Niče
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Niče
Adolfe Hitleru, ujedinjeni smo samo s tobom i zelimo obnoviti svoj zavjet u ovome casu: na ovoj
zemlji vjerujemo samo u Adolfa.Hitlera. vjerujemo da je nacional socijalizam jedina vjera koja moze
spasiti nas narod. Vjerujemo da postoji gospod bog
u nebesima, koji nas je stvorio, koji nas vodi, koji nama upravlja i koji nas jasno blagosljiva. I vjerujemo da je taj gospod bog poslao adolfa hitlera nama kako bi njemacka mogla postati temeljem za svu vjecnost.
zemlji vjerujemo samo u Adolfa.Hitlera. vjerujemo da je nacional socijalizam jedina vjera koja moze
u nebesima, koji nas je stvorio, koji nas vodi, koji nama upravlja i koji nas jasno blagosljiva. I vjerujemo da je taj gospod bog poslao adolfa hitlera nama kako bi njemacka mogla postati temeljem za svu vjecnost.
Guest- Guest
operw wrote:Adolfe Hitleru, ujedinjeni smo samo s tobom i zelimo obnoviti svoj zavjet u ovome casu: na ovoj
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Sad vas pozdravljan... I naciste i normalne... Ove cu dane pit u Fleku za vaše duše... Pozdrav, bando...
;)
;)
Guest- Guest
Pozz pusa
Veleizdajnik i jadnik koji je u ropstvu namazao guzu, samo da bi spasio svoj bijedni životfridrih_niche wrote:Paulusa
Prvo sudjeluje u planiranju operacije "Barbarossa", da bi poslije svjedočio protiv svojih suboraca. Kakva moralna nakaza i najniže dno koje jedan čovjek može dotaknut. Uopće me ne čudi da osobi poput tebe on predstavlja neku veličinu
Kako si ti glup lik Nije ti palo na pamet da je "pokajnik" iz razloga što želi spasit svoju guzicu? Da crvena armija nije uspjela opkolit Stalingrad, onda ipak ne bi bio "pokajnik". Nije on nikakav pokajnik, nego obična ološ. Samo nemaš ti dovoljno razvijen mozak da to shvatišRad'iša Trajković wrote:kakva legenda i pokajnik. eh da je takvih moralnih velicina bilo vise...
Glup si ka kurac :(scorpion wrote:Veleizdajnik i jadnik koji je u ropstvu namazao guzu, samo da bi spasio svoj bijedni životfridrih_niche wrote:Paulusa
Prvo sudjeluje u planiranju operacije "Barbarossa", da bi poslije svjedočio protiv svojih suboraca. Kakva moralna nakaza i najniže dno koje jedan čovjek može dotaknut. Uopće me ne čudi da osobi poput tebe on predstavlja neku veličinu
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» BRACALA VS END & NIČE VS ZEKO
» ej niče
» NIČE
» END i NIČE na aparatima...
» Niče se rastao do žene...
» ej niče
» NIČE
» END i NIČE na aparatima...
» Niče se rastao do žene...