HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
Iz HDZ a? A gle , za onog koga mislim da bi bolje ne bi glasali kao za ovog . Tako da, nebitno.Eroo wrote:To je u redu, normalan čoek...kaja_333 wrote:Inače meni je plenki mutan ko Sanader i sprema se zajebati sve osim svog kadra koji ga je instalirao i na liniji je seksom. Zato se malo unervozio. Jer do sada nije rekao ništa i nije napravio ništa iz cega bi se moglo razaznati sto misli. E sada mora. I to mu je problem.
PS: Ima zadatak napraviti pitu, bez obzira na materijal koji mi stoji na raspolaganju.
Mene zanima tko bi po tvoje znao bolje, s obzirom na materijal?
Fali mi kvačica na s! :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
inače ja bi da bruna esih zamijeni plenkovića a da hase ostane gdje je bio
E, idealno.marcellus wrote:inače ja bi da bruna esih zamijeni plenkovića a da hase ostane gdje je bio
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisam u toj skupini ljudi.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Šta si nestrpljiv, sačekaj utorak ili srijedu, saznat ćeš iz prve ruke...debotoijusto wrote:koje ministarstvo bi ona vodila , ono umjesto casne ?Eroo wrote:Kao da to nismo znali svo ovo vrijeme.
Bruna Esih je jedina moguća (i logična) zamjena dr Hasanbegovića. Ako već mora tako biti.
budes se razocarao...ponovo
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Krompir je vaš. Od toga možeš napraviti samo pire, krompirušu varani gulaš, krompir-juhu...uglavnom nešto od krompira.kaja_333 wrote:E, idealno.marcellus wrote:inače ja bi da bruna esih zamijeni plenkovića a da hase ostane gdje je bio
I Mesić je bio vaš. 70%, ili koliko već.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
kaja_333 wrote:E, idealno.marcellus wrote:inače ja bi da bruna esih zamijeni plenkovića a da hase ostane gdje je bio
Moš mislit :D
to kad vaši prvaši dobiju izbore...vako...mrka kapa
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Slažem se, dobra procjena. Vuče iste poteze kao Sanader, što prepoznajemo po uništavanju pravaštva (Sanader Đapićeva HSP-a, Plenković HDZ-ove desne struje) te koaliranju s četnicima (SDSS-om) i iredentom (Radinom). K tomu je došao kao Merkeličina marioneta pa je jasno komu je odan.kaja_333 wrote:Inače meni je plenki mutan ko Sanader i sprema se zajebati sve osim svog kadra koji ga je instalirao i na liniji je seksom. Zato se malo unervozio. Jer do sada nije rekao ništa i nije napravio ništa iz cega bi se moglo razaznati sto misli. E sada mora. I to mu je problem.
E, što se mašta! Bruna je slabo iskusna u politici, radije za predsjednicu umjesto američke starlete. Za premijera Kovača, mada me je pokolebao onim "jawohl".kaja_333 wrote:E, idealno.marcellus wrote:inače ja bi da bruna esih zamijeni plenkovića a da hase ostane gdje je bio
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» Bruna Esih će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, HDZ joj prijeti izbacivanjem iz Kluba
» Bruna Esih:'Iskreno,HDZ-u je ostalo samo ime sve drugo nema veze sa HDZ-om'
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» Bruna Esih će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, HDZ joj prijeti izbacivanjem iz Kluba
» Bruna Esih:'Iskreno,HDZ-u je ostalo samo ime sve drugo nema veze sa HDZ-om'
Page 4 of 4