Barclays EPL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Barclays EPL 2016/2017
Sudskom presudom je dokazano da je Širić želio izvuči novac od predsjednika Hajduka i da je pritom istog navlačio na to. Tako da spominjanje duga tog kriminalca i lažova ne vrijedi apsolutno ništa, osim ako ne poželi i uspije on ili netko drugi to dokazati.muckodjubre wrote:dokaži ti da je mamić namještao? možeš pričati što hoćeš bez dokaza...ko i širić,jel tako?
Što se Mamića tiće on je SAM pričao da je radio s sucima, bio je dopredsjednik HNS-a i močnik hr nogometa, i nikad nije osudio ni odrekao se šefa sudačke organizacije (Širić) koji je OSUĐEN zbog uzimanja mita u uskokovoj akciji. Taj isti Mamić danas je na optuženičkoj klupi radi kriminala i korupcije. Pa sad ti zaključi sam. :;):A ja nisam ništa pričao, nisam pričao da je nešto dokazano, samo usljed gore činjenica njegove riječi i priznanje o tome da je radio s sucima ipak imaju neku težinu...
Guest- Guest
Pa Mamić je sam reka da je namista utakmice, sta se tu jos ima dokazat?muckodjubre wrote:dokaži ti da je mamić namještao? možeš pričati što hoćeš bez dokaza...ko i širić,jel tako?
:D
Ne kmeci bezveze, Demo...
;)
Guest- Guest
radi izvlačenja love iz dinama,time je najviše oštetio dinamo...da nije,tko zna gdje bi dinamu bio kraj,možda bi prezimio u europi i još više bježao konkurenciji...
nigdje ne vidim da je optužen ili osuđen za namještanje utakmica? kad ga osude onda možeš reći da je
nigdje ne vidim da je optužen ili osuđen za namještanje utakmica? kad ga osude onda možeš reći da je
reka je i da priča s bogomfridrih_niche wrote:Pa Mamić je sam reka da je namista utakmice, sta se tu jos ima dokazat?muckodjubre wrote:dokaži ti da je mamić namještao? možeš pričati što hoćeš bez dokaza...ko i širić,jel tako?
;)
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Dokazi da nije...muckodjubre wrote:reka je i da priča s bogomfridrih_niche wrote:Pa Mamić je sam reka da je namista utakmice, sta se tu jos ima dokazat?muckodjubre wrote:dokaži ti da je mamić namještao? možeš pričati što hoćeš bez dokaza...ko i širić,jel tako?
;)
;)
Guest- Guest
na sudu moraš dokazati da netkonešto je uradio,pa tako i da je namještao...bez dokaza ništafridrih_niche wrote:Dokazi da nije...muckodjubre wrote:reka je i da priča s bogomfridrih_niche wrote:Pa Mamić je sam reka da je namista utakmice, sta se tu jos ima dokazat?muckodjubre wrote:dokaži ti da je mamić namještao? možeš pričati što hoćeš bez dokaza...ko i širić,jel tako?
;)
;)
2014-04-15
Jel to krivično djelo?fridrih_niche wrote:Dokazi da nije...muckodjubre wrote:reka je i da priča s bogomfridrih_niche wrote:Pa Mamić je sam reka da je namista utakmice, sta se tu jos ima dokazat?muckodjubre wrote:dokaži ti da je mamić namještao? možeš pričati što hoćeš bez dokaza...ko i širić,jel tako?
;)
;)
Guest- Guest
To nije krivično, kazneno ni prekršajno djelo, a i nema veze s nogometom, pa je bespotrebno o tome pričati. Uostalom, to je duhovna stvar svakog pojedinca i nešto što se tiće njega i boga...muckodjubre wrote:
reka je i da priča s bogom
Guest- Guest
ima veze s time da mamić svašta priča...amper1950 wrote:To nije krivično, kazneno ni prekršajno djelo, a i nema veze s nogometom, pa je bespotrebno o tome pričati. Uostalom, to je duhovna stvar svakog pojedinca i nešto što se tiće njega i boga...muckodjubre wrote:
reka je i da priča s bogom
2014-04-15
barem mu ne stavljaju riječi u usta kao andresu iniesti
End- Posts : 21177
2015-08-25
jesu to činjenice s barce balkanEnd1899 wrote:barem mu ne stavljaju riječi u usta kao andresu iniesti
2014-04-15
muckodjubre wrote:jesu to činjenice s barce balkanEnd1899 wrote:barem mu ne stavljaju riječi u usta kao andresu iniesti
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:jesu to činjenice s barce balkanEnd1899 wrote:barem mu ne stavljaju riječi u usta kao andresu iniesti
kidam se od smijeha, trbuh me boli eto proljeva moram to izbacit da se bracala ima u cemu umit ujutro
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nema se sta dokazat, Mamić je sve prizna i skrušeno trazija oprost...muckodjubre wrote:na sudu moraš dokazati da netkonešto je uradio,pa tako i da je namještao...bez dokaza ništafridrih_niche wrote:Dokazi da nije...muckodjubre wrote:reka je i da priča s bogomfridrih_niche wrote:Pa Mamić je sam reka da je namista utakmice, sta se tu jos ima dokazat?muckodjubre wrote:dokaži ti da je mamić namještao? možeš pričati što hoćeš bez dokaza...ko i širić,jel tako?
;)
;)
A ti nisi veći Mamić od Mamica nikako...
Ili možda i jesi?
Hercegovac si, sad kad se stvarno prezivaš Mamić haha...
:^O
Guest- Guest
Zna se koji je najkompetentniji i najnekorumpiraniji dio zemaljske kuglemuckodjubre wrote:jesu to činjenice s barce balkanEnd1899 wrote:barem mu ne stavljaju riječi u usta kao andresu iniesti
Osim toga Iniesta je ocito dio Realove PR sluzbe
Na sudu priznao? gdje su osude,suđenje,jel pokrenut postupak?fridrih_niche wrote:Nema se sta dokazat, Mamić je sve prizna i skrušeno trazija oprost...muckodjubre wrote:na sudu moraš dokazati da netkonešto je uradio,pa tako i da je namještao...bez dokaza ništafridrih_niche wrote:Dokazi da nije...muckodjubre wrote:reka je i da priča s bogomfridrih_niche wrote:
Pa Mamić je sam reka da je namista utakmice, sta se tu jos ima dokazat?
;)
;)
A ti nisi veći Mamić od Mamica nikako...
Ili možda i jesi?
Hercegovac si, sad kad se stvarno prezivaš Mamić haha...
:^O
Ako te bas zanima otac mi je hercegovac koji se kao dijete doselio u slavoniju,mama iz slavonije i ne prezivam se mamic...eto kad te vec zanima moj privatni zivot
2014-04-15
Sta si se odma propea na zadnje noge i uozbiljija?
Zajebancija je bila...
;)
Zajebancija je bila...
;)
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» HNL 2016/2017