nered na Balkanu"
» UŽAS: Srbi sjebali britanske špijune na Balkanu
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku