ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UŽAS: Putin rekao da je sranje počelu na Balkanu

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

UŽAS: Putin rekao da je sranje počelu na Balkanu - Page 2 Empty Re: UŽAS: Putin rekao da je sranje počelu na Balkanu

Post by Leviathan2 16/10/2016, 20:46

RayMabus wrote:Pa ne mrzim....što bi ga mrzio ?

joj longara, nemres smislit putina al ok, nema zamjerke s moje strane, nego jesi citao ostale komentare, ima ih razboritih al ima ih i zestoko idiotskih
jbte, po komentarima rat jos nije gotov a proslo 20 godina od njega
imam osjecaj da ce se oduzit isto kao i sa drugim svjetskim dok ne pomru svi koji su svjedoci istog

Leviathan2

2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

UŽAS: Putin rekao da je sranje počelu na Balkanu - Page 2 Empty Re: UŽAS: Putin rekao da je sranje počelu na Balkanu

Post by crvenkasti 16/10/2016, 20:48

Za kog sad da navijamo, za ISIL ili za Putina?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Leviathan2 16/10/2016, 20:49

RayMabus wrote:
Leviathan2 wrote:
RayMabus wrote:Biraju između mraka i tame.

Đukanović je mrak , nedostatak dana ....ovi što bi došli umjesto njega su tama.

Tama je pojava koja nije uvjetovana nedostatkom nečega.
longi, de ne seri, sjecam se lika kad je isao glasat, idem glasat za hdz jer su nas oni u govna uvalili pa nek nas sad i vade, ahah, jos sam se godinu dana smijao tomu, lik sad shvatio, nakon nekoliko glasanja da njemu nikak bolje i ne izlazi vise na glasanje
tako i ti, radije cemo biti u govnima do grla nego da nas jos netko zalije s govnima, a mozda to zalijevanje bude piticaj da se krene naprijed
Stoji.

Vrijeme je da se krene.

a i ti vidim ratujes jos

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/10/2016, 20:49

Leviathan2 wrote:
RayMabus wrote:Pa ne mrzim....što bi ga mrzio ?

joj longara, nemres smislit putina al ok, nema zamjerke s moje strane, nego jesi citao ostale komentare, ima ih razboritih al ima ih i zestoko idiotskih
jbte, po komentarima rat jos nije gotov a proslo 20 godina od njega
imam osjecaj da ce se oduzit isto kao i sa drugim svjetskim dok ne pomru svi koji su svjedoci istog
Putina smatram občnim napuvankom kojemu netko mora opalit jednu dobru šamarčinu.

Ne ne mrzim ga. ...što ču ga mrziti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/10/2016, 20:51

Leviathan2 wrote:
RayMabus wrote:
Leviathan2 wrote:
RayMabus wrote:Biraju između mraka i tame.

Đukanović je mrak , nedostatak dana ....ovi što bi došli umjesto njega su tama.

Tama je pojava koja nije uvjetovana nedostatkom nečega.
longi, de ne seri, sjecam se lika kad je isao glasat, idem glasat za hdz jer su nas oni u govna uvalili pa nek nas sad i vade, ahah, jos sam se godinu dana smijao tomu, lik sad shvatio, nakon nekoliko glasanja da njemu nikak bolje i ne izlazi vise na glasanje
tako i ti, radije cemo biti u govnima do grla nego da nas jos netko zalije s govnima, a mozda to zalijevanje bude piticaj da se krene naprijed
Stoji.

Vrijeme je da se krene.

a i ti vidim ratujes jos
Samo brz um ....koji ima miljardu asocijaciju pa ti je izdvojio dio u tvom postu i dao jednu od mogučih alternativa kao zajebanciju.

Tako u ratu radim u letu manerve.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics