HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
Da ne bi ostalo nezabilježeno: Jedan je dr Hase!MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Do sada uopće nisam komentirao rad Plenkovića. Nisam ja tako brzoplet sa izjavama.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Čujemo se u utorak ili srijedu...Bilježim ovaj tvoj veleumni komentar.MaximusDecimusMiridije wrote:
Nestvarno...
Komentar je bio vezan isključivo uz tvoju izjavu o Plenkovicu. Kad je eliminiralo Karamarka o Plenkovicu nisi jedne lijepe rijeci rekao. Sad odjednom....ni jedne lose, ja uvijek govorio,.... de bokte :)
Ljude cijenim po urađenom i ne po onome šta pričaju. Jebeš priču bez pokrića. Ukratko.
Aha je da :)
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
I taj jedan je previse :) and thus....sretno mu bilo u realnom sektoru :)
Guest- Guest
Čuj, Makso, imam jednu zgodnu sliku, a odnosi se na Curiosty misiju na Marsu.MaximusDecimusMiridije wrote:I taj jedan je previse :) and thus....sretno mu bilo u realnom sektoru :)
Naime, cilj se zna, put do njega se projektira u varijantama, a stvarni put se
od sviju ipak razlikuje...zbog lokalnih zapreka, koje se ipak nije moglo predvidjeti
na temelju dostupnih podataka.
Slično je i sa političkim ciljevima.Planirani putevi za prelazak "dark dunes":
Od rute "1"(bijela linija) se očigledno odustalo. Ruta "2" (plava linija) je najbližno ono što se trenutno ostvaruje.
Na samom prelasku "dark dunes" se praktično udružuje sa "3" (zelena linija), što znači da tamo nema drugog izbora.
U slučaju problema bi to značilo odustajanje od smjera i eventualni povratak planiranoj ruti !1".
Jesm li ti šta pomogao?
Last edited by Eroo on 15/10/2016, 15:38; edited 1 time in total
2016-07-22
Nisi, nismo mi na istome nivou razvoja, ti si puno više na ljestvici pa nisam u stanju biti u istoj liniji razmišljanja s tobom. Ako i kad pronađeš dovoljno vremena i dobrote u sebi da mi detaljnije sve objasniš ja ću strpljivo čekati taj blaženi trenutak :)
Guest- Guest
Ja i jesam dobričina, u to ne sumnjaj.MaximusDecimusMiridije wrote:Nisi, nismo mi na istome nivou razvoja, ti si puno više na ljestvici pa nisam u stanju biti u istoj liniji razmišljanja s tobom. Ako i kad pronađeš dovoljno vremena i dobrote u sebi da mi detaljnije sve objasniš ja ću strpljivo čekati taj blaženi trenutak :)
Konćanima, 13.13...A sada ostaje vjera, ufanje - nada i ljubav - to troje - ali je najveća među njima ljubav.
Nadaj se.
2016-07-22
Eroo wrote:Ja i jesam dobričina, u to ne sumnjaj.MaximusDecimusMiridije wrote:Nisi, nismo mi na istome nivou razvoja, ti si puno više na ljestvici pa nisam u stanju biti u istoj liniji razmišljanja s tobom. Ako i kad pronađeš dovoljno vremena i dobrote u sebi da mi detaljnije sve objasniš ja ću strpljivo čekati taj blaženi trenutak :)
Konćanima, 13.13...A sada ostaje vjera, ufanje - nada i ljubav - to troje - ali je najveća među njima ljubav.
Nadaj se.
Guest- Guest
koje ministarstvo bi ona vodila , ono umjesto casne ?Eroo wrote:Kao da to nismo znali svo ovo vrijeme.
Bruna Esih je jedina moguća (i logična) zamjena dr Hasanbegovića. Ako već mora tako biti.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Mni se strašno sviđala ona Alibegovićka.debotoijusto wrote:koje ministarstvo bi ona vodila , ono umjesto casne ?Eroo wrote:Kao da to nismo znali svo ovo vrijeme.
Bruna Esih je jedina moguća (i logična) zamjena dr Hasanbegovića. Ako već mora tako biti.
Jebezovna je sam tak.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Mni se strašno sviđala ona Alibegovićka.debotoijusto wrote:koje ministarstvo bi ona vodila , ono umjesto casne ?Eroo wrote:Kao da to nismo znali svo ovo vrijeme.
Jebezovna je sam tak.
meni izgleda kao zena gradjevinskog poduzetnika uvijek kratkog s lovom...nije mi napeta
ja volim mlade skojevke s par kg. tkz. viska
2014-04-12
Samo ti maštaj.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Mni se strašno sviđala ona Alibegovićka.debotoijusto wrote:koje ministarstvo bi ona vodila , ono umjesto casne ?Eroo wrote:Kao da to nismo znali svo ovo vrijeme.
Jebezovna je sam tak.
meni izgleda kao zena gradjevinskog poduzetnika uvijek kratkog s lovom...nije mi napeta
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Šta si nestrpljiv, sačekaj utorak ili srijedu, saznat ćeš iz prve ruke...debotoijusto wrote:koje ministarstvo bi ona vodila , ono umjesto casne ?Eroo wrote:Kao da to nismo znali svo ovo vrijeme.
2016-07-22
Ma samo da nije nešto protiv postkomunistickih uhljeba i da je na prvom mjestu imaginarni treći.epikur37 wrote:Plenki radi kompromise, nama narodnjačkoj liniji je i ovo prihvatljivo, premda bolje bez nje...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jastreb wrote:Samo ti maštaj.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Mni se strašno sviđala ona Alibegovićka.debotoijusto wrote:koje ministarstvo bi ona vodila , ono umjesto casne ?Eroo wrote:Kao da to nismo znali svo ovo vrijeme.
Jebezovna je sam tak.
ae
2014-04-12
Inače meni je plenki mutan ko Sanader i sprema se zajebati sve osim svog kadra koji ga je instalirao i na liniji je seksom. Zato se malo unervozio. Jer do sada nije rekao ništa i nije napravio ništa iz cega bi se moglo razaznati sto misli. E sada mora. I to mu je problem.
2015-08-15
Eroo wrote:Šta si nestrpljiv, sačekaj utorak ili srijedu, saznat ćeš iz prve ruke...debotoijusto wrote:koje ministarstvo bi ona vodila , ono umjesto casne ?Eroo wrote:Kao da to nismo znali svo ovo vrijeme.
budes se razocarao...ponovo
2014-04-12
HDZ je to , kud plenky i svi drugikaja_333 wrote:Inače meni je plenki mutan ko Sanader i sprema se zajebati sve osim svog kadra koji ga je instalirao i na liniji je seksom. Zato se malo unervozio. Jer do sada nije rekao ništa i nije napravio ništa iz cega bi se moglo razaznati sto misli. E sada mora. I to mu je problem.
2014-04-12
Ja mislim da ce kroz po godine, godinu svi u jednome trenutku napisati "plenky me pozitivno iznenadio" pa onda kasnije se kleti u lik i djelo istoga kao da nikada nisu jednu ruznu rijec napisali o istome.
Mislim nemogu se zakleti u to...samo pratim visegodisnji obrazac ponasanja i promjene razmisljanja na forumu :)
Mislim nemogu se zakleti u to...samo pratim visegodisnji obrazac ponasanja i promjene razmisljanja na forumu :)
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Ja i jesam dobričina, u to ne sumnjaj.MaximusDecimusMiridije wrote:Nisi, nismo mi na istome nivou razvoja, ti si puno više na ljestvici pa nisam u stanju biti u istoj liniji razmišljanja s tobom. Ako i kad pronađeš dovoljno vremena i dobrote u sebi da mi detaljnije sve objasniš ja ću strpljivo čekati taj blaženi trenutak :)
Nadaj se.
Ero govori u prispodobama, nije smrtniku dano dan razumije tu disocijativnu misao :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja mislim da ce kroz po godine, godinu svi u jednome trenutku napisati "plenky me pozitivno iznenadio" pa onda kasnije se kleti u lik i djelo istoga kao da nikada nisu jednu ruznu rijec napisali o istome.
meni je on ljigav kao takav
iako ne sumnjam da će biti ekonomski uspješan, mislim okruženje je takvo a i Sanader je bio
a ovaj je od iste fele, nikad ne znaš što je ispod odijela i kravate, vjerojatno jedno veliko ništa
To je u redu, normalan čoek...kaja_333 wrote:Inače meni je plenki mutan ko Sanader i sprema se zajebati sve osim svog kadra koji ga je instalirao i na liniji je seksom. Zato se malo unervozio. Jer do sada nije rekao ništa i nije napravio ništa iz cega bi se moglo razaznati sto misli. E sada mora. I to mu je problem.
PS: Ima zadatak napraviti pitu, bez obzira na materijal koji mi stoji na raspolaganju.
Mene zanima tko bi po tvoje znao bolje, s obzirom na materijal?
2016-07-22
Iz HDZ a? A gle , za onog koga mislim da bi bolje ne bi glasali kao za ovog . Tako da, nebitno.Eroo wrote:To je u redu, normalan čoek...kaja_333 wrote:Inače meni je plenki mutan ko Sanader i sprema se zajebati sve osim svog kadra koji ga je instalirao i na liniji je seksom. Zato se malo unervozio. Jer do sada nije rekao ništa i nije napravio ništa iz cega bi se moglo razaznati sto misli. E sada mora. I to mu je problem.
PS: Ima zadatak napraviti pitu, bez obzira na materijal koji mi stoji na raspolaganju.
Mene zanima tko bi po tvoje znao bolje, s obzirom na materijal?
Fali mi kvačica na s! :)
2015-08-15
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» Bruna Esih će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, HDZ joj prijeti izbacivanjem iz Kluba
» Bruna Esih:'Iskreno,HDZ-u je ostalo samo ime sve drugo nema veze sa HDZ-om'
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» Bruna Esih će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, HDZ joj prijeti izbacivanjem iz Kluba
» Bruna Esih:'Iskreno,HDZ-u je ostalo samo ime sve drugo nema veze sa HDZ-om'
Page 3 of 4