PUTINOVA PORUKA PROTIVNICIMA "Nemate dovoljno benzina da obiđete Rusiju, a kamoli da je izolujete!"
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: PUTINOVA PORUKA PROTIVNICIMA "Nemate dovoljno benzina da obiđete Rusiju, a kamoli da je izolujete!"
kaja_333 wrote:Jbt pa vi ekstremno živite, moj zivot je dosadan..
Pa nije trebalo biti ekstremno. Mjesto je opisano kao raj na zemlji. Ja sam se iskreno nadao nekakvim drvenim bungalovima,8 dana okidanja fotki,tochenja nogu u jezerima i ono...da cemo se seviti. Na kraju zavrsio sa nekakvim nametnikom u glavi...sa visokom temperaturom,zujanjem u usima,povracanjem i privremenim poremecajem ravnoteze. :D
Guest- Guest
Re: PUTINOVA PORUKA PROTIVNICIMA "Nemate dovoljno benzina da obiđete Rusiju, a kamoli da je izolujete!"
neka neka, ja jos malo i ako me zapadne odoh gore u planinu iznad insbrucka na baustelu, kaze frend da nema ni veze za mob a kamoli internettre911 wrote:Nadoknađujem, nisam danima bio na kompu :DDLeviathan2 wrote:ma zajebajem te, koji kurac ti radis ovak kasno tutre911 wrote:Ajde nemoj to odma k srcu primati, samo lajkam i to je to, nije zabranjeno :))Leviathan2 wrote:pizon te trazio i dj crvenkastitre911 wrote:Maxo jebe i ne vadi, kaja uši zavrće :DD lajkam
Leviathan2 wrote:nikad neznas, mozda su im se komunisti trebali dogodit, sve ima svoje, danas koliko vidim , rusi su pomireni sa svojom komunistickom prosloscu, prihvataju je kao dio svoje povjesti i kao takva njihova je, ne srame se, medjutim okrenuli su se sebi i idu, mene je fasciniralo za vrijeme mojih radnih izleta u rusiju kolike promjene samnalazio tamo, za par godina ne prepoznas ono gdje si bio, istina je da imaju i zabiti koje jos neznaju da je staljin umro al toga ima svugdjekaja_333 wrote:Da im se nisu desili komunisti mozda bi i bili , ovako..
tako i hrvatska treba integrirati svoju prošlost da bi postala normalna zemlja
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A što tebe točno yebe? To kaj nisi admin pa mi nemreš odrediti što ću i koliko toga napisati?MaximusDecimusMiridije wrote:
Ako itko zna ista o gomilama gluposti.....to si ti. Pa tko sam ja da te propitkujem. Ti se bavis pisanjem gluposti duze od desetljeca. A ako nemas volje nitko te nije tjerao ni na ovaj komentar. Mogao bih jos krace napisati sto mislim ali ajde...ljudi opcenito nisu sposobni raspravljati o ovim stvarima ti pogotovo. Nebi trebao ikome pricati o indoktrinaciji ozbiljno. Narodni sudovi su bili otvorenije vizije. Nakon onolikog posta sve sto mozes napisati je to sto si napisao? Onda bi bolje bilo da se nisi ni trudio. Namjenjeno je bilo nekome tko je sposoban raspravljati o necemu a ne nekome tko na sve zna samo napisati nekakvu uvredu ili svesti sve na rijec dvije. Setnja.
Osobno poznajem čovjeka koji je u Rusiji boravio više od deset puta a ti tu sereš nebuloze i prodaješ muda pod bubrege.
Pa raspravljajmo ali samo argumentirano. Hajde! Ako hoćeš da tema bude Rusija nemam ništa protiv. Ali da sereš bez veze, sereš.
provocator wrote:A što tebe točno yebe? To kaj nisi admin pa mi nemreš odrediti što ću i koliko toga napisati?MaximusDecimusMiridije wrote:
Ako itko zna ista o gomilama gluposti.....to si ti. Pa tko sam ja da te propitkujem. Ti se bavis pisanjem gluposti duze od desetljeca. A ako nemas volje nitko te nije tjerao ni na ovaj komentar. Mogao bih jos krace napisati sto mislim ali ajde...ljudi opcenito nisu sposobni raspravljati o ovim stvarima ti pogotovo. Nebi trebao ikome pricati o indoktrinaciji ozbiljno. Narodni sudovi su bili otvorenije vizije. Nakon onolikog posta sve sto mozes napisati je to sto si napisao? Onda bi bolje bilo da se nisi ni trudio. Namjenjeno je bilo nekome tko je sposoban raspravljati o necemu a ne nekome tko na sve zna samo napisati nekakvu uvredu ili svesti sve na rijec dvije. Setnja.
Osobno poznajem čovjeka koji je u Rusiji boravio više od deset puta a ti tu sereš nebuloze i prodaješ muda pod bubrege.
Pa raspravljajmo ali samo argumentirano. Hajde! Ako hoćeš da tema bude Rusija nemam ništa protiv. Ali da sereš bez veze, sereš.
Boli me briga koga znas i sto seres. Iznosim osobno misljenje. Da nisi "peep" kakav jesi znao bi prepoznati te stvari. To sto si ti autokratski naheren egomanijak koji uvazava samo sebe i svoje misljenje te mu vrhunac zabave predstavlja drkanje ispred velikoga ogledala je tvoja pokora i tvoja dijagnoza. A sad "peep" :)
Guest- Guest
maxim je zagriženi antirus i to priznaje za razliku od nekih drugih koji velu da su kao za ruje...
max je otvoreno stao uz amerovehabije , čak me i banirao zbog podrške assadu...čovjek autentičan :)
max je otvoreno stao uz amerovehabije , čak me i banirao zbog podrške assadu...čovjek autentičan :)
2015-08-06
Bilo kako bilo ali jameri su dobili rusiju upravo tamo gdje su je i htjeli. Ali to nije sve, dobili su i eu gdje su htjeli. Rusija-Putin su se ponijeli kao stara somina na kedera a europljani kao mentalno retardirani babijan. Tako da??? Sto bi se reklo, kila mozga ili nista od historia mater studiorum est.
2014-04-14
abraham wrote:Bilo kako bilo ali jameri su dobili rusiju upravo tamo gdje su je i htjeli. Ali to nije sve, dobili su i eu gdje su htjeli. Rusija-Putin su se ponijeli kao stara somina na kedera a europljani kao mentalno retardirani babijan. Tako da??? Sto bi se reklo, kila mozga ili nista od historia mater studiorum est.
igra se to i daje, europa se mijenja a ruje su amere išutirali s bliskog istoka...pratimo daje...
2015-08-06
Kakogod..frendu je muka sjediti u avionu i cekati tri sata da doleti iz svabije u Moskwu..daleki istok da ne spominjem..dva tjedana sibirskom zeljeznicom..
ovi usranci bi nes okruzivali..
ovi usranci bi nes okruzivali..
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Latinka Perović: Srbi ne poznaju dovoljno Rusiju
» Nema ni za Parizer a kamoli Majonez
» Splitske lejzbe bi u rat sa protivnicima gej aktivizma
» Kaczyński : "Njemačka je suviše SLABA da bilo koga zaštiti, a kamoli da PREDVODI EU"
» Milo Đukanović otkrio spomenik protivnicima ujedinjenja sa Srbijom
» Nema ni za Parizer a kamoli Majonez
» Splitske lejzbe bi u rat sa protivnicima gej aktivizma
» Kaczyński : "Njemačka je suviše SLABA da bilo koga zaštiti, a kamoli da PREDVODI EU"
» Milo Đukanović otkrio spomenik protivnicima ujedinjenja sa Srbijom
Page 7 of 7