END i NIČE na aparatima...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
END i NIČE na aparatima...
Novo veliko prizanje stiglo je na adresu Luke Modrića, možda i najveće dosad.
Naime, u anketi koju je sproveo španjolski Mundo Deportivo među 300 Barcinih 'sociosa', članova kluba, Luka Modrić zauzeo je prvo mjesto na popisu željenih pojačanja.
Da stvar bude bolja, sociosi 'pojačanja' nisu morali birati među igračima Real Madrida, već iz bilo kojeg kluba diljem svijeta.
"Ni Cristiano, ni Benzema, ni Bale, ni bilo koja druga zvijezda. Samo Modrić", tim je riječima Marca opisala odabir Barcinih 'sociosa'.
Naime, u anketi koju je sproveo španjolski Mundo Deportivo među 300 Barcinih 'sociosa', članova kluba, Luka Modrić zauzeo je prvo mjesto na popisu željenih pojačanja.
Da stvar bude bolja, sociosi 'pojačanja' nisu morali birati među igračima Real Madrida, već iz bilo kojeg kluba diljem svijeta.
"Ni Cristiano, ni Benzema, ni Bale, ni bilo koja druga zvijezda. Samo Modrić", tim je riječima Marca opisala odabir Barcinih 'sociosa'.
Last edited by muckodjubre on Tue 27 Dec - 17:17; edited 1 time in total
Re: END i NIČE na aparatima...
300 milijuna i suarez i mozda ga i dobe kao poklon za novu godinu
nowitzki-
2014-04-27
Roki wrote:Hahahhahhahahahah
Kakvo pišanje po toploj braći sa foruma.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
gradi se novi stadion, otvaraju se nova radna mjesta za čistača wca, modrić prvi izbor
End- Posts : 21177
2015-08-25
Roki wrote:Hahahhahhahahahah
Kakvo pišanje po toploj braći sa foruma.
ciganče malo, dobar tek, guštaj u svojim govnima. ;)
2015-08-25
sine,ta fotka nema veze s vezom...
nije modrić ništa rekao kontra barce već je barcelonašima od svih igrača LUKA no.1 izbor
nije modrić ništa rekao kontra barce već je barcelonašima od svih igrača LUKA no.1 izbor
napuši se kurca više i nemoj lagat glupi lažove.
da mene pitaš na osnovu igrača loreala rekao bi modrić, iz sažaljenja... ;)
da mene pitaš na osnovu igrača loreala rekao bi modrić, iz sažaljenja... ;)
2015-08-25
nemoj plakati ende i budi dobar:
Da stvar bude bolja, sociosi 'pojačanja' nisu morali birati među igračima Real Madrida, već iz bilo kojeg kluba diljem svijethttp://sportske.jutarnji.hr/nogomet/primera/luka-modric-je-san-barceloninih-navijaca-ni-ronaldo-ni-benzema-ni-bale...samo-modric.-hrvatski-carobnjak-dobio-najvece-priznanje/5440087/a.
Da stvar bude bolja, sociosi 'pojačanja' nisu morali birati među igračima Real Madrida, već iz bilo kojeg kluba diljem svijethttp://sportske.jutarnji.hr/nogomet/primera/luka-modric-je-san-barceloninih-navijaca-ni-ronaldo-ni-benzema-ni-bale...samo-modric.-hrvatski-carobnjak-dobio-najvece-priznanje/5440087/a.
Nakon Modrića, najviše je glasova dobio Arsenalov Hector Bellerin i David Silva iz Manchester Cityja
obriši suze
obriši suze
od kada bellerin i silva igraju u realu??
Roki wrote:kako je glup mali spermenko, boze dragi...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
tih 300 članova vjerojatno drže enriqueta na klupi pa šta..
ne bi oni toliko njega htjeli u barceloni kao šta je on to sam htio, ali je dobio odbijenicu po kratkom postupku, malverzacije i korupcijske radnje s maminjom i tottenhamom njemu su bile pozivnica u real.
ne bi oni toliko njega htjeli u barceloni kao šta je on to sam htio, ali je dobio odbijenicu po kratkom postupku, malverzacije i korupcijske radnje s maminjom i tottenhamom njemu su bile pozivnica u real.
2015-08-25
opet pišeše rečenice bez smisla ...pa pola barcinih igrača radi ili je radilo malverzacije,ima li potrebe da navodim imena?End1899 wrote:tih 300 članova vjerojatno drže enriqueta na klupi pa šta..
npr.najbolji barcin igrač svih vremenena LEO MESSI je pravomoćno osuđen na 21mjesec zatvora
ima smisla, ali tebi je u prvom planu praviti se glup, tvoj trademark potez. no u tvojem slučaju to su tipfeleri lol.muckodjubre wrote:opet pišeše rečenice bez smisla ...pa pola barcinih igrača radi ili je radilo malverzacije,ima li potrebe da navodim imena?End1899 wrote:tih 300 članova vjerojatno drže enriqueta na klupi pa šta..
npr.najbolji barcin igrač svih vremenena LEO MESSI je pravomoćno osuđen na 21mjesec zatvora
hoćeš ti nabrojim tvoje gramatičke pogreške u zadnjem postu? dosadan si ko kurac, hoćeš biti pametan, a glup si.
šta se tiče messija već sam ti to 100 puta objasnio i ne mislim 101., njegovo neplaćanje poreza je kikiriki u odnosu na modrićevo potkradanje cijelu karijeru, a kad već spominješ barcelonu i tko je optužen, pederka se tereti za 150 milijuna, znaš li ti koliko je to više od cijele barcelone i messijevih 4 milijuna.
2015-08-25
to nema veze s tipfelerima ili gramatikom... cijela rečenica ti nema smislaEnd1899 wrote:ima smisla, ali tebi je u prvom planu praviti se glup, tvoj trademark potez. no u tvojem slučaju to su tipfeleri lol.muckodjubre wrote:opet pišeše rečenice bez smisla ...pa pola barcinih igrača radi ili je radilo malverzacije,ima li potrebe da navodim imena?End1899 wrote:tih 300 članova vjerojatno drže enriqueta na klupi pa šta..
hoćeš ti nabrojim tvoje gramatičke pogreške u zadnjem postu? dosadan si ko kurac, hoćeš biti pametan, a glup si.
šta se tiče messija već sam ti to 100 puta objasnio i ne mislim 101., njegovo neplaćanje poreza je kikiriki u odnosu na modrićevo potkradanje cijelu karijeru, a kad već spominješ barcelonu i tko je optužen, pederka se tereti za 150 milijuna, znaš li ti koliko je to više od cijele barcelone i messijevih 4 milijuna.
Bellerina bi ja u real, paklen igrac, najbrzi igrac premijerlige,."steta" sta je carvajal najbolji desni bek na svijetu pa bi mu bio samo zamjena
nowitzki-
2014-04-27
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2