Barclays EPL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Barclays EPL 2016/2017
Sta si se odma propea na zadnje noge i uozbiljija?
Zajebancija je bila...
;)
Zajebancija je bila...
;)
Guest- Guest
Pa kad te zanimalo lijepo ti odgovorim
muckodjubre wrote:Na sudu priznao? gdje su osude,suđenje,jel pokrenut postupak?fridrih_niche wrote:Nema se sta dokazat, Mamić je sve prizna i skrušeno trazija oprost...muckodjubre wrote:na sudu moraš dokazati da netkonešto je uradio,pa tako i da je namještao...bez dokaza ništafridrih_niche wrote:Dokazi da nije...muckodjubre wrote:
reka je i da priča s bogom
;)
A ti nisi veći Mamić od Mamica nikako...
Ili možda i jesi?
:D
Hercegovac si, sad kad se stvarno prezivaš Mamić haha...
:^O
Ako te bas zanima otac mi je hercegovac koji se kao dijete doselio u slavoniju,mama iz slavonije i ne prezivam se mamic...eto kad te vec zanima moj privatni zivot
priznanje nije samo po sebi dovoljno da bi se neko lice osudilo za krivicno delo. to niche zna-ali posto je licemer, nece da kaze...
Guest- Guest
Nećemo ulaziti u duhovne stvari nekog pojedinca, ali rekao sam ti da je taj čovjek koji je bio na nekim funkcijama u nogometu 20 i više godina pričao da je radio s sucima, plačao ih, a da je sad na optuženičkoj klupi zbog kriminala. Tako da te njegove riječi imaju težinu...muckodjubre wrote:ima veze s time da mamić svašta priča...amper1950 wrote:To nije krivično, kazneno ni prekršajno djelo, a i nema veze s nogometom, pa je bespotrebno o tome pričati. Uostalom, to je duhovna stvar svakog pojedinca i nešto što se tiće njega i boga...muckodjubre wrote:
reka je i da priča s bogom
Guest- Guest
Jebote, više ni osobno priznanje nekog nedjela nije dokaz...fridrih_niche wrote:
Nema se sta dokazat, Mamić je sve prizna i skrušeno trazija oprost...
Guest- Guest
Na optuzenickoj klupi radi namjestanja ili izvlacenja love iz dinama?
amper1950 wrote:Jebote, više ni osobno priznanje nekog nedjela nije dokaz...fridrih_niche wrote:
jeste dokaz, ali ne dovoljan da bi se samo na tome zasnivala presuda, mada javnost i ljudi vole a priori da presudjuju i osudjuju ljude...
Guest- Guest
Nije. priznas na policiji bez prisustva odvjetnika i sve mozes povuciamper1950 wrote:Jebote, više ni osobno priznanje nekog nedjela nije dokaz...fridrih_niche wrote:
Sve sami odvjetnici...
Jebate, sad cu za svačiju izjavu koja mi se ne svidi tražit sudski dokaz haha...
CSI Bracala i Demo...
Jebate, sad cu za svačiju izjavu koja mi se ne svidi tražit sudski dokaz haha...
CSI Bracala i Demo...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Nije. priznas na policiji bez prisustva odvjetnika i sve mozes povuciamper1950 wrote:Jebote, više ni osobno priznanje nekog nedjela nije dokaz...fridrih_niche wrote:
ili priznas da bi nekog drugog pokrio i mislis da je sve gotovo.
ali i policija i tuzilastvo nastavljaju sa istragom u tim slucajevima...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Sve sami odvjetnici...
CSI Bracala i Demo...
svaki dan pocinje isto: tus, dorucak, kafa, kolegijum, samaranje malog nicheta...
Guest- Guest
Mamić je tip koji se nelegalnim radnjama bavi odkad vjerovatno zna za sebe, što ni sam ne poriće (imaš njegov veliki intervju od lani). Počeo je s sitnim švercom...Rad'iša Trajković wrote:
jeste dokaz, ali ne dovoljan da bi se samo na tome zasnivala presuda, mada javnost i ljudi vole a priori da presudjuju i osudjuju ljude...
Tip je kriminalac koji se tako obogatio, pričao je da je plačao suce, i sad demo postavlja pitanje gdje je to dokazano. Pa jeli se možda netko pozabavio s tim, pogotovo s radnjama 90-ih godina? Pa 90-ih se toliko toga radilo, a nitko za ništa nije odgovara, ili da budem precizniji gotovo nitko.
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Sve sami odvjetnici...
CSI Bracala i Demo...
svaki dan pocinje isto: tus, dorucak, kafa, kolegijum, samaranje malog nicheta...
Bracala, jel pratiš seriju "Better call Saul"?
Guest- Guest
On je Saul...Tommy Ramone wrote:Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Sve sami odvjetnici...
CSI Bracala i Demo...
Al da me samara haha...
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Sve sami odvjetnici...
CSI Bracala i Demo...
preporucio mi je neko. zavrsio sam gomorru, pa cu od veceras da krenem da je gledam jer je sutra kod nas neradni dan, tako da imam produzeni vikend...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:On je Saul...Tommy Ramone wrote:Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Sve sami odvjetnici...
CSI Bracala i Demo...
Al da me samara haha...
ne postoji osoba koja te na forumu jos nije nasamarala, nije to neko dostignuce...
Guest- Guest
Dok ga šamaraš, on se još šamara i sam. BezvezeRad'iša Trajković wrote:ne postoji osoba koja te na forumu jos nije nasamarala, nije to neko dostignuce...
Rad'iša Trajković wrote:Tommy Ramone wrote:Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Sve sami odvjetnici...
CSI Bracala i Demo...
preporucio mi je neko. zavrsio sam gomorru, pa cu od veceras da krenem da je gledam jer je sutra kod nas neradni dan, tako da imam produzeni vikend...
Kakav praznik? Martinje?
Guest- Guest
ahahahahaha vi to slavite kao praznik?Rad'iša Trajković wrote:primirje u prvom svetskom ratu...
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» HNL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet