Užas: Biden rekao da je Putin ludi kučkin sin
Page 1 of 1
Užas: Biden rekao da je Putin ludi kučkin sin
Biden je Putina nazvao 'ludim kučkinim sinom'
SAN FRANCISCO, 21. veljače (Reuters) - Predsjednik Joe Biden nazvao je ruskog predsjednika Vladimira Putina "ludim SOB-om" tijekom prikupljanja donacija u srijedu u San Franciscu, upozoravajući da uvijek postoji prijetnja nuklearnog sukoba, ali da egzistencijalna prijetnja čovječanstvu ostaje klima. "Ovo je posljednja egzistencijalna prijetnja. To je klima. Imamo ludi SOB poput onog tipa Putina i ostalih i uvijek se moramo brinuti o nuklearnom sukobu, ali egzistencijalna prijetnja čovječanstvu je klima", rekao je Biden maloj skupini donatora .
https://www.reuters.com/world/us/biden-calls-putin-crazy-sob-during-san-francisco-fundraiser-2024-02-22/
---------------------------------
Putin duhovito odgovorio na Bidenove riječi o “ludom kurvinom sinu”
“Ranije sam rekao da bi Biden bio poželjniji američki predsjednik za Rusiju. Ne može mi reći: "Volodja, bravo, hvala ti, puno si mi pomogao." Shvaćamo što se tamo događa s unutarnjepolitičke točke gledišta i ova reakcija je apsolutno adekvatna, što znači da sam bio u pravu”, komentirao je Putin u intervjuu Zarubinu.
https://t.me/RVvoenkor/62574
-------------------------------------------
Da mu je to rekao netko normalan, možda bi se i naljutio. Ko jebe senilnu budalu.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: Biden rekao da je Putin ludi kučkin sin
Biden je ljut jer mu je pala Avdivka i Ukrajinci gube rat protiv Rusije i onda anglosasija nikad neće osvojit Rusiju i njene goleme resurse i doć Kini iznad glave i vladati svijetom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» UŽAS: Putin rekao da je sranje počelu na Balkanu
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Užas: Biden se obraćao Amerikancima sa: "Pederi i gospodo!"
» Biden:'Putin se sprama za akciju.Napast ce Ukrajinu'
» Kusturica: Putin mi je rekao da mu Dodik odgovara i duhom i djelom
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Užas: Biden se obraćao Amerikancima sa: "Pederi i gospodo!"
» Biden:'Putin se sprama za akciju.Napast ce Ukrajinu'
» Kusturica: Putin mi je rekao da mu Dodik odgovara i duhom i djelom