UŽAS: Putin rekao da je sranje počelu na Balkanu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
UŽAS: Putin rekao da je sranje počelu na Balkanu
PUTIN O JUGOSLAVIJI Sunovrat odnosa Rusije i Amerike počeo na Balkanu
Pogoršanje odnosa na relaciji Moskva-Vašington nije prouzrokovano konfliktom u Siriji, već je sve počelo još raspadom Jugoslavije, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.
Upitan da li su se odnosi između Rusije i SAD pogoršali zbog Sirije, Putin je na konferenciji za novinare završnog dana samita BRIKS-a u Indiji, odgovorio: "Grešite, setite se šta se dogodilo u Jugoslaviji - odatle je sve počelo".
"Ja tada nisam ni bio predsednik. Međutim, jesam li ja okrenuo avion nad Atlantikom? To je bio Jevgenij Primakov", rekao je ruski lider, a prenosi Sputnjik.
"Uzgred, Boris Jeljcin je bio poseban. Kada je zauzeo prilično čvrst stav o pitanju Jugoslavije, odmah su svi počeli da se prisećaju kako je voleo da popije. Tako je zapoceta diskreditacija. Eto, odatle je sve počelo", istakao je Putin.
-------------------------------------------------
Dakjle, najsvjetliji period u hrvatskoj povijesti, rođenje samostalne i suverene države Hrvatske, on naziva sranjem.
Zbunjoaza i tupilo. Volim Putina, najjača je faca na svjetskoj poltičkoj sceni, a on to misli o našem nastanku.
I što ćemo ako Rusija nadvlada Amere u sukobu koji se opravo odvija?
Rekonstrukcija Balkana?
Last edited by crvenkasti on 16/10/2016, 20:02; edited 1 time in total (Reason for editing : 2)
crvenkasti-
2014-04-17
Re: UŽAS: Putin rekao da je sranje počelu na Balkanu
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Putinu samo mogu poručit da Hrvati nisu glupi narod ....znamo šta radite ....ovo šta si sine moj sad izjavio par sati prije objave rezultata u CG nakon šta si pobio Đukijevu mafiju i ujedino oprbu da glasa protiv NATOa ....čuj pustili smo to .......sine mili nemaš ti pojma s kime imaš posla ....soft power bi ti se mogao ovdje pretvoriti u hard power pa da pričamo ja i ti jezikom koji ruski seljoberu RAZUMIJEŠ.
SMEČE JEDNO.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/putin-odnosi-izmedju-rusije-i-sada-su-se-pogorsali-zbog-jugoslavije/926031.aspx
Split, Croatia
Putinu samo mogu poručit da Hrvati nisu glupi narod ....znamo šta radite ....ovo šta si sine moj sad izjavio par sati prije objave rezultata u CG nakon šta si pobio Đukijevu mafiju i ujedino oprbu da glasa protiv NATOa ....čuj pustili smo to .......sine mili nemaš ti pojma s kime imaš posla ....soft power bi ti se mogao ovdje pretvoriti u hard power pa da pričamo ja i ti jezikom koji ruski seljoberu RAZUMIJEŠ.
SMEČE JEDNO.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/putin-odnosi-izmedju-rusije-i-sada-su-se-pogorsali-zbog-jugoslavije/926031.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zar je jedina šansa da se mi Hrvati priključimo Islamskoj državi?
Oni su protiv Putina.
Oni su protiv Putina.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenko po tabletice, opet ti se frustracija povecala na 99 odsto:)
dijagram-
2015-08-09
Dolazi Putin, sjebat će Amere! On je prijatelj s četnicima. A mi smo pobijedili četnike iako smo manji i slabiji od njih, zahvaljujući američkoj pomoći.
Gotovi smo!
Gotovi smo!
crvenkasti-
2014-04-17
Jede govna kao i obicno. Sve sranje je pocelo 1917-te u Sankt Peterburgu.
2014-04-14
Nije. Sranje je počelo tek kontrarevolucijom i intervencijom 14 država protiv mlade sovjetske republike.abraham wrote:Jede govna kao i obicno. Sve sranje je pocelo 1917-te u Sankt Peterburgu.
sama revolucija izvedena je takorekući bez kapi prolivene krvi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to nema veze sa Balkanom...a jos manje Amerikom..a sto dripci znaju usrati smjer topica...
Guest- Guest
pa da, svako sranje uvijek počne od vas srba, i prvi svjetski ste vi započeli, drugi niste morali jer je bio nastavak prvog, al sad bi mogli treći
Biraju između mraka i tame.
Đukanović je mrak , nedostatak dana ....ovi što bi došli umjesto njega su tama.
Tama je pojava koja nije uvjetovana nedostatkom nečega.
2014-04-11
Srbe i Srbiju je socijalizam izgleda sjebao vise nego DNRH. Pranje mozga na ruke. Bez pred pred pranja. Totalna shizofrenija. Stvarno mi ih je zao. Vise se nije zabavno ni zajebavati. Ovo je zalost. Zalost za onih nesto ljudi tamo koji su normalni i ne puse gluposti.
2014-04-14
a to si ti longi, odaje te stilRayMabus wrote:Johnakan Kether ·
Split, Croatia
SMEČE JEDNO.
jebate al nisam znao da toliko mrzis putina,
Poslat ćemo još naših na Kosovo nek viču 'ubi Srbina' poduče i pomognu braći Šiptarima.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa ne mrzim....što bi ga mrzio ?
Samo napaljujem atmosferu.
Samo napaljujem atmosferu.
2014-04-11
longi, de ne seri, sjecam se lika kad je isao glasat, idem glasat za hdz jer su nas oni u govna uvalili pa nek nas sad i vade, ahah, jos sam se godinu dana smijao tomu, lik sad shvatio, nakon nekoliko glasanja da njemu nikak bolje i ne izlazi vise na glasanjeRayMabus wrote:Biraju između mraka i tame.
tako i ti, radije cemo biti u govnima do grla nego da nas jos netko zalije s govnima, a mozda to zalijevanje bude piticaj da se krene naprijed
And I'm wasted and I can't find my way home.
abraham-
2014-04-14
Stoji.Leviathan2 wrote:longi, de ne seri, sjecam se lika kad je isao glasat, idem glasat za hdz jer su nas oni u govna uvalili pa nek nas sad i vade, ahah, jos sam se godinu dana smijao tomu, lik sad shvatio, nakon nekoliko glasanja da njemu nikak bolje i ne izlazi vise na glasanjeRayMabus wrote:Biraju između mraka i tame.
tako i ti, radije cemo biti u govnima do grla nego da nas jos netko zalije s govnima, a mozda to zalijevanje bude piticaj da se krene naprijed
Vrijeme je da se krene.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa ne mrzim....što bi ga mrzio ?
joj longara, nemres smislit putina al ok, nema zamjerke s moje strane, nego jesi citao ostale komentare, ima ih razboritih al ima ih i zestoko idiotskih
jbte, po komentarima rat jos nije gotov a proslo 20 godina od njega
imam osjecaj da ce se oduzit isto kao i sa drugim svjetskim dok ne pomru svi koji su svjedoci istog
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Januš Bugajski: Rusija kriva za svo sranje na Balkanu
» "Putin želi nered na Balkanu"
» UŽAS: Srbi sjebali britanske špijune na Balkanu
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Januš Bugajski: Rusija kriva za svo sranje na Balkanu
» "Putin želi nered na Balkanu"
» UŽAS: Srbi sjebali britanske špijune na Balkanu
Page 1 of 2