ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PUTINOVA PORUKA PROTIVNICIMA "Nemate dovoljno benzina da obiđete Rusiju, a kamoli da je izolujete!"

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

PUTINOVA PORUKA PROTIVNICIMA "Nemate dovoljno benzina da obiđete Rusiju, a kamoli da je izolujete!"  - Page 4 Empty Re: PUTINOVA PORUKA PROTIVNICIMA "Nemate dovoljno benzina da obiđete Rusiju, a kamoli da je izolujete!"

Post by crvenkasti Fri 14 Oct - 23:14

U Kursku su Rusi pobijedili jer su unaprijed znali točno, gdje, kad i kako će ih napasti.

A znali su jer su im Englezi poslali informacije. A oni su znali jer su zarobili Enigmu, njemački stroj za šifriranje poruka.

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

PUTINOVA PORUKA PROTIVNICIMA "Nemate dovoljno benzina da obiđete Rusiju, a kamoli da je izolujete!"  - Page 4 Empty Re: PUTINOVA PORUKA PROTIVNICIMA "Nemate dovoljno benzina da obiđete Rusiju, a kamoli da je izolujete!"

Post by Guest Fri 14 Oct - 23:16

Svejedno,zadovboljan sam sto su ameri,preko Bare..da su na istom tlu kao Rusi,huuh..!!! ne bi bilo dobro...iovako sve vise frcaju iskre...
Danas pricam i objasnjavam svabima,bijelo gledaju...a brate ispranih glava... No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Fri 14 Oct - 23:16

Dobro, staljingrad si prostudirao do detalja vidim. Al htjela sam reci da im ljudi znače kao govno otprilike. 
Gledala sam dokumentarac o onoj njihovoj podmornici. 30 sati nisu dali pomoć, strane spasilačke ekipe su joj se približile da ih izvuku van i nisu dali. Ovi su umirali i nisu dali. Dok su se pogusili pustili su ih do njih. Da ne ispričaju sto su radili tamo. Odvratno.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Winter is coming Fri 14 Oct - 23:17

MaximusDecimusMiridije wrote:
Winter is coming wrote:Kursk je isto bio zajeban,najveca tenkovska bitka ikad

Oni su na Kursku u principu popusili. Ono....Njemci bi Kursk bili nastavili operaciju da se nije dogodilo iskrcavanje u Italiji. Doduse terenski zapovjednici su opcenito bili u potpunosti protiv te operacije...ali Hitler nije htio cuti. Rusija je za malo dozivjela fijasko debeli tamo. 

Btw ste znali da su na Kursku Rusi izmedu ostaloga koristili skoro sve naoruzanje koje su zarobili kod staljingrada? Ono blizu 300 88mm topova je bilo tamo u Sovjetskoj sluzbi protiv dojucerasnjih vlasnika? To je prakticki jedino oruzje Njemacko koje su koristili sami Rusi tokom citavog rata i sami. Cak su proizvodili vlastitu municiju za te topove.
nisam to znao,jebiga kod Kurska Svabe nisu mogli iskoristiti faktor iznenadjenja kao u pocetku tako da su Ruje bili spremni,mozda nepovoljna stvar za Ruse je bila izbocenost te teritorije koju su branili,Svabe su ih pokusali odsjeci ali Rusi su i predpostavljali da ce ovi to pokusati,stucali su se i tu,mada je bilo zaginuce na obe strane ali linije su ostale manje vise neprobojne.

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 23:18

kaja_333 wrote:Dobro, staljingrad si prostudirao do detalja vidim. Al htjela sam reci da im ljudi znače kao govno otprilike. 
Gledala sam dokumentarac o onoj njihovoj podmornici. 30 sati nisu dali pomoć, strane spasilačke ekipe su joj se približile da ih izvuku van i nisu dali. Ovi su umirali i nisu dali. Dok su se pogusili pustili su ih do njih. Da ne ispričaju sto su radili tamo. Odvratno.
Istina,Rusi su cudan mentalitet..brutalni,nemilosrdni,hladni na vlastite i tudje patnje..s druge strane,ako steknes povjerenje kod nekog od njih,taj ce skociti u vatru za tebe,ne pazeci na sebea..
Svejedno su impresivna nacija...ono sto prezivi odrastanje u takvom drustvu,nis ga ne moze slomiti..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 23:18

bogomdani wrote:A cuj,uza sve,vrlo dobar film,ne treba bas biti prekritican... :)

Ja ti jako volim filmove. Od svih ratnih filmova u zivotu samo mi je jedan lego skroz. Ono bas od-do. Tanka Crvena Linija...americki film o ratu na pacifiku. Nevjerojatan film. Odlican mi je i Eastwoodov Pisma s Iwo Jime....a onaj Flags of Our Fathers mi je u kurcu film skroz. Ima Ruski stari dosta film  Sve ostalo...ono ima okej ima u kurcu strana. Pogledaj Estonski film "1944". Nemogu vjerovat kako su uspjeli tako dobar film napraviti s relativno malim novcima. Ruski filmovi o drugom svjetskom ratu stariji recimo....ima onaj Come and See od Elema Klimova....to je nevidjeno dobar film. Ali nije ono cisti full-blood akcija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 23:20

bogomdani wrote:A cuj,uza sve,vrlo dobar film,ne treba bas biti prekritican... :)

Ja ti jako volim filmove. Od svih ratnih filmova u zivotu samo mi je jedan lego skroz. Ono bas od-do. Tanka Crvena Linija...americki film o ratu na pacifiku. Nevjerojatan film. Odlican mi je i Eastwoodov Pisma s Iwo Jime....a onaj Flags of Our Fathers mi je u kurcu film skroz. Ima Ruski stari dosta film  Sve ostalo...ono ima okej ima u kurcu strana. Pogledaj Estonski film "1944". Nemogu vjerovat kako su uspjeli tako dobar film napraviti s relativno malim novcima. Ruski filmovi o drugom svjetskom ratu stariji recimo....ima onaj Come and See od Elema Klimova....to je nevidjeno dobar film. Ali nije ono cisti full-blood akcija.
et,bas pogledam..istina,dosad bas i nisam pucao na tu tematiku filmova iz ww2....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming Fri 14 Oct - 23:20

bogomdani wrote:Svejedno,zadovboljan sam sto su ameri,preko Bare..da su na istom tlu kao Rusi,huuh..!!! ne bi bilo dobro...iovako sve vise frcaju iskre...
Danas pricam i objasnjavam svabima,bijelo gledaju...a brate ispranih glava... No
a cuj,tempo zivota je takav da nemas vremena pratiti geopolitiku i tako neke stvari u detalje tako da ih po tom pitanju ne osudjujem,onaj ludi radio host iz texasa je opisao svoj narod na cudan nacin,kaze amerikanci su zastraseni kao kurva koju je premlatio njezin pimp,sad jebiga to je njegov citat

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 23:20

Winter is coming wrote:
Winter is coming wrote:Kursk je isto bio zajeban,najveca tenkovska bitka ikad

Oni su na Kursku u principu popusili. Ono....Njemci bi Kursk bili nastavili operaciju da se nije dogodilo iskrcavanje u Italiji. Doduse terenski zapovjednici su opcenito bili u potpunosti protiv te operacije...ali Hitler nije htio cuti. Rusija je za malo dozivjela fijasko debeli tamo. 

Btw ste znali da su na Kursku Rusi izmedu ostaloga koristili skoro sve naoruzanje koje su zarobili kod staljingrada? Ono blizu 300 88mm topova je bilo tamo u Sovjetskoj sluzbi protiv dojucerasnjih vlasnika? To je prakticki jedino oruzje Njemacko koje su koristili sami Rusi tokom citavog rata i sami. Cak su proizvodili vlastitu municiju za te topove.
nisam to znao,jebiga kod Kurska Svabe nisu mogli iskoristiti faktor iznenadjenja kao u pocetku tako da su Ruje bili spremni,mozda nepovoljna stvar za Ruse je bila izbocenost te teritorije koju su branili,Svabe su ih pokusali odsjeci ali Rusi su i predpostavljali da ce ovi to pokusati,stucali su se i tu,mada je bilo zaginuce na obe strane ali linije su ostale manje vise neprobojne.

Rusi su kod Kurska imali velike kolicine tri ponajbolja protutenkovska topa napravljena u drugom svjetskom ratu.

Da bude apsurd veci sva tri su bila zamisljena kao protuavionski topovi :D . Koristili su u trdjavama svoj 85mm top (Nevjerojatno dobro oruzje, kasnije su ih montirali na T-34 tenkove), Njemacki 88mm i Talijanski 90mm.....Inace taj Talijanski je po probojnoj moci sisao ladno i Ruski i Njemacki top koji su puno vecu slavu pobrali u ratu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Fri 14 Oct - 23:22

bogomdani wrote:
kaja_333 wrote:Dobro, staljingrad si prostudirao do detalja vidim. Al htjela sam reci da im ljudi znače kao govno otprilike. 
Istina,Rusi su cudan mentalitet..brutalni,nemilosrdni,hladni na vlastite i tudje patnje..s druge strane,ako steknes povjerenje kod nekog od njih,taj ce skociti u vatru za tebe,ne pazeci na sebea..
Svejedno su impresivna nacija...ono sto prezivi odrastanje u takvom drustvu,nis ga ne moze slomiti..
Ma užas, nije ni mentalitet nego odnos politike prema njima. Ništa su. Nula. Idu rješiti talačku krizu i ubiju otmičare i taoce. Evo, kao rješili smo.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Winter is coming Fri 14 Oct - 23:22

bogomdani wrote:
ja nikad u zivotu ne vidjeh blaze i bezazlenije ljude,a zivot nije da ne cijene nego se ne boje smrti,ne pada im to nesto strasno kao zapadnjackom covjeku

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 23:22

crvenkasti wrote:U Kursku su Rusi pobijedili jer su unaprijed znali točno, gdje, kad i kako će ih napasti.

A znali su jer su im Englezi poslali informacije. A oni su znali jer su zarobili Enigmu, njemački stroj za šifriranje poruka.

S time da je i to igra bila. Nisu htjeli Englezi da bude bas 100% na cisto da su im oni poslali informaciju jer je Staljin bio sumnjicav. Pa je informacija isla preko dvostrukih agenata u Svicarskoj ali da. Znali su Rusi tocno kad treba poceti operacija....i ono pola sata prije nego su Njemcki trebali zapoceti operaciju....zasula ih baraza 40 000 topova i katyusha.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 23:26

Winter is coming wrote:
bogomdani wrote:Svejedno,zadovboljan sam sto su ameri,preko Bare..da su na istom tlu kao Rusi,huuh..!!! ne bi bilo dobro...iovako sve vise frcaju iskre...
a cuj,tempo zivota je takav da nemas vremena pratiti geopolitiku i tako neke stvari u detalje tako da ih po tom pitanju ne osudjujem,onaj ludi radio host iz texasa je opisao svoj narod na cudan nacin,kaze amerikanci su zastraseni kao kurva koju je premlatio njezin pimp,sad jebiga to je njegov citat
dijelom tocno Medo,no kad god ih gledam,uvijek su na onom retardinom Vats App-u ili Viberu..vjecitno nes kuckaju,vjerovatno nis pametno..nema bas forumasenja u svabija,jer to oduzima dragocijeno vrijeme..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Fri 14 Oct - 23:26

Winter is coming wrote:
bogomdani wrote:
ja nikad u zivotu ne vidjeh blaze i bezazlenije ljude,a zivot nije da ne cijene nego se ne boje smrti,ne pada im to nesto strasno kao zapadnjackom covjeku
Pa normalno da im ne pada teško kad je normalno da ih ubiju. 100 svojih podmorničara podaviti da ne ispričaju na kakvoj vježbi su bili mrtvo ladno. Pa to samo manijak moze. A sta im je tek Staljin radio.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 23:27

crvenkasti wrote:U Kursku su Rusi pobijedili jer su unaprijed znali točno, gdje, kad i kako će ih napasti.

S time da je i to igra bila. Nisu htjeli Englezi da bude bas 100% na cisto da su im oni poslali informaciju jer je Staljin bio sumnjicav. Pa je informacija isla preko dvostrukih agenata u Svicarskoj ali da. Znali su Rusi tocno kad treba poceti operacija....i ono pola sata prije nego su Njemcki trebali zapoceti operaciju....zasula ih baraza 40 000 topova i katyusha.
_nasa Kaya je poput Katjuša,kad se raspistolji... king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Fri 14 Oct - 23:29

bogomdani wrote:

_nasa Kaya je poput Katjuša,kad se raspistolji... king
afro
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 23:31

kaja_333 wrote:
Winter is coming wrote:
bogomdani wrote:
Pa normalno da im ne pada teško kad je normalno da ih ubiju. 100 svojih podmorničara podaviti da ne ispričaju na kakvoj vježbi su bili mrtvo ladno. Pa to samo manijak moze. A sta im je tek Staljin radio.
Nisi shvatila Kayo..svatko ima refleks da sacuva zivot,SVATKO..no Rusi u fajtu su nekako smireni stalozeni..

Gledao sam neke filmove kad love medjede..jebote,stoje njih dvojica,neke puske imaju a medvjed grmalj,ono da krene na njih,kolikogod ga upucali,bar jednog bi strgao..oni se smiju i jos kao rugaju medvjedu..
drugi filmic..istjeruju medjeda iz brloga zimskog..stoje niti 4 metra daleko od jazbine...jebote,sto znas kad medvjed izleti na koju ce stranu,njih trojica dizu buku,smiju se..da je medvjed krenu na krivu stranu,ne bi ga uspjeli niti upucati,a bila su dva komad.a.
ono,za nepovjerovati...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming Fri 14 Oct - 23:36

Last edited by Winter is coming on Fri 14 Oct - 23:37; edited 1 time in total

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by kaya Fri 14 Oct - 23:36

Ma moguće da su staloženi jer znaju da im zivot ne vrijedi puno pa im valjda postalo svejedno. U tom okruženju žive. I kamikaze su vesele išle letiti. 
Ne možes mi reci da imaju genetske predispozicije da se oni ne boje smrti. 
Pa onaj Černobil, tjerali su ih da eksperimentiraju sa Reaktorom za koji su ovi koji rade govorili da nije sigurno. I natjerali ih bogme.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 23:40

kaja_333 wrote:Ma moguće da su staloženi jer znaju da im zivot ne vrijedi puno pa im valjda postalo svejedno. U tom okruženju žive. I kamikaze su vesele išle letiti. 
Ne možes mi reci da imaju genetske predispozicije da se oni ne boje smrti. 
Pa onaj Černobil, tjerali su ih da eksperimentiraju sa Reaktorom za koji su ovi koji rade govorili da nije sigurno. I natjerali ih bogme.
Iskreno Kayo,ne znam..ja bas nisam neki cvikaros,alu nekim situacijama,brate,cisti refleksi rade..i uvijek ima necega,cega se SVAKI covjek grozi da ga snadje,doslovno u tim situacijama bi se prosro kao golub..nekome je to nesto..ovi..ladovine..ne sad da ih hvalim,jer je po meni to suludo,stati na put medjedu koji te moze strgati i to onako da osjetis svaki tren uzasa..ma nista,smiju se opusteno i jos zovu Medvejde,medvjede...ludo..volio bih ja imati takva brutalna joojca,ilistogod to bilo u pitanju...cuj,rijec je o ljudima koji imaju solidnu lovu,i dobar zivot..a riskiraju kao sumanuti..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Fri 14 Oct - 23:43

,
kaja_333 wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Pa realno bruka da nisu ekonomski ako ne konkurirali a ono barem bili odrzivi. Doduse u komunizmu je to bilo nemoguce ostvariti. To je zemlja u principu koja ekonomski ima sve preduvjete da bude vodja u gomili polja. Temeljni problem Rusije uvijek je bio a i ostati ce sto zemlja ko zemlja nije sposobna zivjeti i evoluirati na nacin da je moguce u politici kao i u ekonomiji propitkivati ista ili biti neometan u onome sto radis. Zbog toga ni nemaju velikih poduzeca vrijednih spomena da se bave icim osim prodaje plina,nafte i slicno. U svakom poduzecu se postavljaju ljudi kako se postavljaju. Nema nikakvog vrednovanja kvalitete pojedinca ili meritokracije kad smo kod toga. A i dosta toga je problem u samim ljudima. Cekaju da im kapne nesto s neba pa da zapocnu neki kurac i slicno. Drzava se mjesa u sve, povijest regije je takva da doslovno prikazuje da bilo tko tko je napravio-stvorio nesto svoje,napravio u jednom trenutku je sve to popusio. To je zemlja poglavica i poslusnika i uvijek ce ostati takva. Sto je nacelno ok. Ljudima tamo to odgovara i ne treba ih kritizirati na racun toga. Ali ono nema smisla ni pizditi o tome kako je to zemlja meda i mlijeka i stali samo zato jer ljudi drkaju na opoziciju Amerima. A ljudi ovdje su i te kako skloni glorifikaciji. Meni je to doslovno dno dna od zemlje,ljudi,gradovi,odnos prema zajednickom vlasnistvu,buducnosti,zelenim povrsinama....ono bokte bas dno dna. Potpuno poremecen mentalni sklop i odnos samih ljudi prema samima sebi i svima ostalima. Koliko god da je kod nas sjebana zelja i ovisnost ljudi prema nekakvom osobnom uspjehu koji se mjeri koje auto tko vozi,kako se oblaci i koga jebe....kod njih su upravo ocajni za istim stvarima. Citava zemlja masta o tome da zaradi neki kurac i ode zivjeti na mrski zapad. Nacija propaliteta i licemjera.
A i ljudi im nikada nisu predstavljali ništa tako da ne čudi ako se nisu obogatili u privatizaciji da čekaju zbrisati na zapad. 
Pa jbt.u  staljingradu su pucali po svojima ako neće pred metak. vise su ih ubili oni nego svabe otprilike, rješavanje talačke krize- pobiju otmičare i taoce u onoj školi, podmornica im špijunira i uhvate ju- ne daju brodovima za pomoć da se približe dok nisu sigurni da su se podmorničari svi pogusili, kursk ili tako nekako se zvala, eksplodira im nuklearka - šute i šalju bez opreme vatrogasce i ljude da kao gase nešto, ovima nakon dva sata ispada kosa, ruke  i noga jbt.
dobro kajo, ti kruske jabuke i jos k tomu lubenice, malo staljingrad malo podmornicu koja spijunira, malo cernobil i malo privatizaciju, e daj se odluci, da bi ista pisala o danasnjoj rusiji moras otici tamo i dozivjeti je isto kao bivsi sovjetski savez, ja sam bio i u sovjetskom savezu i u rusiji 3 puta, rusiji nakon sovjetskog saveza, rusiji 2006 godine i rusiji 2013 godine, apsolutno ne mozemo govoriti o istim zemljama i drustvima,   u sovjetski savez sam isao 85 godine,  ni jednom nisam isao turisticki nego sljakat,  sovjetski savez je bio neka siva zona, ljudi su svi nekako bili preplaseni, jesu oni i cugali i zajebavali se al je uvijek bio onaj neki lagani osjecaj da si posmatran,  1993 sam bio u rusiji i bio sam zgrozen stupnjem bijede u moskvi, doslovna bijeda na svakom koraku, za 10 dolara sam unajmio tjelohranitelja sa satganom da me prati kad sam isao u djir, covjek trazio 5, postojalo je nesto mafije koja je imala love i ogromna hrpetina sirotinje,  2006 godine sam posjetio moskvu na 2 dana a zatim sam produzio u volgograd na radiliste, rusija koja se doslovno izokrenula, kao da je velika metla ocistila ulice fasade, ljudi na ulici opuceni kao bilo gdje u nekoj od svjetskih prestolnica itd, volgograd isto, zaboravih sigurnost na ulici, 93 sigurnost nula, 2006 sigurnost ajmo reci 8 od 10, 2013 godine sam bio u ekatarinaburgu i vec sam vidio jebeno modernu rusiju,  jedina stvar koja mi se nije dopala je da nema bacanja cikova po cesti, oprali mi kaznu 200 rublji,  iste godine sam posjetio i vladivostok i jos neke gradove, jako dojmljivo i svi ovi takozvani putopisi su goli  kuratz, rusi nisu vise sirotinja to je sigurno,  sto se tice podmornice kursk, sjecam se kad se to dogodilo, naravno sovjeti nisu dali nikom da pridje zbog vojne tajne, inace da si pratila tu storiju znala bi da se nitko nije mogao ni spasit jer je podmornica prepolovljena, sto se tice cernobila, tu nikakova oprema nebi pomogla al to sovjetsko rukovodstvo nije jebalo dva posto,  inace sto se tice rusa na zapadu, pa nekako ja djiram po zapadu naveliko i ne srecem bas ruse, ima ih tu i tamo ali uglavnom kao poslovnjaci a kao imigranti ima jedino onijeh koji su zbrisali u sovjetsko doba ili u vrijeme nakon pada sovjetskog saveza,  inace mozes naci poljaka ko govana, madjara ko dreka, rumunji su preplavili, bugari isto cesi, slovaci, itd, rusa bas nema a nemaju bas ni zelju ici na zapad, bar ne oni s kojima sam ja kontaktirao, interesantno im jest posjetit veneciju rim pariz barcelonu itd, al kao turisti ne kao imigranti

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics