Niče
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Niče
Hrvoje Niče novi predsjednik HSP Ante Starčević.
Čestitamo Ničeu koji je "spreman" .
Čestitamo Ničeu koji je "spreman" .
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Re: Niče
Za retarde očigledno nijefridrih_niche wrote:Nikad desničar... Ta opcija je za retarde...
;)
Za tebe sam genije! I to koji ja stav imam u vezi Hitlera i općenito nacionalsocijalizma, ti nemaš pojma ni 1%fridrih_niche wrote:Bosanac koji slavi Hitlera je genije? :D
bože molim te kad umrem da me pokopaju pokraj adofla hitlera najvećeg europskog sina
Guest- Guest
operw wrote:
bože molim te kad umrem da me pokopaju pokraj adofla hitlera najvećeg europskog sina
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
vizionar, prorok i tvorac tehnološke revolucije. da nije bilo njega i nacizma, ne bi bilo niti autocesta, modernih aviona, automobila, putovanja u svemir. genije je detektirao problem kad se izmiješaju razne rase i kulture. evo vam multinacionalna i demokratska europa, svaki treći ofarbani se digne u zrak. i shvatio je da su englezi rušitelji europskog jedinstva u kojem bi glavnu riječ imala bijela rasa
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Vizionar... šteta što o vođenju vojske pojma nije imao...
darth_vader-
2014-04-17
Ovi danasnji neonacisti mi nisu jasni sa svojom homofobijom s obzirom da je " ljubljeni im fuhrer" bio homoseksualac
svi mi imamo mane. imaš vrhunske vojskovođe ali karizma nula pa ne dođu ni do vrha vojske a kamoli nešto višejasambrend wrote:Vizionar... šteta što o vođenju vojske pojma nije imao...
kakva fobija nesretniče ja još nisam čuo da se netko boji pedera a ovo što ti je djed pričao o vođi moraš shvatit da postoji razlika između fantazija i realnosti. ne kažem da ima nešto pretjerano lošeg što se on palio na adolfa ali bolje bi bilo za sve da je to zadržao za sebeZiil Los Dii ! wrote:Ovi danasnji neonacisti mi nisu jasni sa svojom homofobijom s obzirom da je " ljubljeni im fuhrer" bio homoseksualac
2014-04-18
Njegova mana je bila da je svom glavnom vojskovođi stavija pištolj na glavu i puca...bafalo wrote:svi mi imamo mane. imaš vrhunske vojskovođe ali karizma nula pa ne dođu ni do vrha vojske a kamoli nešto višejasambrend wrote:Vizionar... šteta što o vođenju vojske pojma nije imao...
Figurativno, naravno...
A i s drugima, poput Paulusa i von Mansteina, je bija na ratnoj nozi...
Ukratko, Adolf je bija iskompleksirani redikul čija taština drugima nije dopuštala zaslužene visine i hvale...
;)
Guest- Guest
Adolfe Hitleru, ujedinjeni smo samo s tobom i zelimo obnoviti svoj zavjet u ovome casu: na ovoj
zemlji vjerujemo samo u Adolfa.Hitlera. vjerujemo da je nacional socijalizam jedina vjera koja moze
spasiti nas narod. Vjerujemo da postoji gospod bog
u nebesima, koji nas je stvorio, koji nas vodi, koji nama upravlja i koji nas jasno blagosljiva. I vjerujemo da je taj gospod bog poslao adolfa hitlera nama kako bi njemacka mogla postati temeljem za svu vjecnost.
zemlji vjerujemo samo u Adolfa.Hitlera. vjerujemo da je nacional socijalizam jedina vjera koja moze
spasiti nas narod. Vjerujemo da postoji gospod bog
u nebesima, koji nas je stvorio, koji nas vodi, koji nama upravlja i koji nas jasno blagosljiva. I vjerujemo da je taj gospod bog poslao adolfa hitlera nama kako bi njemacka mogla postati temeljem za svu vjecnost.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» BRACALA VS END & NIČE VS ZEKO
» ej niče
» NIČE
» END i NIČE na aparatima...
» Niče se rastao do žene...
» ej niče
» NIČE
» END i NIČE na aparatima...
» Niče se rastao do žene...